Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 26. únor 2020, 21:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: E6550 vs X2 6000+
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 12:12 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 13. srpen 2007
Nahoru
Poradite mi niekto ktory z tychto procesorov sa viac oplati? Cenovo su na podobnej urovni tak neviem ktory z nich. Dikes

//edit mhl, přesun z intelu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 13:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
pokud nejsi fanousek AMD tak intel...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 13:16 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 13. srpen 2007
Nahoru
a vdel by si povedat aj preco.(som neutral)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 13:22 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
koukni do testu na internetu ...najdes jich milion, a uvidis jak se vykonove lisi ... jestli jsi hrac tak koukni:

Obrázek

http://www.trustedreviews.com/cpu-memor ... 0-E6750/p1

6550 ma si vykon jako jako E6600, jen o malicko nizsi ...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 13:29 
Nováček
Nováček

Založen: 22. červenec 2007
Bydliště: MY,PN Slovensko
Nahoru
intel bude malinko vykonnejsi ale ak zoberes nizzsi model od amd tak zase usetris peniazky a mal by ist nataktovat na hodnotu 6000+ ale ak ti to neponahla tak by som pockal na K10 to by bolo urcite najlepsie.ale to je len moj nazor.som amd pozitiv :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 13:30 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
alfonzito napsal:
intel bude malinko vykonnejsi ale ak zoberes nizzsi model od amd tak zase usetris peniazky a mal by ist nataktovat na hodnotu 6000+ ale ak ti to neponahla tak by som pockal na K10 to by bolo urcite najlepsie.ale to je len moj nazor.som amd pozitiv :-D


to stejny ale plati i pro intel ... kup levnejsi model a dotaktuj si ho ...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 13:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
Byvaly jeste doby, kdy FX57 vydrtil kazdy cpu... to uz je pryc.. :(

// Kup Levnejsi model Intelu a dotaktuj si to... (jak pise OBR)

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 15:38 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 13. srpen 2007
Nahoru
to nebude pre mna, ale pre znameho. A on moc taktovat nechce.
Hlada procesor s ktorim nebude mat problem s HD videom a hrami v rozliseni 1680x1050. Ide mu len o rozlisenie,vystaci so strednymi detailmi. Grafiku si kupi X1950Pro 512MB. A cakat uz nechce:) Rozhoduje sa medzi tymito modelmi:
od Intelu: E6550, E6750
od AMD: X2 5200+, X2 6000+
Ide mu aj o spotrebu. Chce to sprevoznit na zaloznom zdroji.
Presne udaje o nom neviem len to ze ma 800VA / 540W???
Prosim kazdeho o radu :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 15:40 
Černá karta
Černá karta

Založen: 20. srpen 2003
Bydliště: PHA, CB, TP, Aus, Ger
Nahoru
E6750 ... jedina volba z tehle ...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 15:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
AMD nema smysl v teto dobe kupovat...

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 16:00 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: UHB
Nahoru
Gerimo napsal:
AMD nema smysl v teto dobe kupovat...

Ehm... Vážně?: http://www.legionhardware.com/document.php?id=672&p=9

_________________

...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 16:04 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 13. srpen 2007
Nahoru
A nieco o tom zaloznom zdroji? Chce si na to napojit PC a monitor. Monitor ma LCD Samsung 215TW 21 so spotrebou 75W. Predbezna zostava je:
GIGABYTE P35-DS3
CPU INTEL Core 2 Duo E6750 BOX
2GB DDR2-800MHz Patriot 5-5-5-12 kit 2x1GB
HDD 320GB Samsung SpinP. T166 16MB SATAII/300
DVDRW/RAM Sony NEC AD-7170S 8x6x18x18x SATA č.bulk
ATI Sapphire X1950 Pro 512MB DDR3 PCIe 2cDVI, TV-O

Stacil by na tuto zostavu 450W zdroj, aby si to v pohode mohol napojit aj s monitorom na ten zalozny zdroj?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 16:06 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 13. srpen 2007
Nahoru
Pavel.P. napsal:
Gerimo napsal:
AMD nema smysl v teto dobe kupovat...

Ehm... Vážně?: http://www.legionhardware.com/document.php?id=672&p=9


Ale neporovnavaj to so starsimi modelmi s 1066FSB ale s E6550 alebo E6750 od intelu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 16:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
Pavel.P. napsal:
Gerimo napsal:
AMD nema smysl v teto dobe kupovat...

Ehm... Vážně?: http://www.legionhardware.com/document.php?id=672&p=9

prosim te, rekni mi, co muze AMD nabidnout se 3 lety starou architekturou? I kdyby nechtel, tak muze sve c2d nataktovat alespon o 1ghz a pak uz je vykon opravdu jinde...
mitchell napsal:
A nieco o tom zaloznom zdroji? Chce si na to napojit PC a monitor. Monitor ma LCD Samsung 215TW 21 so spotrebou 75W. Predbezna zostava je:
GIGABYTE P35-DS3
CPU INTEL Core 2 Duo E6750 BOX
2GB DDR2-800MHz Patriot 5-5-5-12 kit 2x1GB
HDD 320GB Samsung SpinP. T166 16MB SATAII/300
DVDRW/RAM Sony NEC AD-7170S 8x6x18x18x SATA č.bulk
ATI Sapphire X1950 Pro 512MB DDR3 PCIe 2cDVI, TV-O

Stacil by na tuto zostavu 450W zdroj, aby si to v pohode mohol napojit aj s monitorom na ten zalozny zdroj?

To se uz ptej zde: http://forum.pctuning.cz/viewforum.php?f=48

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 16:22 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 13. srpen 2007
Nahoru
Takze ten procesor E6750. OK, diky :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 17:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
Pavel.P. napsal:
Gerimo napsal:
AMD nema smysl v teto dobe kupovat...

Ehm... Vážně?: http://www.legionhardware.com/document.php?id=672&p=9
Takhle,každej ať si koupí,co chce,jde o to,že dnešní cpu od Intelu mají veliké rezervy a není problém je přetaktovat a dostat zase jinej výkon,kam ale přetaktuješ X2 6000+??

_________________
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 19:03 
Nováček
Nováček

Založen: 22. červenec 2007
Bydliště: MY,PN Slovensko
Nahoru
podla mna je teraz nevhodna doba na nakup.pretoze nevieme co spravi K10 s cenami a aky bude mat vykon.ja by som tu chvilku jednoznacne pockal


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 19:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2006
Bydliště: Preßburg.
Nahoru
alfonzito napsal:
podla mna je teraz nevhodna doba na nakup.pretoze nevieme co spravi K10 s cenami a aky bude mat vykon.ja by som tu chvilku jednoznacne pockal

zatial spravi K10 to ze pojdu ceny dole u CPU opterony 22xx a 82xx
to co bude v 1Q 2008 nevie nikto :wink:

_________________
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 20:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. leden 2005
Nahoru
alfonzito napsal:
podla mna je teraz nevhodna doba na nakup.pretoze nevieme co spravi K10 s cenami a aky bude mat vykon.ja by som tu chvilku jednoznacne pockal

Blbost... Čekat můžeš pořád a pak by si z toho nic neměl... Když procesor, tak jedině od Intelu (zatím :razz: )

_________________
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. srpen 2007, 22:59 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
To spis E6700 stoji od 4700kc cili jako 6000+.8x se hodi,kdyby dal tech cca 8x450 mas super delo.S 7x515(E6550) to je +- strop...
Pavel.P. napsal:
Gerimo napsal:
AMD nema smysl v teto dobe kupovat...

Ehm... Vážně?: http://www.legionhardware.com/document.php?id=672&p=9

Samo hry rozdil nula prt.Ale co konverze videa,office,rar,apod?Tam dostava 6000+ totalne naprdel od E6750 na default.AM2 by dnes koupil jen blazen,pri cenach E2140/2160.Nerikam ze je v Intelu nejakej mega vyber dobrych MB,ale to co je v nabidce pro AM2 je pro me odpad..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.