Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 14. prosinec 2019, 10:53

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: po 15. říjen 2018, 19:46 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
mam taky problem dakedy mi pc nabehne normalne a dakedy nenabehne obraz grafika slape ventilatory idu aj hdd by mal ist ale obraz nie ked mi ho nechce spustit otvorim skrinu a po stlaceni memok sa pc restartuje a v pohode nabehne viete mi poradit co to moze sposobovat ? zostva : Grafika ASUS ROG STRIX GAMING RX470 DirectCU II OC 8GB Doska asus M5A97 R2.0 Procesor AMD FX 8370 Ram 4x 4GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY Zdroj cooler master 600w


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: po 15. říjen 2018, 20:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2009
Nahoru
Nemáš k doske buzer? Podľa pípnutí odhalíš problém.
https://www.asus.com/support/FAQ/1029959/


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: po 15. říjen 2018, 20:50 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
Momentálne nemám buzer skúsim ho pozrieť a nahodiť ale aj tak mi to hlava nebere prečo to tak blbne monitor je ok kábel tiež ok


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: po 15. říjen 2018, 21:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2009
Nahoru
Keď sú vadné ramky, tak vga ani nenabehne. No a píšeš, že po stlačení ramiek to nabehne: akoby bol v doske prerušený spoj k ram, ktorý nabehne po "prehnutí" dosky zatlačením.


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 07:07 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
No áno po stlačení ramiek nabehne vždy ale dakedy nabehol keď som na tvrdo vypinal a zapínal a to som vždy musel spraviť minimálne 10x niekedy aj viac tak vážne netuším a včera mi poškodilo už aj dve ramky vôbec ich nevidí ale sloty fungujú bo som ich skúšal prehadzovat s tými dobrými tak momentálne mám už len 8gb ram


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 11:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Máš mrtvej board, nyní možná už i RAM.


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 12:03 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
A dá sa stým niečo robiť ešte??


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 12:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Ne, novej board, resp máš hroznej FX takže ideálně celej novej základ PC, ala board + CPU + RAM.


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 12:49 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
A aký by si odporučil?


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 12:49 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
Môže byť toto? https://m.alza.sk/Order1.htm


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 12:52 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
Ryzen 5 1600x
ASUS ROG STRIX B350 F GAMING
HyperX 16 GB KIT 2 933 MHz DDR4 CL15 Predator RGB


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 12:58 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
A grafika co mam tu rx 470 8gb?


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 13:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Sel bych spise do novejsich modelu, takze procak 2600X a deska s B450 chipsetem. Grafiku muzes nechat.


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 13:20 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
Takže ryzen 5 2600x
ASUS ROG STRIX B450 F GAMING
A ramky aké?


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 13:54 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Deskuz vezmi určitě B450 kvůli funkci XFR2 a podpoře budoucích 7nm CPU. Ramky, ten Kingston ne, Kingston do ramek rád dává ty nejorší Hynix moduly který Ryzen nemá moc rád.

Dal bych tam cheap crucialy.

https://www.czc.cz/crucial-ballistix-sp ... 68/produkt

A co se CPU týče, pokud chceš ušetřit a plánuješ ručně taktovat tak tam můžeš dát starší 1600. Pokud nebudeš taktovat a nechceš ušetřit tak 2600. Jestli model X nebo bez X, pokud už máš AM4 compatible chladič tak vezmi X, pokud nemáš tak bez X, protože tam jeden dostaneš zadarmo.


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 14:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
2600X i 2700X je i s chladicem


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 14:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Jo, je, sry, moje chyba. Takže zde je to spíš rozhodování mezi 1700 a 2600X. Na hry lepší 2600X, na produktivitu 1700.


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 18:30 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
No tak taktovat ručne nebudem takže
Procak-Ryzen 5 2600x
Dosk-ASUS ROG STRIX B450 F GAMING
Ramky-Crucial ballistix
A grafika ostáva ROG STRIX RX470 8gb


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2018, 18:35 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
A ešte ma napadly tieto ramky
G.SKILL 16 GB KIT DDR4 2400 MHz CL15 Trident Z RGB
Šlo by to aj s nimi?


 Profil  
 Předmět: Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
PříspěvekZaslal v: st 17. říjen 2018, 10:12 
Nováček
Nováček

Založen: 15. říjen 2018
Nahoru
Alebo tie 3200
G.SKILL 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.