Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 6. březen 2021, 09:41

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Zakladní deska a paměti k AMD Ryzen 7 3700X
PříspěvekZaslal v: ne 17. listopad 2019, 20:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. březen 2013
Nahoru
Takže řikáte, že by to pravděpodobně těch 3 600 MHz mohlo dát?


 Profil  
 Předmět: Re: Zakladní deska a paměti k AMD Ryzen 7 3700X
PříspěvekZaslal v: ne 17. listopad 2019, 20:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Není důvod pro opak. Hlavne tu HEAD zase musel zminit ten odpad Tomahawk.


 Profil  
 Předmět: Re: Zakladní deska a paměti k AMD Ryzen 7 3700X
PříspěvekZaslal v: st 11. březen 2020, 14:07 
Červená karta
Červená karta

Založen: 11. leden 2015
Nahoru
Zdravím, jakou desku by jsta vzali ke zmíněnémo procesoru.

https://www.alza.cz/asus-tuf-x570-plus- ... 626685.htm
nebo
https://www.alza.cz/gigabyte-x570-aorus ... 633037.htm
sice jsem to už postoval jinde ale paměti jsem zvažoval tyhle
https://www.alza.cz/crucial-16gb-kit-dd ... 791922.htm


 Profil  
 Předmět: Re: Zakladní deska a paměti k AMD Ryzen 7 3700X
PříspěvekZaslal v: st 11. březen 2020, 16:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Vzal bych ten Gigabyte.

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
 Předmět: Re: Zakladní deska a paměti k AMD Ryzen 7 3700X
PříspěvekZaslal v: čt 12. březen 2020, 15:59 
Červená karta
Červená karta

Založen: 11. leden 2015
Nahoru
OK. dík.


 Profil  
 Předmět: Re: Zakladní deska a paměti k AMD Ryzen 7 3700X
PříspěvekZaslal v: čt 12. březen 2020, 16:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Ještě k té základovce. Gigabyte má takovou zajímavou vlastnost, kterou sem objevil už před 12 lety u čipsetu (EP-45) a zjistil jsem, že se vyskytuje i na aktuálních deskách čipsetu (B450). Pokud nepůjdou paměti ve slotu 1 a 3, jak je doporučeno v manuálu, dej je do slotu 1 a 2 a v případě 4 modulů 1 a 2 + 3 a 4 a ignoruj informace v manuálu.

_________________
ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.