Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 20:28

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: INTEL Core 2 Quad Q6600 Vs. INTEL Core 2 Extreme QX6800
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2007, 21:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. květen 2007
Nahoru
Jde Q6600 nějak překaktovat aby byla výkonná jako QX6800???


//edit mhl, přesun z intelu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2007, 21:58 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Teoreticky ano....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. srpen 2007, 22:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
Ano,jde přetaktovat tak,že je dokonce mnohem lepší.Záleží na kusu,ale 3,2Gb dá asi každý kus a už to je rachot a QX6800 strčí do kapsy,za ty peníze.Měj jsem v ruce 6ks a každý dal 3400-3500,jen jeden 3600 a jeden testuju 3700.

_________________
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 2. srpen 2007, 03:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
je to mozne, ale musis mit hlavne vodni chlazeni, bez neho si muzes nechat zdat o nejakym 3,6GHz...

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 2. srpen 2007, 05:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2006
Bydliště: Preßburg.
Nahoru
ku QX6800 je vodnik v BOXe, o com Q6600 moze iba snivat.
ma otvoreny nasobic tak preto vysoka cena.

_________________
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 2. srpen 2007, 07:40 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
socket napsal:
ku QX6800 je vodnik v BOXe, o com Q6600 moze iba snivat.


tej parodii na chladenie co je k tomu pribalena sa o poriadnom vodnom chladeni moze tiez iba snivat. takze by som to az za taku vyhodu nebral

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 2. srpen 2007, 08:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2006
Bydliště: Preßburg.
Nahoru
neni to najlepsi vodnik ale je lepsi ako BOX :roll:

_________________
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 10:20 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
Čistě teoreticky...Q6600 má 9 násobič,že. Takže se možné dát s moji P5B Deluxe FSB 357-360? Aby to teda jelo tak na 3,2GHz... Vím,že OBR psal,že když nejni EVGA či DFI,tak FSB kolem 400 nejde...Jen zatím tak uvažuji o přechodu,z důvodu konverze filmů atd...Tak abych se nějak někam dostal.Samozřejmě,je to vše kus od kusu...ale i tak...

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Corsair 2 x 8 GB 3000MHz CL 15| GigaByte GTX 1080 Ti Gaming OC 11G @ 1900 - 11600MHz | Evo 850 500GB + 15TB Capacity | Enermax Revolution87+ 1000W Gold | CoolerMaster Cosmos II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 10:45 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
izerS18 napsal:
Čistě teoreticky...Q6600 má 9 násobič,že. Takže se možné dát s moji P5B Deluxe FSB 357-360? Aby to teda jelo tak na 3,2GHz... Vím,že OBR psal,že když nejni EVGA či DFI,tak FSB kolem 400 nejde...Jen zatím tak uvažuji o přechodu,z důvodu konverze filmů atd...Tak abych se nějak někam dostal.Samozřejmě,je to vše kus od kusu...ale i tak...

Vubec to nemam potvrzene, ciste ma hypoteza, ale myslim, ze s Asus Striker by to melo jit taky dobre taktovat.(ze ma moznost menit napeti na FSB mezi jadry)

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 11:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
gerimo napsal:
izerS18 napsal:
Čistě teoreticky...Q6600 má 9 násobič,že. Takže se možné dát s moji P5B Deluxe FSB 357-360? Aby to teda jelo tak na 3,2GHz... Vím,že OBR psal,že když nejni EVGA či DFI,tak FSB kolem 400 nejde...Jen zatím tak uvažuji o přechodu,z důvodu konverze filmů atd...Tak abych se nějak někam dostal.Samozřejmě,je to vše kus od kusu...ale i tak...

Vubec to nemam potvrzene, ciste ma hypoteza, ale myslim, ze s Asus Striker by to melo jit taky dobre taktovat.(ze ma moznost menit napeti na FSB mezi jadry)
Mě se Strikerem jel Q6600 3400Mhz,víc ani ťuk,není to moc vhodná deska na quad a GTL nemá,ale nemá ho ani Evga,jen má nějak udělanej Quad fix a prostě to funguje.

_________________
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 11:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
izerS18 napsal:
Čistě teoreticky...Q6600 má 9 násobič,že. Takže se možné dát s moji P5B Deluxe FSB 357-360? Aby to teda jelo tak na 3,2GHz... Vím,že OBR psal,že když nejni EVGA či DFI,tak FSB kolem 400 nejde...Jen zatím tak uvažuji o přechodu,z důvodu konverze filmů atd...Tak abych se nějak někam dostal.Samozřejmě,je to vše kus od kusu...ale i tak...
Mě na Commandu jel Q6600 389x9-3,5Ghz,ale každej kus to nedá,ale těch 3,2-3,3Ghz bys měl dát.

_________________
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 12:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
Mi je jasné,že každý kus je originál...jen mi jde o,aby mi to nebrzdila deska,když ten Q6600 vemu.No,ještě se rozhodnu,ale svrbí prsty...na video by to byla parádička :oops:

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Corsair 2 x 8 GB 3000MHz CL 15| GigaByte GTX 1080 Ti Gaming OC 11G @ 1900 - 11600MHz | Evo 850 500GB + 15TB Capacity | Enermax Revolution87+ 1000W Gold | CoolerMaster Cosmos II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 13:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
izerS18 napsal:
Mi je jasné,že každý kus je originál...jen mi jde o,aby mi to nebrzdila deska,když ten Q6600 vemu.No,ještě se rozhodnu,ale svrbí prsty...na video by to byla parádička :oops:
Deska tak brzdit nebude,spíš chlazení,zkoušel jsem můj Q6600 chladit vzduchem,jen na test a 3,2 se vzduchem neuchladím ani náhodou,v iddle na základních taktech 50C,Burn 3,2 lezlo nad 80C

_________________
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 14:07 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
čím jsi to chladil přesně? Bych na to dal Noctuu,co mám.Ale s tímto jsem moc nepočítal,že na Q použít vodu,ikdyž mi bylo jasné,že teplota bude vyšší...ale čekal jsem tak na 3,2GHz 75C...

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Corsair 2 x 8 GB 3000MHz CL 15| GigaByte GTX 1080 Ti Gaming OC 11G @ 1900 - 11600MHz | Evo 850 500GB + 15TB Capacity | Enermax Revolution87+ 1000W Gold | CoolerMaster Cosmos II


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 14:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
izerS18 napsal:
čím jsi to chladil přesně? Bych na to dal Noctuu,co mám.Ale s tímto jsem moc nepočítal,že na Q použít vodu,ikdyž mi bylo jasné,že teplota bude vyšší...ale čekal jsem tak na 3,2GHz 75C...
Měl jsem Ninju,Thermalright 120 Ultra,Zalman 9700,dá se ríct,že to zvládly na 75C v burnu do 3Ghz.

_________________
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 3. srpen 2007, 14:17 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
Testu na internetu kde se porovnava Q6600 a QX6800 je milion, staci hledat ...

Jinak KAZDEJ Q6600 pujde pretaktovat na 3GHz jako je taktovanej QX6800 ... toho se neni nutno bat ...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.