Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 19. únor 2020, 10:51

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Levný procesor pro OC
PříspěvekZaslal v: po 1. říjen 2007, 21:17 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2007
Nahoru
Chtěl bych se zeptat co z levných CPU (do 2000Kč) má větší potenciál pro přetaktování tj. z čeho dostnu větší výkon, hlavně na encoding videa, práci ve photoshopu a sem tam hry. Zvažuju Pentium Dual-Core E2160 nebo Athlon X2 4000+ (4200+). Případně i jakou desku (chipset zvolit) aby to mělo OC friendly bios a stabilitu při vyšším FSB (deska taky pokud možno levná okolo 2000, max. 3000). Slyšel jsem, že Gigabite mají i u levnějších modelů dobré možnosti na OC.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 1. říjen 2007, 21:57 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
na encoding urcite E2160 plus nejaky lepsi chladic (aspon AC freezer 7) a nataktovat to co to pojde. vacsinou dostat sa cez 2,8Ghz nieje problem. kopu kuskov ide daleko cez 3GHz

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 12:45 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2007
Nahoru
Mno díky a nějaký tip na desku?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 12:53 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Dopíš koľko by si chcel investovať do CPU a MB!

Tie najlacnejšie P35: Microstar P35 NEO2-FIR - Intel P35 a Gigabyte GA-P35-DS3 - Intel P35


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 13:26 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2007
Nahoru
Mno je to napsaný v prvním příspěvku :wink: CPU 2000, deska do 3000, dyz by byla do 2500, tak ještě lepší. Třeba u tý Gigabyte, jakej je rozdíl proti levnější GA-P35-S3, specifikace vypadaj stejně.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 15:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2006
Bydliště: Preßburg.
Nahoru
DS3 a S3 maju rozdiel v kondikoch, DS3 ma kvalitne kondiky bez elektrolytu.
kup DS3 :wink:

_________________
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 15:07 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
můžeš si počkat tak týden než budu mít Gigabyte P31-DS3L a řeknu ti jaká je atd... :wink:

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple iPad Pro 11"|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 17:01 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2007
Nahoru
Týden je moc dlouho, musím objednat zítra. Jen se nemůžu rozhodnout mezitím P35-DS3 a MSI NEO2-FIR, Gigabyte můžu mít o dost levněji, ale MSI ma zase lepší chlazení chipsetu :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 17:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Vem klidně P35-D35L, na www.ddworld.cz máš test mezi těmi deskami a dopadla velice dobře :D

_________________
3600 + Ninja2, B450 Tomahawk, A-data S11pro 512MB, 4x8GB DDR4 crucial 3000 cl15@3600 cl16, GTX 1050Ti KalmX, KC400 240GB, Fractal R4, Corsair RM650x, LCD 22" W2220P, Win10Pro


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 20:04 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
MAXiMUS napsal:
Týden je moc dlouho, musím objednat zítra. Jen se nemůžu rozhodnout mezitím P35-DS3 a MSI NEO2-FIR, Gigabyte můžu mít o dost levněji, ale MSI ma zase lepší chlazení chipsetu :?

Ani s jednou neurobíš chybu. (Ber lacnejšiu)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. říjen 2007, 20:16 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
2Iguka:nevím,jeslti jsi odpovídal na moji odpověď a následně ne odpověď maximuse,tak jsme psal o Gigabyte P31-DS3L,ale jeslti jsi to tka nemyslel,tak sry

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple iPad Pro 11"|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 3. říjen 2007, 08:24 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2007
Nahoru
sTano11, no už jsem byl rozhodnutej pro MSI hlavně kvůli chlazení a našel jsem jí za lepší cenu, ale pak jsem si přečetl vlákno o téhle desce. Problémy s pamětma 800MHz CL4 (přesně ty co tam chci dát) ve všech verzích biosu kromě 1.1 + cosi o horší propustnosti pamětí s biosi nižší než 1.4, kterej bude mě nejspíš nepoužitelnej. Tak nakonec asi skunčím u topiče od gigabyte i když to msi se mi fakt libí. :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 3. říjen 2007, 11:23 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
[quote="MAXiMUS"][/quote]
Ked sa ti nepáči ten Gigabyt tak do 3.000 Kč ešte tu mame aj Asus P5K - Intel P35. :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 10:03 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2007
Nahoru
No si mi zase nasadil brouka do hlavy :lol: Objednavku jsem musel z financnich duvodu o par dni odlozit, tak mam cas premejslet. Kazdopadne diky vsech za rady :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 10:12 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
2MAXiMUS:zítra mi příjde ta Gigabyte P31-DS3L,tak ti možná budu moct říct,jaká je

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple iPad Pro 11"|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 10:57 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
MAXiMUS napsal:
No si mi zase nasadil brouka do hlavy :lol: Objednavku jsem musel z financnich duvodu o par dni odlozit, tak mam cas premejslet. Kazdopadne diky vsech za rady :)

Ono všetky 3 MB (Asus P5K - Intel P35,Gigabyte DS3-P35, MSI NEO2-FIR ) sú na tom skoro rovnako, zvyčajne si každý vyberie podla sympatií k danému výrobcovi.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 16:01 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2007
Nahoru
Jasný no. Ješte bych měl jednu otázečku, bo vlastně dvě. :)
1) Mam starší zdroj s dvěma konektory k MB, 1x 20pin, 1x 4pin (jako to bylo na P4 a nForce 2 deskách). Koukám ty P35 desky mají 24pin. Půjde to zapojit?
2) Je u těhle novejch desek ještě potřeba disketa se SATA driverem pči instalaci systému na SATA disk?
Sorry jestli se ptám jak lama, ale dělám přecházím ze stařičké nForce2 a nějak jsem se dlouho nezajímal.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 16:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2004
Bydliště: Ružomberok, SK
Nahoru
MAXiMUS napsal:
sTano11, no už jsem byl rozhodnutej pro MSI hlavně kvůli chlazení a našel jsem jí za lepší cenu, ale pak jsem si přečetl vlákno o téhle desce. Problémy s pamětma 800MHz CL4 (přesně ty co tam chci dát) ve všech verzích biosu kromě 1.1 + cosi o horší propustnosti pamětí s biosi nižší než 1.4, kterej bude mě nejspíš nepoužitelnej. Tak nakonec asi skunčím u topiče od gigabyte i když to msi se mi fakt libí. :?


ake pamate to tam chces dat ???


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 16:51 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2007
Nahoru
IQLogic napsal:
ake pamate to tam chces dat ???


A-DATA


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 17:01 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
žádné diskety tam dávat nemusíš a pokud vím,tka tu jeden člověk psal,že má taky zdroj s 20 a 4 pinem a jede v poho na 24pin desce

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple iPad Pro 11"|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.