Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 24. únor 2020, 01:09

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Vyber Procesoru AM-2
PříspěvekZaslal v: ne 14. říjen 2007, 16:21 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2007
Nahoru
Ahoj vsichni,
mam maly problem s rozhodnutim a prave proto pisu sem.
Chci si koupit novy procesor a nejsem nijak zvlast profik co se HW tyce.
Tedka mam AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz a chtel bych neco vykonenjsiho.urcite dvoujadro.ceno tak do 3.500 Kč.
diky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. říjen 2007, 16:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. březen 2006
Bydliště: U Brna
Nahoru
Tak to nejspis AMD Athlon X2 5200+ EE, ktery stoji lehce pres 3000,-.

_________________
http://www.kulturakriplu.net

Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. říjen 2007, 17:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2005
Nahoru
AMD Athlon X2 5200+ EE, je dobrá volba. Kamarád ho má a přetaktoval na 3,01GHz a šel by více, ale bál se. :wink:

_________________

Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10, G965FXXU7DTAA
i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / 24" HP / G502 HERO™


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. říjen 2007, 18:01 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2007
Nahoru
No ja tedka mam to AMD athlon 3500+ a grafiku mam Nvidia 7600GT a myslim ze to ten procik vsecko brzdi tak proto si chci koupit new :) kazdopadne diky za radu a nechci zakladat dalsi topic tak se zeptam tady chtel bych si koupit jeste new grafiku a zakladovku a aby to bylo kompabilitni stim procikem 5200++ ...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 14. říjen 2007, 18:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2005
Nahoru
jardyn napsal:
No ja tedka mam to AMD athlon 3500+ a grafiku mam Nvidia 7600GT a myslim ze to ten procik vsecko brzdi tak proto si chci koupit new :) kazdopadne diky za radu a nechci zakladat dalsi topic tak se zeptam tady chtel bych si koupit jeste new grafiku a zakladovku a aby to bylo kompabilitni stim procikem 5200++ ...


Musíš také napsat kolik můžeš investovat ?? Takhle budem spekulovat. :wink:

Edit: ASUS M2N-SLI Deluxe - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M0971K7A1P
Gigabyte M57SLI-S4 - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M0971K7AKW

Na grafiku musíš napsat cifru. :wink:

_________________

Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10, G965FXXU7DTAA
i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / 24" HP / G502 HERO™


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 18. říjen 2007, 17:10 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2007
Nahoru
Tak jsem koupil ten procik.
Ale jsem zklamany :( zda se mi ze se vykon vubec nezmenil.
Moje sestava je CPU AMD ATHLON 5200+ X2
GK:nVidia 7600 GT
ZK:GiGAbyte M61P-S3
RAM: 2x 512 MB DDR2 667
Zkousel jesme hru CoD 1 a tam mam stejny fps jako kdyz jsem mel stary procesor AMD ATHOLN 3500+,nevite negdo co stim?
diky predem.
PS.stahnul jsem si CPU-Z a ramky jedou na 376,6MHz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 18. říjen 2007, 18:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. květen 2006
Bydliště: Nové Hrady - kousek od Budějc
Nahoru
CoD 1 asi nebude optimalizovana pro dvoujadrove procesory... To bude ten hlavni problem - tos mel radsi koupit new grafiku!

_________________
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 18. říjen 2007, 18:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2004
Bydliště: Pernikov
Nahoru
jardyn napsal:
Tak jsem koupil ten procik.
Ale jsem zklamany :( zda se mi ze se vykon vubec nezmenil.
Moje sestava je CPU AMD ATHLON 5200+ X2
GK:nVidia 7600 GT


To se vubec nedivim.... IMHO jsi mel koupit lepsi grafiku, lepsi pameti a jako posledni resit procesor. Ten do toho keca uplne nejmin. Alespon v tomto pripade


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. říjen 2007, 15:47 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červen 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
jardyn napsal:
Zkousel jesme hru CoD 1 a tam mam stejny fps jako kdyz jsem mel

Tak zrovna u CoD1 bych FPS na novym procesoru nezkousel, hlavne bys mel mit opravdu hodne FPS i na starsich procesorech. Takze, kolik je pro tebe stejny? Pokud je to 200+, tak proste nevidim duvod, proc bys potreboval vic. A ze bys 200+ mel mit jakoze snad 100%, ta grafika neni zadna sunka a vubec na tuhle hru, kterou rozbehas perfektne i na 6600. A dvoujadro silnejsi co si koupil se ti stejne bude hodit, takze bych zklamany nebyl.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Google [Bot] a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.