Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 26. únor 2020, 21:15

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 1126 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 57  další
Autor Zpráva
 Předmět: Výběr desky pro socket H2 (patice LGA 1155)
PříspěvekZaslal v: so 18. prosinec 2010, 19:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. srpen 2006
Nahoru
Zdravim idem skladat nove herne pc tak by som chcel vediet ci som vybral spravne komponenty alebo by ste nieco pozmenili (pc sa bude samozrjeme taktovat)

CPU: Intel® Core i7 Quad i7-950, 3.06GHz, (1366)
MB: MB Asus RAMPAGE III EXTREME (1366)
VGA: NVIDIA GTX580

Neviem ake pamete k tomu kupit poradte, dakujem


Naposledy upravil lubo188 dne so 5. únor 2011, 19:16, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Skladanie noveho pc ake pamete??
PříspěvekZaslal v: so 18. prosinec 2010, 21:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. květen 2010
Nahoru
Můžu se zeptat proč tak drahou MB ?

_________________
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS


 Profil  
 Předmět: Re: Skladanie noveho pc ake pamete??
PříspěvekZaslal v: so 18. prosinec 2010, 22:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. srpen 2006
Nahoru
cpu chcem pretaktovat tak aby to bolo stabilne, vies nejaku lepsiu a lecnejsiu dosku?


 Profil  
 Předmět: Re: Skladanie noveho pc ake pamete??
PříspěvekZaslal v: ne 19. prosinec 2010, 01:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
hocijaká lacnejšia do 200e ti poslúži rovnako :wink:
napr. MB GB X58A-UD3R http://www.datin.sk/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=382554
alebo ASUS SABERTOOTH X58 http://www.datin.sk/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=406229
a ramky stačia také "obyčajné" http://www.alza.sk/kingston-6gb-kit-ddr3-1600mhz-cl9-xmp-hyperx-d134356.htm

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


Naposledy upravil dexterav dne ne 19. prosinec 2010, 01:15, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět: Re: Skladanie noveho pc ake pamete??
PříspěvekZaslal v: ne 19. prosinec 2010, 01:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. srpen 2006
Nahoru
ok este nejake pamete vybrat :)


 Profil  
 Předmět: Re: Skladanie noveho pc ake pamete??
PříspěvekZaslal v: ne 19. prosinec 2010, 01:16 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
a ramky stačia také "obyčajné" http://www.alza.sk/kingston-6gb-kit-ddr3-1600mhz-cl9-xmp-hyperx-d134356.htm

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: Skladanie noveho pc ake pamete??
PříspěvekZaslal v: ne 19. prosinec 2010, 19:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. srpen 2006
Nahoru
pojde s nimi dobre pretaktovat?


 Profil  
 Předmět: Re: Skladanie noveho pc ake pamete??
PříspěvekZaslal v: ne 19. prosinec 2010, 19:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. leden 2009
Bydliště: Rakovník/Praha
Nahoru
Bez sebemenších problémů :)

_________________
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64


 Profil  
 Předmět: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 11:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. říjen 2008
Bydliště: Ostrava - Zábřeh
Nahoru
Dobrý den, chtěl bych se zeptat chci si koupit tuto základní desku:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514508M0982XN10KE
Na stránkách výrobce se uvádí že DDR3 má napětí 1.5V a např. tyto ramky: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051450821Y50ALWMF
mají napětí 1.65V takže je do desky nemůžu dát??? popřípadě co by se stalo kdybych je tam osadil. Děkuji za odpověd.


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 16:45 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Máš na mysli socket 1155 nebo 1156? v názvu topicu máš 1155 a linkuješ 1156 desku.

Paměti na 1,5V se snad ani nedělají. Myslím, že to bude v pohodě. Sc. 1366 pracuje taky s RAM o 1,65V a ty už jsou označený jako Low-Voltage.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 17:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. říjen 2008
Bydliště: Ostrava - Zábřeh
Nahoru
omlouvam se překlikl sem se. Jedna se o desku 1155 :
www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514508M0984YC12JJ
jinak paměti se právě dělají 1.5V a 1.65v atd. A prave ze je na strankach vyrobce jen 4xdimm 1.5V. Chtel bych tam dat 1333mhz cl7 ale je to 1.65V tak prave nevim jestli to tam muzu dat.


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 17:57 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
I podle manuálu to vypadá, že dávaj jen do 1,5V. Asi bych tedy radši volil 1,5V RAM.případně když ty 1,65V podtartuješ, tak by mohly běžet i na těch 1,5.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 18:01 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
1,65V moduly se do téhle desky můžou bez problému osadit stejně jako do všech ostatních s LGA 1155 :wink:

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple iPad Pro 11"|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 18:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. říjen 2008
Bydliště: Ostrava - Zábřeh
Nahoru
A tak když uvádí 1.5V a já tam dám 1.65V ? tak co to udělá???


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 18:35 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
max. by RAMky neběžely/chybovaly/...

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 18:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. říjen 2008
Bydliště: Ostrava - Zábřeh
Nahoru
Aha.. tak to je asi lepší koupit 1.5V ať to jede bez problému. Jinak nevím proč teda jsou 1.65V když u výrobce to je jen 1.5V :(


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 19:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Podle me tam budou 1.65v pameti na 99.99% fungovat.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 19:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. říjen 2008
Bydliště: Ostrava - Zábřeh
Nahoru
Já nevím ať to nekoupím a nepůjde mi to :(


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 19:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Ja taky koupil 1.65v pameti pro sandybridge.S deskou to asi nema nic spolecneho.Radic pameti je totiz v cpu.
Podle ruznych testu na netu tam 1.65v pameti fungujou.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: Prosím o radu Socket 1155
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2011, 19:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. říjen 2008
Bydliště: Ostrava - Zábřeh
Nahoru
A jakou máš desku? a paměti?


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 1126 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 57  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.