Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 26. únor 2020, 21:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: so 30. srpen 2008, 08:14 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. září 2004
Nahoru
Ahoj mam dva dotazy
1. ma cenu kupovat e8600 kdy mam E6850 ktery ted bezi na 3,6GHz?
2.v pripade ze jo pujde bezproblemu na ASUS STRIKER EXTREME? (mam bios 1303)


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: so 30. srpen 2008, 09:17 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
Je to zbytečný, grafiku to využije jakoukoliv.

A pokud ti jde o vyšší výpočetní výkon, tak radši 4jádro.

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: so 30. srpen 2008, 11:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
neni duvod menit dvoujadro za dvoujadro kdyz jeste to prvni ti jede na peknych 3600Mhz coz bohate na vse staci pokud teda nechces delat rekordy v 3Dmarcich. Spis penize investuj do legalnich Vist 64bit a nakou RAM navic.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F11 CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x8 - 16GB Kingston HyperX DDR4 3333MHz CL16 Predator SSD: CRUCIAL MX500 250GB SSD: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB : ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: AOC 27" U2777PQU 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT 1903


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: so 30. srpen 2008, 16:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: PD
Nahoru
myCroft > nemenit

djstudio > pokial mu ide o vypocetny vykon tak nemas pravdu, ak ho ma na hry a pustanie filmov tak ano. Ktokolvek, kto riesi nejaky rendering, vmware, alebo pracu vo viac appz naraz, oceni kazde dalsie jadro navyse.

_________________
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: st 31. prosinec 2008, 17:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2008
Bydliště: čulak
Nahoru
E 6850 je docela švihak a 3.6 ghz je u něho normalni vic stejně nejede a když jo tak chce brutalni voltaž a topí, timto je fakt že se oplati E 8600 protože cenově jsou na tom stejně s rezervou samozdřejmě E 8600 vytahneš bez sebemenšíš problemu na 4 ghz bez žadneho maturovaní a položí v klidu i nějake to čtyřjadro

_________________
CPU IB i5 3570K@4,3Ghz,MB P8Z77-M,DDR 3 Kingston,MSI GTX 970 1480/8000 ,Vantage 35381 b,3DMARK 06 30129 b, 3DMARK11 13760.
Základ úspěchu je vynikající chlazení takže chladit, chladit a znovu chladit.
Potáči (žk)


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: so 17. leden 2009, 13:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. leden 2005
Nahoru
tielka napsal:
...timto je fakt že se oplati E 8600 protože cenově jsou na tom stejně s rezervou samozdřejmě E 8600 vytahneš bez sebemenšíš problemu na 4 ghz bez žadneho maturovaní a položí v klidu i nějake to čtyřjadro

Jak v čem, ale budoucnost je ve čtyřjádrech, tudíž upgrade je podle mě zbytečný...

_________________
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: ne 18. leden 2009, 17:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2008
Bydliště: čulak
Nahoru
toto je debata furt dokola co se vyplatí co ne zaleží naco je cpu potřeba pokud do her volil bych dual myslim si čím vykonnější tím lepe věc nazoru,pokud na jine prace co se videa tyče atd.samo že čtyřjadro

_________________
CPU IB i5 3570K@4,3Ghz,MB P8Z77-M,DDR 3 Kingston,MSI GTX 970 1480/8000 ,Vantage 35381 b,3DMARK 06 30129 b, 3DMARK11 13760.
Základ úspěchu je vynikající chlazení takže chladit, chladit a znovu chladit.
Potáči (žk)


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: pá 6. únor 2009, 12:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. únor 2007
Bydliště: Jilemnice
Nahoru
Měnit prakticky to stejné za stejné....na co? Když měnit C2D 3,6Ghz, tak jedině na C2Q a to jen pokud ho využiješ. Jinak Ti vydrží ještě nějaký ten pátek:-)

_________________
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: po 11. květen 2009, 23:57 
Nováček
Nováček

Založen: 11. květen 2009
Nahoru
Ne nemá, cena je vysoká. Buď E7600 a OC nebo E8400.


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: út 12. květen 2009, 08:32 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
tielka napsal:
E 6850 je docela švihak a 3.6 ghz je u něho normalni vic stejně nejede a když jo tak chce brutalni voltaž a topí, timto je fakt že se oplati E 8600 protože cenově jsou na tom stejně s rezervou samozdřejmě E 8600 vytahneš bez sebemenšíš problemu na 4 ghz bez žadneho maturovaní a položí v klidu i nějake to čtyřjadro



No to si podle mě moc nepomůže, těch 400MHz zase tak klíčových nebude. Pokud je to CPU na hry, tak stačí +/- i an té frekvenci co je, se 4GHz by moh možná tak lámat další rekordy v Marcích a podobných záležitostech.

Na druhou stranu, pokud by to finančně vyšlo na minimální doplatek, tak proč ne.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Ma cenu kupovat E8600?
PříspěvekZaslal v: út 12. květen 2009, 10:56 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2008
Bydliště: čulak
Nahoru
no nemyslím si že by šlo jen o rekordy v marcích je fakt že na zakladním taktu to šlape slušně ale nataktovaný cpu jde znát s výkonnou grafikou jde ruka s rukou .

_________________
CPU IB i5 3570K@4,3Ghz,MB P8Z77-M,DDR 3 Kingston,MSI GTX 970 1480/8000 ,Vantage 35381 b,3DMARK 06 30129 b, 3DMARK11 13760.
Základ úspěchu je vynikající chlazení takže chladit, chladit a znovu chladit.
Potáči (žk)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.