PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Co zvládne Celeron D 2,13 Ghz s 256 Kb Cahe
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=92&t=127532
Stránka 1 z 1

Autor:  krysar8 [ ne 12. únor 2006, 14:08 ]
Předmět:  Co zvládne Celeron D 2,13 Ghz s 256 Kb Cahe

Má cenu si pořizovat tento levný procesor, zvládnul by s kombinací s dobrou grafickou kartou většinu nových her / gta san andreas, nfs most wandet apod? Má cenu to kupovat a jaká deska by k němu byla nejlpší?

Stojí jen 1360,- s dph - :roll:

//edit mhl, přesun z Intelu

Autor:  Wuuduu [ ne 12. únor 2006, 14:17 ]
Předmět: 

zvladne vsetko, ale o poznanie pomalsie ako normalne CPU, nie low-endove...

Dobra graficka karta je co?

Autor:  krysar8 [ ne 12. únor 2006, 14:21 ]
Předmět: 

Dobrá karta je kdybych do toho hodil geforce 6600...

Co znamená o poznání pomaleji? Nebudou se kousat hry nebo jo??

Autor:  Joži [ ne 12. únor 2006, 14:37 ]
Předmět: 

o 50% menej fps? :) ako kde, mozno po OC to bude slusne cpu, bez OC na nic

Autor:  Wiruz [ ne 12. únor 2006, 14:54 ]
Předmět: 

pro kombinaci s boubrou deskou by nebylo snad problem hodit CPU z 16x133 na 16x200 (3200MHz/800fsb pripadne i vice), cimz by jsi ziskal az na cache odpovidajici vykon na vetsinu her s GF 6600

desku bych videl odpovidajici cca tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31845

ja bych do toho sel, i bez OC to hry zprovozni ale spis na LOW details

Autor:  masakr_cz [ ne 12. únor 2006, 15:13 ]
Předmět: 

po solidnim pretaktu a se solidni grafikou ti na tom v pohode pojede cokoliv

Autor:  krysar8 [ ne 12. únor 2006, 17:29 ]
Předmět: 

masakr_cz napsal:
po solidnim pretaktu a se solidni grafikou ti na tom v pohode pojede cokoliv
A bez přetaktu? tedka mam pentium 3, 800 Mhz a jede mi i San Andreas ale pomaleji...

Nejsem zvyklej taktovat.

Autor:  Peterer [ po 13. únor 2006, 14:15 ]
Předmět: 

Ta deska Gigabyte GA-8I945PG je za cenu oklo 2.700,- vč. DPH - super poměr cena výbava.

Autor:  Palec123 [ po 13. únor 2006, 19:39 ]
Předmět: 

Joži napsal:
o 50% menej fps? :) ako kde, mozno po OC to bude slusne cpu, bez OC na nic

Promin, ale to je hloupost. Urcite to neni 50%

Autor:  Joži [ so 1. duben 2006, 15:01 ]
Předmět: 

Palec123 napsal:
Joži napsal:
o 50% menej fps? :) ako kde, mozno po OC to bude slusne cpu, bez OC na nic

Promin, ale to je hloupost. Urcite to neni 50%


v porovnani s X2 4800+ to myslim mozne je,a el to je uz hardcore prirovnanie :)

Autor:  BubakB [ ne 2. duben 2006, 15:08 ]
Předmět: 

Ale ako chcete dat procesor do socketu 478 do dosky s 775 :?

Najlacnejsi procesor do 775 je Celeron 326(2,53Ghz,EM64T)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32826

A dosky bud tu Gigabyte GA-8I945PG alebo Asus P5LD2
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... Intel+945P

este nejake DDR2 CL3 Kingstony 533MHz a mas to

Ale ked tak velmi chces 478.tak nejaku asusku P4P800 SE alebo P4P800-E Deluxe
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... &tree_CR=0

A nejake DDR1 este k tomu

Ta 775 s DDR2 je podla mna lepsie riesenie,ovela :wink:

Autor:  Howkey [ út 4. duben 2006, 15:49 ]
Předmět: 

BubakB napsal:
Ale ako chcete dat procesor do socketu 478 do dosky s 775 :?

Najlacnejsi procesor do 775 je Celeron 326(2,53Ghz,EM64T)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32826

A dosky bud tu Gigabyte GA-8I945PG alebo Asus P5LD2
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... Intel+945P

este nejake DDR2 CL3 Kingstony 533MHz a mas to

Ale ked tak velmi chces 478.tak nejaku asusku P4P800 SE alebo P4P800-E Deluxe
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... &tree_CR=0

A nejake DDR1 este k tomu

Ta 775 s DDR2 je podla mna lepsie riesenie,ovela :wink:


Kazdopadne je lepsi to druhe reseni. Sam mam tu desku od Gigabytu s Celerem D 2.53@3.0 Ghz (pujde vys, ale potrebuju lepsi chlazeni nez BOX :roll: ). Jen bych upozornil, ze ta deska nema moznost menit casovani u pameti, ale kdyz nebudes taktovat, tak toho nejspis nevyuzijes :wink:
Ale zase tyhle CPU normalne zvladaj frekvence 3Ghz, takze se neni treba az zas tak bat toho taktovani, ale to uz zalezi jen na tobe :)

Autor:  bobesh [ čt 6. duben 2006, 15:06 ]
Předmět: 

Jen nataktovanej procesor(celeron) a slušná grafika mu ve hrách nepomuže,navic tu grafiku bude muset vybírat s ohledem na ten celeron protože jí bude brzdit..moc nadejne bych ten herní výkon nevidel(800*600low details-to by bylo v nových hrách tak maximum) :?

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/