Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 5. prosinec 2019, 15:43

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: ASROCK RADEON RX570 - černá obrazovka při instalaci ovladačů
PříspěvekZaslal v: út 19. listopad 2019, 22:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. červen 2005
Bydliště: Krnov
Nahoru
Zdravím, potřeboval bych poradit. Na starším PC s deskou MSI 970A-G43 odešla grafická karta, rozhodl jsem se jí tedy nahradit novou a koupil jsem ASROCK RADEON RX570 (4GB). Karty jsem vyměnil, PC normálně naběhlo do Windows 10, všechno se zdálo být v pořádku, až do momentu, kdy se začaly instalovat drivery nové karty, poté monitor zčernal s hláškou, že není signál a už nenaběhl. Reset nepomůže, počítač a monitor zobrazí logo desky, ale jak se začnou načítat Windows, je tma. Mohu najet do safe modu, tam vše funguje, když odinstaluji grafický ovladač, tak se následně dostanu i do normálního režimu Windows, ale jakmile dám instalovat drivery, jsem bez obrazu. Zkusil jsem novou instalaci Windows, zkusil jsem DDU, nic nepomohlo.

Neví někdo, čím by to mohlo být způsobeno a jak to vyřešit?


 Profil  
 Předmět: Re: ASROCK RADEON RX570 - černá obrazovka při instalaci ovla
PříspěvekZaslal v: st 20. listopad 2019, 07:09 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. září 2014
Nahoru
co tak skusit starsie drivery? vyskusat 2 - 3 rozlicne, ci to nechyti

_________________
R7 3700X,16GB DDR4 3200Mhz CL14 G.SKILL FlareX, RX 5700XT Sapphire Pulse, ASUS MG279


 Profil  
 Předmět: Re: ASROCK RADEON RX570 - černá obrazovka při instalaci ovla
PříspěvekZaslal v: st 20. listopad 2019, 07:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2009
Nahoru
Koľko monitorov je pripojených ku karte?


 Profil  
 Předmět: Re: ASROCK RADEON RX570 - černá obrazovka při instalaci ovla
PříspěvekZaslal v: st 20. listopad 2019, 10:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. červen 2005
Bydliště: Krnov
Nahoru
Jeden monitor připojený přes DVI.

Nicméně ano, bylo to monitorem. Jako takovou poslední a zoufalou možnost, které jsem nedával žádnou šanci na úspěch, jsem včera ještě vyzkoušel připojit jiný monitor a světe div se, obraz normálně naskočil. A co je ještě divnější, když jsem potom kabel připojil i do toho původního, tak už fungoval i ten. Fakt nechápu. Nevím, jestli třeba nebyl konektor trochu povolený, ale u druhé starší grafiky, co tu mám, to normálně jelo.

V každém případě vyřešeno, jsem moc rád. Díky moc všem.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.