Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 19. únor 2020, 12:20

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Procesor do desky Gigabyte GA-965P-DS3 (revize 3.3)
PříspěvekZaslal v: po 20. červenec 2009, 06:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. září 2006
Nahoru
Takže chtěl bych se zeptat, zda mi půjdu zasadit http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=E6300&SearchType=1&SearchSubmit=1 do této desky. A ještě bych se chtěl zeptat, zda zasazení je nějak extra obtížné...

Dík


 Profil  
 Předmět: Re: Procesor do desky Gigabyte GA-965P-DS3 (revize 3.3)
PříspěvekZaslal v: po 20. červenec 2009, 06:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. červenec 2008
Bydliště: Kolín
Nahoru
Podle support listu výrobce by měl jít od BIOSu F14 : http://gigabyte.cz/products/mb/cpulist/ga-965p-ds3_33.html . Stačí hledat :wink: .


 Profil  
 Předmět: Re: Procesor do desky Gigabyte GA-965P-DS3 (revize 3.3)
PříspěvekZaslal v: po 20. červenec 2009, 06:43 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. září 2006
Nahoru
Jo dík a jak je to s tím zasazením, je to obtížné?


 Profil  
 Předmět: Re: Procesor do desky Gigabyte GA-965P-DS3 (revize 3.3)
PříspěvekZaslal v: po 20. červenec 2009, 06:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. červenec 2008
Bydliště: Kolín
Nahoru
Zkus si o tom někde něco najít, nějaký fotonávod. Ovšem, nějak těžké to není. Jenom otevřeš socket, správně! vložíš CPU do socketu a zavřeš a pomocí té páčky to zase upevníš. Potom nasadíš chladič a je to :wink:


 Profil  
 Předmět: Re: Procesor do desky Gigabyte GA-965P-DS3 (revize 3.3)
PříspěvekZaslal v: po 20. červenec 2009, 08:49 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Ale najpr si skontroluj verziu BIOSu s súčasným CPU a ak je potreba tak nahraj nový. S novým CPU by sa nemusela doska spustiť bez správneho BIOSu.


 Profil  
 Předmět: Re: Procesor do desky Gigabyte GA-965P-DS3 (revize 3.3)
PříspěvekZaslal v: po 20. červenec 2009, 09:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. září 2006
Nahoru
A jak si tu verzi můžu zjistit?


 Profil  
 Předmět: Re: Procesor do desky Gigabyte GA-965P-DS3 (revize 3.3)
PříspěvekZaslal v: po 20. červenec 2009, 09:09 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2004
Bydliště: SR
Nahoru
Musíš zistiť verziu BIOSu, napr v CPU-Z, potom na stránkach Gigabyte (viz link od Novotak33 ) si zistíš či súčasný BIOS podporuje PDC E6300, ak áno nemáš čo riešiť ak nie tak si nájdi novšý BIOS a treba ho naflashovať.


 Profil  
 Předmět: Re: Procesor do desky Gigabyte GA-965P-DS3 (revize 3.3)
PříspěvekZaslal v: po 20. červenec 2009, 09:13 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. září 2006
Nahoru
Tak já mám F10 a Pentium Dual-Core E6300 je F14


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.