Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 16:56

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2007, 22:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
Chang napsal:
uplne zbytecny :stupid:
bohate bude stacit treba nakej freezer64 nebo neco podobnyho

co se tyka desky tak bych se mozna poohlizel uz po nake am2+...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2007, 22:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2007
Bydliště: V.M
Nahoru
nechceš nějakou socket AM2+?? :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2007, 22:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2007
Bydliště: V.M
Nahoru
axloth napsal:
Chang napsal:
uplne zbytecny :stupid:
bohate bude stacit treba nakej freezer64 nebo neco podobnyho

co se tyka desky tak bych se mozna poohlizel uz po nake am2+...

Chtěl poradit nějaký dobrý chladic tak jsem napsal,takže sklidni hormony :love:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2007, 22:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
Chang napsal:
axloth napsal:
Chang napsal:
uplne zbytecny :stupid:
bohate bude stacit treba nakej freezer64 nebo neco podobnyho

co se tyka desky tak bych se mozna poohlizel uz po nake am2+...

Chtěl poradit nějaký dobrý chladic tak jsem napsal,takže sklidni hormony :love:
zes mu neporadil rovnou TEC...
je jedna vec koupit neco dobryho a uplne jina vyhodit prachy za predimenzovanej nesmysl...

a chladic za 1400,- pro 65nm K8 je presne to


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2007, 22:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2007
Bydliště: V.M
Nahoru
Tak tady nemusíš machrovat že někdo nevybral správný chladič ne?? Zapoj někdy to co máš v hlavě... :stupid:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2007, 22:30 
Nováček
Nováček

Založen: 03. leden 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
poďme k věci :-D AM+ nevím stoji podle mě dost - co ta deska??? např toto??? ASUS M2N-SLI Deluxe??????


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2007, 22:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
Nikde jsem nemachroval, kdybys zkusil cist, tak bys zjistil, ze jsem jen napsal, ze takovej chladic je zbytecnej a ze bohate staci levnejsi. Nic vic... tys zacal remcat cosi o hormonech.

deska: ta je v pohode, zase zalezi co od ni chces (treba SLI, atd)... taky zalezi jak dlouho planujes nechat si ten BE 5000+, co dal, atd. AM2+ (coz myslim neni o tolik drazsi) by ti dal lepsi moznosti do budoucna, lepsi taktovani, atd...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2007, 22:50 
Nováček
Nováček

Založen: 03. leden 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Právě že SLI nepotřebuji a je to tak zase max na rok, hlavně na práci, sem tam nějaká hra, potřebuju ale 1394 na kameru, paměti a data 2gb a mám graf kartu saphire hd 3850.HDD plánuji 500gb samsung.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 29. listopad 2007, 23:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
no 1394 ma kazda deska snad uz... a kdyz mas tu 3850, tak tim spis by se ti hodila deska s amd chipsetem, jednak se ti treba nekdy zachce crossfire a taky tam mas overdrive... a o tolik drazsi nejsou, rozhodne bych vrazel prachy spis do desky nez do chladice :wink:

ale jsou to tvoje prachy :P


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. listopad 2007, 10:32 
Červená karta
Červená karta

Založen: 24. říjen 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Kazdopadne kup poradnou desku , na chladic se vybodni , pokud nejsou prachy muzes jet zatim na boxu...

_________________
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 30. listopad 2007, 12:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2006
Bydliště: Nymburk
Nahoru
Jak muže jet na boxovym chladiči když X2 5000+ BE se prodava bez chladiče? Když si chce někdo koupit Black Edition tak musí počítat s tím že musí koupit i chladič.

_________________
CPU: AMD PhenomII X4 960T - Zalman CNPS9700 LED, MB: Gigabyte MA790X-UD3P, Ram: 2 x 2GB Kingston HyperX 1060 MHz, VGA: Saphhire HD5750 1024MB, HDD: OCZ Agility 30GB system, Seagate 80GB, DVD: ASUS DRW-2014L1T, POWER: Enermax Liberty 400, MONITOR: LCD Samsung 940BW 19" widescreen


 Profil  
 Předmět: Deska na AM2+
PříspěvekZaslal v: út 4. prosinec 2007, 19:10 
Nováček
Nováček

Založen: 05. říjen 2007
Nahoru
Mam konfiguraci jako v popisu a rozhodne bych doporucil k tomuhle procesoru desku Gigabyte MA790X-DS4

krasne stabilni, chipset vubec netopi a ma pouzity mnohem kvalitnejsi soucastky (napajeci mosfety, kondenzatory, atd... )

_________________
AMD Athlon 64 X2 5000+ Black box Edition 2.6 @ 3.2 VCore 1.35, 4GB A-Data Vitesta, Gigabyte MA790X-DS4, Sapphire Ati Radeon HD 3870 512MB, Maxtor MaxLine III 300 GB, Seagate NearLine 320 GB, WD WD5000AAKS 500 GB, Creative Sound Blaster X-fi Extreme Music


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 5. prosinec 2007, 12:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. listopad 2005
Bydliště: Praha 9
Nahoru
omg lidi 5000+ BE je rozhodně nej kauf co tedka AMD ma na trhu.Ten CPU ma nasobič až do 25x !takže teroreticky by šel přetaktovat na 5 ghz :-D
sice s ek němu musi koupit zvlašt chladič co j je investice ale takove ac frezer 64 za 450? kč je naprosto dostačujici.kamoš si ho tedka kupoval( resp ja mu to doporučil)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. prosinec 2007, 23:21 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 14. srpen 2007
Bydliště: Prostějov
Nahoru
axloth napsal:
co se tyka desky tak bych se mozna poohlizel uz po nake am2+...
Takže když si teď koupím desku se socketem AM2+, tak do ní normálně dám procesor AM2 i AM2+?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. prosinec 2007, 23:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2005
Bydliště: Děčín
Nahoru
Počkal bych ještě z deskou AM2+, než se trošku dají do oběhu. Jestli máš 5000+, tak to strč do AM2, protože až budeš kupovat nový processor, tak už budou desky někdě jinde. :wink:

_________________
Samsung Galaxy S20 5G FE Cloud Navy (Snapdragon) - G781BXXU2CUB5 - Nillkin Frosted Peacock Blue - Spigen Rugged Armor
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA XPG SX8200 Pro SSD 512GB / HDD 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP / Acer Predator Cestus 350


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. prosinec 2007, 21:01 
Nováček
Nováček

Založen: 05. říjen 2007
Nahoru
mates_ napsal:
axloth napsal:
co se tyka desky tak bych se mozna poohlizel uz po nake am2+...
Takže když si teď koupím desku se socketem AM2+, tak do ní normálně dám procesor AM2 i AM2+?

Jojo ja jsem to tak presne udelal a nemuzu si to vynachvalit :) pozdejsi upgrade zarucen

_________________
AMD Athlon 64 X2 5000+ Black box Edition 2.6 @ 3.2 VCore 1.35, 4GB A-Data Vitesta, Gigabyte MA790X-DS4, Sapphire Ati Radeon HD 3870 512MB, Maxtor MaxLine III 300 GB, Seagate NearLine 320 GB, WD WD5000AAKS 500 GB, Creative Sound Blaster X-fi Extreme Music


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. prosinec 2007, 21:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
Spis bych se spokojil s levnejsim chladicem, nakym Freezerem, pac BE je 65nm a nehreje tolik, abys potreboval takovy tezky a drahy monstrum. Spis zainvestuj vic do desky a poohlidni se po naky AM2+ desce se 790 chipsetem.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 7. leden 2008, 17:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2006
Bydliště: Měřín
Nahoru
Zdar mám dotaz neví někdo jestli šel 5000+ BE s cenou dolů páč mě ho dneska v obchodě nabízely za 2375kč i s dph tak sem si do zejtra zamluvil s tím že by byl do 3. dnů ale ta cena se mě zdá nějaká malá?
A taky jestli ho taktnu na nějakejch 3 Ghz tak jestli to uchladím tímhle
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41715

_________________
Phenom II X3 720 Black@ 3.65Ghz,GA-MA790x-DS4,4Gb ram 1066+ 5-5-5-15,HD7750 800/4500, LCD 22" SAMSUNG


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 7. leden 2008, 18:00 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. červen 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
na alfacompu šel taky hodně dolů, na 2420,-, takže to tak asi bude :-)

hlavně neplést s nízkopříkonovým modelem, kterej je označenej BE.

a ten chladič z hlavy nevím, ale řekl bych že jo. na svethardware je v nějakým testu, tak se mrkni


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 7. leden 2008, 23:24 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2006
Bydliště: Zbůch
Nahoru
Není to náhodou EE? :wink:

_________________
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Dell Alienware Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard AW510K Dark Side of the Moon, Logitech G502 Proteus Spectrum


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.