PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

RX580 a RX560 na jedne mb
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=9&t=261763
Stránka 1 z 1

Autor:  Pavel.P. [ po 25. prosinec 2017, 12:47 ]
Předmět:  RX580 a RX560 na jedne mb

Cau, mam v kompu rx580 a chtel bych na mining koupit jeste rx560. Bude to schopne zivota, co na to bude rikat win 10 a nebude to vadit pri hrani? Pocitam ze crossfire nebude fungovat, coz ani nechci, takze rx580 bude primarni grafika a ta rx560 do poctu na mining... hlavne me zajima co na to ten win a jak to pripadne nastavit. Dik.

Autor:  dexterav [ po 25. prosinec 2017, 13:04 ]
Předmět:  Re: RX580 a RX560 na jedne mb

mno takto teoreticky neni problém
nič iné ti ktomu nikto viac a lepšie nemôže povedať
sám som prevádzkoval NV + NV, AMD + NV , AMD + AMD a nebol problém
ale na nete sa nájde vždy dosť problémov

Autor:  DOC_ZENITH [ po 25. prosinec 2017, 13:05 ]
Předmět:  Re: RX580 a RX560 na jedne mb

Nemusíš extra řešit nic. Win vždy berou jako primární grafiku tu kde je zapojenej monitor co je označenej jak primární, tzn tato grafika bude mít prioritu při D3D, atd.

Jinak ale to co se chystáš udělat je naprostej úlet, 560 je na mining useless, je příliš slabá. Těží se na Polarisech, tzn 470/480/570/580.

Pokud chceš těžit tak si na to postav spešel komp s minimalizovanou spotřebou CPU a MB a všeho ostatního, velice účinnym zdrojem a tunou grafik, jinak je to hovadina.

Autor:  Pavel.P. [ po 25. prosinec 2017, 13:23 ]
Předmět:  Re: RX580 a RX560 na jedne mb

Tak pujdu do rx570... to uz dava dobre perdy. Nebo opet rx580 a bude to ok. Na pc jsem 1x tydne, jinak ho nechavam tezit. Nad tou rx560 jsem uvazoval kvuli spotrebe.

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/