Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 13. prosinec 2019, 09:37

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 174 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  další
Autor Zpráva
 Předmět: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: st 13. srpen 2008, 18:06 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru

  • AM2
    • AMD Athlon 64 X2 4600+ EE
    • AMD Athlon 64 X2 3800+ EE
    • AMD Athlon X2 BE 2350 EE
    • AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition test + recenze
    • AMD Athlon X2 BE 2400 EE
    • AMD Athlon 64 X2 6000+
    • AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition
  • AM2+
    • Phenom X3
      • X3 8450 2,1Ghz 2MB 3600Mhz
      • X3 8650 2,3Ghz 2MB 3600Mhz
      • X3 8750 2,4Ghz 2MB 3600Mhz test + recenze
    • Phenom X4
      • X4 9550 2,2Ghz 2MB 3600Mhz
      • X4 9600 Black Edition 2,3Ghz 2MB 3600Mhz test + recenze
      • X4 9750 2,4Ghz 2MB 3600Mhz
      • X4 9850 Black Edition 2,5Ghz 4MB 4000Mhz test + recenze
    • Phenom II X4



//Stano - update 30.4.09


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: pá 31. říjen 2008, 21:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. říjen 2008
Nahoru
a co AMD 5600+ .??


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: so 1. listopad 2008, 12:43 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Čo je s AMD Athlon 64 X2 5600+ ?


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: so 1. listopad 2008, 13:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. říjen 2008
Nahoru
no ze ho tam nemas napsanej..
hele potrebuju rychle poradit...ktery z techto dvou mam vzit.?? http://www.czechcomputer.cz/product_compare.jsp?artno1=57198&artno2=57681&artno3= cim levnejsi tim lepsi ale jestli mi to nejak zavazne ovlivni vykon tak si priplatim...jo a jeste mi k tomu napiste prosim nejaky chladic tak do 400,- sorry ze to davam sem ale specha to..jinak desku mam ASUS M2A-MX se socketem AM2+ tak aby mi na to ty procesory a chlazeni slo..


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: so 1. listopad 2008, 13:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. listopad 2007
Bydliště: _____***_____
Nahoru
5400+ BE + Freezr
Nevím proč když máš založený téma se zase ptáš tady :stupid:


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: so 1. listopad 2008, 13:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. říjen 2008
Nahoru
treba tenhle: http://www.alza.cz/chladic-arctic-freezer-64-pro-socket-754-939-940-am2-pro-a64-opteron-6x-heatpipe-2200rpm-keramicke-lozisko-d56766.htm i kdyz je jen do 5000+.?? a navic ja mam socket AM2+ taky aby mi nevadila velikost..??


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: so 1. listopad 2008, 13:55 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
ARCTIC Freezer 64 PRO je kompatibilný aj s socketom AM2+. Viz: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=80


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: st 29. duben 2009, 19:07 
Nováček
Nováček

Založen: 29. duben 2009
Nahoru
sTano11 napsal:

  • AM2
    • AMD Athlon 64 X2 4600+ EE
    • AMD Athlon 64 X2 3800+ EE
    • AMD Athlon X2 BE 2350 EE
    • AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition test + recenze
    • AMD Athlon X2 BE 2400 EE
    • AMD Athlon 64 X2 6000+
    • AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition
  • AM2+
    • Phenom X3
      • X3 8450 2,1Ghz 2MB 3600Mhz
      • X3 8650 2,3Ghz 2MB 3600Mhz
      • X3 8750 2,4Ghz 2MB 3600Mhz
    • Phenom X4
      • X4 9550 2,2Ghz 2MB 3600Mhz
      • X4 9600 Black Edition 2,3Ghz 2MB 3600Mhz
      • X4 9750 2,4Ghz 2MB 3600Mhz
      • X4 9850 Black Edition 2,5Ghz 4MB 4000Mhz


a co Phanom II?


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: st 29. duben 2009, 21:53 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Čo má byť "Phanom II"?

Ak máš na mysli Phenom II tak ten tam nie je, predpokladám že z dôvodu keď bolo vlákno vytvárané ešte nebolo na našom trhu.

Keby si rád tam vydeľ Phenom II a ďalšie nové CPU stačilo by sa zdvorilo spýtať či poprosiť o aktualizáciu. (Behom zajtrajška určite sa tak stane.)

Určite je jednoduchšie čakať na hotové ako brať si tú námahu a spísať si to sám. :wink:


//Stano - ako som sľúbil tak sa aj stalo, dúfam si spokojný :wink:


 Profil  
 Předmět: AMD X2 5000+ nebo 5400+ ci neco jinaho do AM2 soketu ?
PříspěvekZaslal v: st 20. květen 2009, 21:30 
Nováček
Nováček

Založen: 17. květen 2009
Nahoru
Zdravím mám dilema i kdyz asi ne tak velky ale mam starsi desku Asus M2N32 SLI deluxe se soketem AM2 a vybral jsem si dva procesory a to AMD Athlon X2 5000+ Black Edition a nebo AMD Athlon X2 5400+ Black Edition mám k tomu 4GB ram kit 2x2GB A-Data Extreme edition a grafikuzatim Asus EN8800GTS 320MB ram s 23%OC...ale mam objednanou (BFG GF260 GTX maxcore OCX DDR3 896 ram).... tak nevi co za CPU koupit ptze 5000+ je v testech dost a jsou u nej kladny veci ale 5400+ jsem v testech nevidel .. a nebo mam koupit uplne jiny procesor ktery by sem do soketu AMě ?? diky za odpoved ;-) 8-)


Naposledy upravil Stano K. dne st 20. květen 2009, 21:50, celkem upraveno 2x.
Reason: Už som raz presunul príspevok no užívateľ ho zmazal a založil nové vlákno.


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: st 20. květen 2009, 21:31 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Hrouza napsal:
Zdravím mám dilema i kdyz asi ne tak velky ale mam starsi desku Asus M2N32 SLI deluxe se soketem AM2 a vybral jsem si dva procesory a to AMD Athlon X2 5000+ Black Edition a nebo AMD Athlon X2 5400+ Black Edition mám k tomu 4GB ram kit 2x2GB A-Data Extreme edition a grafiku BFG GF260 GTX maxcore OCX DDR3 896 ram.... tak nevi co za CPU koupit ptze 5000+ je v testech dost a jsou u nej kladny veci ale 5400+ jsem v testech nevidel .. diky za odpoved :wink: 8-)

To že doska je staršieho typu neznamená že ti novšie procesory nebudú fungovať, viz CPU support list: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0jMy2X8lKstYRvev
Nad AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition si nerozmýšľal?


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: st 20. květen 2009, 22:08 
Nováček
Nováček

Založen: 17. květen 2009
Nahoru
Po pravde jsem si toto procesoru AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition nejak nevsiml no prave ja mam na te desce danej ted Bios s verzi 2205 to ne nejnovejsi co jsem nasel a co mi stahl i asus update.. kouknu po forech na tu 7750 ptze si myslim ze s tou deskou by to taktovat slo a po flahnuti biosu je nastavovani vseho o dost prehlednejsi a tovnou mi to hlasi jak behaji ramky a jakyje casovani a vsechno proste spokojenost :wink: a diky za tip :)


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: st 20. květen 2009, 22:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Nitra / Slovensko
Nahoru
Nechcem do toho moc vstupovat, no mozno by sa tam mal pridat aj Phenom II 955 ... je to sice am3 no pasuje do am2+ socketu, sam ho tak prevadzkujem ...
V podstate AMD prislubilo ze vsetky am3 procesory by mali pasovat do am2+ patice.

_________________
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: st 20. květen 2009, 22:26 
Nováček
Nováček

Založen: 17. květen 2009
Nahoru
6Daemon napsal:
Nechcem do toho moc vstupovat, no mozno by sa tam mal pridat aj Phenom II 955 ... je to sice am3 no pasuje do am2+ socketu, sam ho tak prevadzkujem ...
V podstate AMD prislubilo ze vsetky am3 procesory by mali pasovat do am2+ patice.



No tak ten by mozna lepsi byl ale v pomeru cena a vykon vytezi ten predchozi nechci do toho dava 6k to uz bych si radsi koupil novou sestavu ;-) 8-) a nato nejsou money :) jak se rika potrebuju za malo penez hodne muziky


 Profil  
 Předmět: Který z procesorů raději při tak malém cenovém rozpětí?
PříspěvekZaslal v: pá 22. květen 2009, 20:20 
Nováček
Nováček

Založen: 07. květen 2009
Nahoru
--------------------------------------------------------------------------------


1. Prosím o radu váhám mezi Atlony 5400BEx7750BEx7850BE do soketu AM2 ne desku DFI.M2N-E NF Ultra II-M2
Ceny: 1454x1545x1716
Takty:2,8x2,7x2,8
2. Grafika ARadeon HD4870 1GB DDR5

3. Jak moc jsem ustřelil,koupil jsem v aukci 2x2MB 1066Mhz paměti.Deska je podporuje,co jsem nahlédl k poddrobnostem procesorů,integrované řadiče podporují 800Mhz, jak a bude to vůbec spolu fachčit?


 Profil  
 Předmět: Re: Který z procesorů raději při tak malém cenovém rozpětí?
PříspěvekZaslal v: so 23. květen 2009, 14:50 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Tak buď Athlon 64 X2 7750 Black Edition AD775ZWCGHBOX alebo 7850.


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: so 11. červenec 2009, 20:41 
Nováček
Nováček

Založen: 11. červenec 2009
Nahoru
Prosím, nevíš jak je to s Phenom X3 720 BE, jde do AM+ a nezmění se spotřeba? Dík za info. J.


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: so 11. červenec 2009, 21:37 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Konkrétne do ktorej dosky? (ale viaceré AM+ dosky po upgrade na novší BIOS podporujú AM3)
Menení sa spotreba voči čomu?


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2009, 10:33 
Nováček
Nováček

Založen: 11. červenec 2009
Nahoru
Oprava: Jedná se o procesor Phenom II X3 720BE (45nm, 95W) do desky Gigabyte MA790X-UD4. Na stránkách prodejců uvádějí AM3/AM2+. Některé procesory v AM3 mají spotřebu 95W a v AM2+ mají 125W. Chtěl bych vědět, jestli tam půjde a jakou bude mít spotřebu. Děkuji J.


 Profil  
 Předmět: Re: Výběr CPU AMD socket AM2 a AM2+
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2009, 10:44 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Áno fungovať bude. Ať už je CPU usadený v akomkoľvek MB jeho spotreba zostavá nezemná nezávisle od typu MB. AMD u X2 720BE uvádza 95W.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 174 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.