Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 8. březen 2021, 01:47

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Vymenit Q6600 za Q8200 ?
PříspěvekZaslal v: ne 17. srpen 2008, 09:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červenec 2008
Nahoru
PLS poradte jaky je rozdil vykonu techto procaku protoze sem kupil Q6600 a asi mam moznost ho vratit ze bych vzal Q8200,O kolik je lepis a v takotvani o kolik vytahne vic diky

_________________
Intel i5 - 8600K s Xigmatek Thors Hummer+MSI Z370 Gaming Pro Carbon+24 Gb A-Data XPG Z1 +Gainward GeForce GTX 1060 6GB
+Corsair HX520+Kingston V300 120Gb+WD Blue 6Tb Tb+WD Blue 4Tb+
Samsung S2 640Gb+Asus 24D5MT+Asus VX279H a Xigmatek Midgard W


 Profil  
 Předmět: Re: Vymenit Q6600 za Q8200 ?
PříspěvekZaslal v: ne 17. srpen 2008, 10:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2006
Bydliště: Preßburg.
Nahoru
v taktovani je horsi, v zakladnom takte je horsi, cenovo je horsi. Odporucam nevymienat. ;-)

_________________
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka


 Profil  
 Předmět: Re: Vymenit Q6600 za Q8200 ?
PříspěvekZaslal v: ne 17. srpen 2008, 16:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. červenec 2008
Nahoru
to se mi nejak nechce verit kdyz Q6600 je 65 nM a Q8200 je 45nM

_________________
Intel i5 - 8600K s Xigmatek Thors Hummer+MSI Z370 Gaming Pro Carbon+24 Gb A-Data XPG Z1 +Gainward GeForce GTX 1060 6GB
+Corsair HX520+Kingston V300 120Gb+WD Blue 6Tb Tb+WD Blue 4Tb+
Samsung S2 640Gb+Asus 24D5MT+Asus VX279H a Xigmatek Midgard W


 Profil  
 Předmět: Re: Vymenit Q6600 za Q8200 ?
PříspěvekZaslal v: po 18. srpen 2008, 15:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: PD
Nahoru
Nemenit. Na taktovanie Q8200 potrebujes lepsiu dosku ako na Q6600, ma totiz maly nasobic, teda budes potrebovat vyhnat vysoko zbernicu.

_________________
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: AlterEgo21 a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.