Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 2. březen 2021, 15:54

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Co zvolit na tvorbu hudby??X2 nebo X3
PříspěvekZaslal v: ne 24. srpen 2008, 12:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
caw...mam takove dilema...za mesic kupuji novy pc na tvorbu hudby a tak se rozhoduji jaky procesor vybrat,s ohledem na to ze programy na hudbu daji CPU hodne zabrat,takze bud 8450 X3 s tim ze pujde aspon na 2,6 nebo 5600 X2 BE a tam to pres 3 pujde urco...deska bude Gigabyte MA78GM-S2H a pameti 4Gb 800Mhz CL5...pocitam s tim ze bych treba v prubehu 3/4 roku kupil X4 Deneb...Diky za kazdou radu... :wink:


 Profil  
 Předmět: Re: Co zvolit na tvorbu hudby??X2 nebo X3
PříspěvekZaslal v: út 26. srpen 2008, 06:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: PD
Nahoru
Co konkretne mas na mysli? Ableton, Cubase, Nuendo, Renoise, Sonar, Reason ???

Skontroluj si u vyrobcu SW ci tvoja aplikacia (pluginy) podporuje MT. Ak nie - vyhodou bude vysokotaktovany CPU, ak ano - ber co najviac jadier.

_________________
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.


 Profil  
 Předmět: Re: Co zvolit na tvorbu hudby??X2 nebo X3
PříspěvekZaslal v: út 26. srpen 2008, 12:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. srpen 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Ali Hasan napsal:
Co konkretne mas na mysli? Ableton, Cubase, Nuendo, Renoise, Sonar, Reason ???

Skontroluj si u vyrobcu SW ci tvoja aplikacia (pluginy) podporuje MT. Ak nie - vyhodou bude vysokotaktovany CPU, ak ano - ber co najviac jadier.

ano myslim aplikace typu reason,cubase,audition,acid atd...pak taky k pc bude pripojen mpc a klavesy...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.