Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 2. březen 2021, 16:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 109 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. červen 2008, 18:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. květen 2006
Bydliště: Nové Hrady - kousek od Budějc
Nahoru
hollca napsal:
Cus,je dobry garfika na hrani Asus 7600 GT ?


Zalezi na jaky hrani, co mas ted za pocitac, apod. Ale novou bych si ji urcite nekupoval.

_________________
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. červen 2008, 19:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
http://www.ddworld.cz/graficke-karty/32.html

Obrázek

Přes Palit 8600GTS 256MB si pak můžeš dopočítat další grafické karty z dalšího testu
http://www.ddworld.cz/images/stories/gr ... celkem.png


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. červen 2008, 20:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červen 2008
Nahoru
No ja si ji cu kupovat z bazaru a rika se ze se na ni da rozjed crysis,COD4 atd... je to pravda? Jako myslim bez ohledu na ostatni komponenty PC. Proste jestli to zvladne.

Nebo radši Sapphire Atlantis X1950XT nebo Ati Radeon HD2900PRO 512MB?-taky z bazaru


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. červen 2008, 21:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. květen 2006
Bydliště: Nové Hrady - kousek od Budějc
Nahoru
hollca napsal:
No ja si ji cu kupovat z bazaru a rika se ze se na ni da rozjed crysis,COD4 atd... je to pravda? Jako myslim bez ohledu na ostatni komponenty PC. Proste jestli to zvladne.

Nebo radši Sapphire Atlantis X1950XT nebo Ati Radeon HD2900PRO 512MB?-taky z bazaru


A za kolik je muzes sehnat?? (nezapomen na tu ATI HD3850 za cca 1800)

_________________
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 18. červen 2008, 21:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červen 2008
Nahoru
Asus 7600GT 256MB- 1000 Kč
Sapphire Radeon 1950Pro 256Mb - 1200Kč
Sapphire Atlantis X1950XT- 1699 Kč
Ati Radeon HD2900PRO 512MB- 2200Kč --- nevite jakej potrebuju zdroj(minimalne)?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. červen 2008, 05:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. únor 2008
Nahoru
nejlepé nějáký kvalitní(seasonic,enermax,fortron atd.) 400W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. červen 2008, 12:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červen 2008
Nahoru
Asus 7600GT 256MB- 1000 Kč
Sapphire Radeon 1950Pro 256Mb - 1200Kč
Sapphire Atlantis X1950XT- 1699 Kč
Ati Radeon HD2900PRO 512MB- 2200Kč

Jakou si mam vybrat?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. červen 2008, 13:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. září 2005
Nahoru
Nevím jaký máš zbytek PC, jestli chceš co nejlevnější z toho cos napsal verzus výkon tak si vem X1950Pro, jestli nejlepší tak bez debat HD2900Pro.

Potom co jsem si přečetl přízpěvek od začátku tak bych ti poradil pokud nechceš nějak moc taktovat tak si kup AMD nějaký X2 4600+ EE a vyšší, nějakou desku s 780G chipsetem 2GB Ram 800MHz a funguj na tom, možná budeš překvapen rychlostí i té integrované grafiky, až se nabažíš a budeš si chtít něco víc zahrát tak přikoupíš nějakou grafiku + nový zdroj podle financí. Mnohem lepší než když to budeš bastlit z nějakých bazarových komponent.

Intel vem jen v případě že koupíš nějakou vyšší verzi než ti bylo doporučováno, a nebo když ho pořádně podusíš a už vůbec ne pokud bys chtěl používat integrovanou grafiku.

Tu paměť vem 1X2GB časem můžeš přikoupit a budeš mít 4GB ve dvou slotech.
Paměť: 760Kč http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW0AKFK3
CPU: 1160Kč http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 30971RWAYA
MB: 1565Kč http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M1WY219GJ9
Pokud nechceš používat grafiku integrovanou hned zestartu což bych být tebou nedělal tak ti stačí i
MB: 1175Kč http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M1WY219H1P
A pokud úplně nešetříš tak
MB: 1415Kč http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... M097219G2H

Všechno se dá upravit, ale špatně neuděláš. 3485Kč za variantu jedna.

_________________
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.


Naposledy upravil george5545 dne čt 19. červen 2008, 13:45, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. červen 2008, 13:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červen 2008
Nahoru
No tak budu si kupovat: CPU intel pentium 3,2 GHZ
zakl. deska: ASUS P5KC - Intel P35
RAM : 2x 1GB

A tu grafarnu sik tu HD 2900 pro


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. červen 2008, 13:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. září 2005
Nahoru
hollca napsal:
No tak budu si kupovat: CPU intel pentium 3,2 GHZ
zakl. deska: ASUS P5KC - Intel P35
RAM : 2x 1GB

A tu grafarnu sik tu HD 2900 pro


Pokud koupíš cos napsal tak hlavně nepočítej že to rozchodíš na nějaké noname 350W zdroji.
Jinak vybrat si musíš sám, tisíc lidí, tisíc názorů. S tím procesorem si to ale rozmysli, jestli k němu někde přijdeš za 500kč i s chladičem tak ze zavřenýma očima prosím ale jinak .....

_________________
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. červen 2008, 19:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červen 2008
Nahoru
Fakt to nerozchodim na zdroji Eurocase 350W,a ten CPU je v cem blbej?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. červen 2008, 22:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2003
Bydliště: kladno
Nahoru
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51249 co tahle grafika vychazi to skoro stejne jako ta 2900pro rozdil je par kacek

_________________
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. červen 2008, 23:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
Má pouze 256MB VRAM a to je na tuto kartu velký limit. Navíc tahle grafika už stejně nebude. HIS HD3850 je ve všech verzích v celé ČR kompletně vyprodaný.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 20. červen 2008, 14:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. březen 2008
Nahoru
hollca napsal:
Fakt to nerozchodim na zdroji Eurocase 350W,a ten CPU je v cem blbej?

Procesor ma len 1 jadro, kup si napriklad ten dvojjadrovy celeron E1200 myslim a zarucim ti ze je to vykonnejsie ako ten pentium :D
A stym EUROCASOM to nemyslis vazne vsak ? :D Na nom to bohuzial nerozchodis :wink:

_________________
CPU : INTEL CORE 2 DUO E4500@3,41 Ghz 1,45V -- , VGA : GIGABYTE 8800GT, core:700Mhz shaders: 1715Mhz memory: 1900Mhz -- RAM: 2 x 1GB Kingstone HyperX 800@930Mhz 5 5 5 15 @2,2V, -- MB : GIGABYTE P35 DS3, -- HDD : SAMSUNG 320GB 16MB cache -- FORTON BLUE STORM II 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 20. červen 2008, 15:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červen 2008
Nahoru
a nejakej 400W by mohl stacit?
A na tym procesoru E 1200 napr rozjedu stejny hry jak na tym pentium 3,2 GHZ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 20. červen 2008, 17:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 24. květen 2006
Bydliště: Nové Hrady - kousek od Budějc
Nahoru
Ad zdroj: Eurocase je shit. K novy sestave bych ho nedaval, to uz radeji nejakej fortron.

Ad procesor: Uz davno nezalezi na taktu procesoru, ale na architekture, tzn., ze 3,2GHz je casto mene, nez 1,6GHz - navic dvoujadro. U her ani tolik na procesoru nezalezi - dulezitejsi je grafika. Ale zase nemuzes mit supr grafiku, a slabej procesor - chce to vyvazit.

Jinak, bylo by dobry, kdybys napsal kolik mas celkem penez (psal jsi puvodne, ze 4k, ale pokud tam chces davat ty "lepsi" grafiky co jsi psal z bazaru, tak je to nejak malo. A pak napsat presne, co mas ted za pocitac (komplet - zdroj, disky, procesor, grafika, RAM atd.). A taky co planujes hrat za hry. Jestli bys chtel taktovat, jestli ti zalezi na spotrebe, atd, atd.

Taky mi prijde, ze se pro neco rozhodnes, pak zas neco jinyho, a zase neco zmenis a pak je rada od ostatnich lidi stejne k nicemu, kdyz se ji neridis - ani nevim, co ted chces koupit. :-D

_________________
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 20. červen 2008, 21:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červen 2008
Nahoru
No ja ted pouzivamm PC od tatky,takze si chcu koupit komplet vsechno.

A mam na to tak 5 tacu. Taktovat ani nechcu a chtel bych hrat hry jako CoD4,ale to nwm estli se s tema penezma do toho vlezu. Ae tak chtel bych aby ten PC byl rychlej,vykonej a slo na nem rozed vetsina her(nemyslim upe nejnovejsi jako Assassins Creed,Crysis atd.. to bych se nejspis s tema penezma do toho nevlezl :-D ) A vetsinu bych chtel nejspis z bazaru tak je to levnejsi a za tu cenu,co stoji neco novyho tak si treba koupim 2x lepsi) A spotreba by tky mohla byt co nejmenzsi,ale tak to je jedno.

Takze kdyztak poradte s tema komponentama. (hlavne vybiram z bazaru: www.pc.bazos.cz)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 20. červen 2008, 22:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. březen 2008
Nahoru
hollca napsal:
No ja ted pouzivamm PC od tatky,takze si chcu koupit komplet vsechno.

A mam na to tak 5 tacu. Taktovat ani nechcu a chtel bych hrat hry jako CoD4,ale to nwm estli se s tema penezma do toho vlezu. Ae tak chtel bych aby ten PC byl rychlej,vykonej a slo na nem rozed vetsina her(nemyslim upe nejnovejsi jako Assassins Creed,Crysis atd.. to bych se nejspis s tema penezma do toho nevlezl :-D ) A vetsinu bych chtel nejspis z bazaru tak je to levnejsi a za tu cenu,co stoji neco novyho tak si treba koupim 2x lepsi) A spotreba by tky mohla byt co nejmenzsi,ale tak to je jedno.

Takze kdyztak poradte s tema komponentama. (hlavne vybiram z bazaru: www.pc.bazos.cz)

vies 1000 ludi 1000 nazorov na zostavu! musis si vybrat sam. Ale fakt radim ti dosetri ide leto a brigad mas az az. Ak dosetris budes mat nieco lepsie a nemusis kupovat veci z bazaru :wink:

_________________
CPU : INTEL CORE 2 DUO E4500@3,41 Ghz 1,45V -- , VGA : GIGABYTE 8800GT, core:700Mhz shaders: 1715Mhz memory: 1900Mhz -- RAM: 2 x 1GB Kingstone HyperX 800@930Mhz 5 5 5 15 @2,2V, -- MB : GIGABYTE P35 DS3, -- HDD : SAMSUNG 320GB 16MB cache -- FORTON BLUE STORM II 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 20. červen 2008, 23:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. prosinec 2003
Bydliště: kladno
Nahoru
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=91 ... 0&start=15 tady se resi to same je tam navrh na sestavu za 5k tak se tam mrkni

_________________
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 21. červen 2008, 09:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červen 2008
Nahoru
No ja si asi koupim tuhle sestavu:

CPU: Intel Pentium 4 3,2 GHZ,nebo Intel Celeron Dual-Core E1400 2,0GHz 0,5MB 800MHz nebo Intel Pentium Dual-Core E2160 1,8GHz 1MB 800MHz nebo Intel Pentium Dual-Core E2180 2,0GHz 1MB 800MHz-kdyztak poradte kterej
Základní deska: ASUS P5B DELUXE
Grafická karta: kdyztak poraďte slusne vykonoü na hry a aji levnou(z bazaru)- Byla by dobra na lepsi hry(mozna na CoD4) tahle-Asus 7600GT/256MB nebo Sapphire Radeon 1950Pro 256Mb nebo Sapphire Atlantis X1950XT ??
RAM: 2*1GB DDR2
HDD: 160 GB Samsung
Zdroj: Eurocase 450W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 109 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.