PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=9&t=269589
Stránka 1 z 2

Autor:  soblok [ po 15. říjen 2018, 19:46 ]
Předmět:  ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

mam taky problem dakedy mi pc nabehne normalne a dakedy nenabehne obraz grafika slape ventilatory idu aj hdd by mal ist ale obraz nie ked mi ho nechce spustit otvorim skrinu a po stlaceni memok sa pc restartuje a v pohode nabehne viete mi poradit co to moze sposobovat ? zostva : Grafika ASUS ROG STRIX GAMING RX470 DirectCU II OC 8GB Doska asus M5A97 R2.0 Procesor AMD FX 8370 Ram 4x 4GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY Zdroj cooler master 600w

Autor:  Comby [ po 15. říjen 2018, 20:44 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Nemáš k doske buzer? Podľa pípnutí odhalíš problém.
https://www.asus.com/support/FAQ/1029959/

Autor:  soblok [ po 15. říjen 2018, 20:50 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Momentálne nemám buzer skúsim ho pozrieť a nahodiť ale aj tak mi to hlava nebere prečo to tak blbne monitor je ok kábel tiež ok

Autor:  Comby [ po 15. říjen 2018, 21:46 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Keď sú vadné ramky, tak vga ani nenabehne. No a píšeš, že po stlačení ramiek to nabehne: akoby bol v doske prerušený spoj k ram, ktorý nabehne po "prehnutí" dosky zatlačením.

Autor:  soblok [ út 16. říjen 2018, 07:07 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

No áno po stlačení ramiek nabehne vždy ale dakedy nabehol keď som na tvrdo vypinal a zapínal a to som vždy musel spraviť minimálne 10x niekedy aj viac tak vážne netuším a včera mi poškodilo už aj dve ramky vôbec ich nevidí ale sloty fungujú bo som ich skúšal prehadzovat s tými dobrými tak momentálne mám už len 8gb ram

Autor:  DOC_ZENITH [ út 16. říjen 2018, 11:11 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Máš mrtvej board, nyní možná už i RAM.

Autor:  soblok [ út 16. říjen 2018, 12:03 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

A dá sa stým niečo robiť ešte??

Autor:  DOC_ZENITH [ út 16. říjen 2018, 12:22 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Ne, novej board, resp máš hroznej FX takže ideálně celej novej základ PC, ala board + CPU + RAM.

Autor:  soblok [ út 16. říjen 2018, 12:49 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

A aký by si odporučil?

Autor:  soblok [ út 16. říjen 2018, 12:49 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Môže byť toto? https://m.alza.sk/Order1.htm

Autor:  soblok [ út 16. říjen 2018, 12:52 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Ryzen 5 1600x
ASUS ROG STRIX B350 F GAMING
HyperX 16 GB KIT 2 933 MHz DDR4 CL15 Predator RGB

Autor:  soblok [ út 16. říjen 2018, 12:58 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

A grafika co mam tu rx 470 8gb?

Autor:  killerek [ út 16. říjen 2018, 13:05 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Sel bych spise do novejsich modelu, takze procak 2600X a deska s B450 chipsetem. Grafiku muzes nechat.

Autor:  soblok [ út 16. říjen 2018, 13:20 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Takže ryzen 5 2600x
ASUS ROG STRIX B450 F GAMING
A ramky aké?

Autor:  DOC_ZENITH [ út 16. říjen 2018, 13:54 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Deskuz vezmi určitě B450 kvůli funkci XFR2 a podpoře budoucích 7nm CPU. Ramky, ten Kingston ne, Kingston do ramek rád dává ty nejorší Hynix moduly který Ryzen nemá moc rád.

Dal bych tam cheap crucialy.

https://www.czc.cz/crucial-ballistix-sp ... 68/produkt

A co se CPU týče, pokud chceš ušetřit a plánuješ ručně taktovat tak tam můžeš dát starší 1600. Pokud nebudeš taktovat a nechceš ušetřit tak 2600. Jestli model X nebo bez X, pokud už máš AM4 compatible chladič tak vezmi X, pokud nemáš tak bez X, protože tam jeden dostaneš zadarmo.

Autor:  killerek [ út 16. říjen 2018, 14:13 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

2600X i 2700X je i s chladicem

Autor:  DOC_ZENITH [ út 16. říjen 2018, 14:18 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Jo, je, sry, moje chyba. Takže zde je to spíš rozhodování mezi 1700 a 2600X. Na hry lepší 2600X, na produktivitu 1700.

Autor:  soblok [ út 16. říjen 2018, 18:30 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

No tak taktovat ručne nebudem takže
Procak-Ryzen 5 2600x
Dosk-ASUS ROG STRIX B450 F GAMING
Ramky-Crucial ballistix
A grafika ostáva ROG STRIX RX470 8gb

Autor:  soblok [ út 16. říjen 2018, 18:35 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

A ešte ma napadly tieto ramky
G.SKILL 16 GB KIT DDR4 2400 MHz CL15 Trident Z RGB
Šlo by to aj s nimi?

Autor:  soblok [ st 17. říjen 2018, 10:12 ]
Předmět:  Re: ROG STRIX-RX 470 8GB NO SIGNAL na monitore

Alebo tie 3200
G.SKILL 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB

Stránka 1 z 2 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/