Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 11:06

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Jakou desku k R5 3600
PříspěvekZaslal v: po 28. říjen 2019, 15:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. prosinec 2006
Nahoru
Spirit:

jenom se smaže nastavení současného BIOSU. Tohle jsem navrhnul jako takovou nouzovku, občas to pomáhá. Video sice hezký, ale kde to bílé světlo svítí, to tam moc poznat nejde :) Ale jak psal Skogamandry tak použij ještě starší BIOS. Z téhle verze jsem to flashoval taky a šlo to.

A ještě takovýo hloupý dotaz. Proč nemá grafika zapojené napájení?


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou desku k R5 3600
PříspěvekZaslal v: po 28. říjen 2019, 15:49 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 16. srpen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Idem nato, diky

//ni eje velmi co vidiet, preblikavaju kody a nakonci to ustane na 02. :)


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou desku k R5 3600
PříspěvekZaslal v: po 28. říjen 2019, 16:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 16. srpen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Starsi BIOS vzalo, diky panove! :)


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou desku k R5 3600
PříspěvekZaslal v: po 28. říjen 2019, 16:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 21. říjen 2017
Nahoru
tak postupne dohraj aj tie novsie, pojde to


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou desku k R5 3600
PříspěvekZaslal v: po 28. říjen 2019, 16:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. prosinec 2006
Nahoru
Tak hlavně, že to funguje. Užij si to. Za ty prachy je to parádní deska.


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou desku k R5 3600
PříspěvekZaslal v: po 28. říjen 2019, 19:55 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 16. srpen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Este raz dakujem za pomoc, uz som zacal byt nervozny :D Nahodeny aj najnovsi bios a vsetko facha. Asi len nejaka haluz... Inak prekvapilo ma, ze Win10 nabehol naprosto v pohode na prvu dobru, podotykam, ze system bol naposledy na intel platforme bez GPU, na MSI doske (uplne odlisne kodeky, radice,..) a s i7-8700K. Uplne v pohode prechrumal totalne odlisnu zmenu platformy. Zajtra az bude cas, tak sa pohrajem s biosom, ram a nahodim ciste widle na intel optane 900. Kazdopadne ako ste proklamovali i vy, ta doska vyzera opravdu luxusne a robi mi radost. Kupena za VO cenu a bez DPH za 2600Kc. :inlove:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 46 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.