Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 21:59

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: RX580 a RX560 na jedne mb
PříspěvekZaslal v: po 25. prosinec 2017, 12:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: UHB
Nahoru
Cau, mam v kompu rx580 a chtel bych na mining koupit jeste rx560. Bude to schopne zivota, co na to bude rikat win 10 a nebude to vadit pri hrani? Pocitam ze crossfire nebude fungovat, coz ani nechci, takze rx580 bude primarni grafika a ta rx560 do poctu na mining... hlavne me zajima co na to ten win a jak to pripadne nastavit. Dik.

_________________

...


 Profil  
 Předmět: Re: RX580 a RX560 na jedne mb
PříspěvekZaslal v: po 25. prosinec 2017, 13:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
mno takto teoreticky neni problém
nič iné ti ktomu nikto viac a lepšie nemôže povedať
sám som prevádzkoval NV + NV, AMD + NV , AMD + AMD a nebol problém
ale na nete sa nájde vždy dosť problémov

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


Naposledy upravil dexterav dne po 25. prosinec 2017, 13:05, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: RX580 a RX560 na jedne mb
PříspěvekZaslal v: po 25. prosinec 2017, 13:05 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Nemusíš extra řešit nic. Win vždy berou jako primární grafiku tu kde je zapojenej monitor co je označenej jak primární, tzn tato grafika bude mít prioritu při D3D, atd.

Jinak ale to co se chystáš udělat je naprostej úlet, 560 je na mining useless, je příliš slabá. Těží se na Polarisech, tzn 470/480/570/580.

Pokud chceš těžit tak si na to postav spešel komp s minimalizovanou spotřebou CPU a MB a všeho ostatního, velice účinnym zdrojem a tunou grafik, jinak je to hovadina.


 Profil  
 Předmět: Re: RX580 a RX560 na jedne mb
PříspěvekZaslal v: po 25. prosinec 2017, 13:23 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: UHB
Nahoru
Tak pujdu do rx570... to uz dava dobre perdy. Nebo opet rx580 a bude to ok. Na pc jsem 1x tydne, jinak ho nechavam tezit. Nad tou rx560 jsem uvazoval kvuli spotrebe.

_________________

...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.