PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Upgrade Athlona X2 6000+ na E8500?
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=92&t=135513
Stránka 1 z 1

Autor:  simak82 [ út 30. prosinec 2008, 20:07 ]
Předmět:  Upgrade Athlona X2 6000+ na E8500?

Zdravim,

momentalne mam procesor Athlon X2 6000+ a naskytla se mi prilezitost koupit E8500 za 3k.
Chtel sem se zeptat jestli mam do to ho jit nebo pockat kam az spadnou ceny ctyrjader?

Myslel sem, ze ted koupim C2D (polepsil bych si hlavne ve spotrebe a doufam taky nejaky ten vykon)
a treba za rok bych sel do ctyrjadra.....
Myslite si ze ma cenu investovat do s775?
A jeste jedna otazka: myslite, ze kdyz spadnou ceny C2Q tak, ze to srazi dolu i ceny C2Q (alespon v bazaru, kdyz se jich budou lidi zbavovat)?

Jinak Pc pouzivam vetsinou na internet , hry, ale sem tam i na praci(programovani, narocne vypocty- FEM ANSYS)

Autor:  kotas [ út 30. prosinec 2008, 22:18 ]
Předmět:  Re: Upgrade Athlona X2 6000+ na E8500?

Nech si CPU co máš teď, přetaktuj ho, třeba v létě si kup Quad Core. Investovat do Dual Core se už nevyplatí!

Takže buď rovnou kup Quad Core, nebo si nech co máš a kup si ho později.. :wink:

Autor:  Stano K. [ út 30. prosinec 2008, 22:28 ]
Předmět:  Re: Upgrade Athlona X2 6000+ na E8500?

A neviem či si si vedomý ale ak by si sa rozhodol pre socket 775 tak je tu aj nutnosť investovať do novej základnej dosky.

Autor:  simak82 [ st 31. prosinec 2008, 10:36 ]
Předmět:  Re: Upgrade Athlona X2 6000+ na E8500?

Jo s koupi nove desky pocitam. Mam Gigabyte M57Sli-S4 socket AM2. s tim uz toho asi moc nevymyslim...

Autor:  Hoonzooid [ po 12. leden 2009, 09:48 ]
Předmět:  Re: Upgrade Athlona X2 6000+ na E8500?

Být tebou, tak si nechám co máš teď, počkám si až spadnou ceny 4-jader a zainvestuju do 4-jádra...

Autor:  Erathian13 [ po 12. leden 2009, 15:27 ]
Předmět:  Re: Upgrade Athlona X2 6000+ na E8500?

Já bych také počkal.Ta investice se nevyplatí.Počkej si až spadnou ceny a jdi do toho čtyřjádra :wink:

Autor:  joXerus [ so 17. leden 2009, 20:21 ]
Předmět:  Re: Upgrade Athlona X2 6000+ na E8500?

noo a nebo kup rovnou quad za ty prachy :P
koukej na bazar, je mozny i na aukru (ja z tama mam Q9300 za tri)

jinak bych teda pockal s upgradem no . . . ale jety quad FTW!

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/