Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 29. únor 2020, 14:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 580 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Vymena CPU
PříspěvekZaslal v: ne 29. prosinec 2013, 20:16 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
asrock to ma tusim obidene :)

Tak ma..
http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20H87%20Performance/?cat=Download&os=BIOS
Bios 1.50

Jednoznacne id do toho !

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: út 31. prosinec 2013, 15:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2011
Bydliště: Hradčovice(okolí Uherskeho brodu)
Nahoru
Tak deska to nepobrala tu i7 a po flashnuti biosu konec.Mohl by jsi mi doporučit nějakou desku s kterou by to šlo taktovat??

_________________
Intel Core i7-8700K ,asus Z 370,2x8GB 3000 MHZ DDR4, MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING X TRIO,EVGA 750BQ


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: út 31. prosinec 2013, 17:59 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
JJ MSI, to je lahoda. Tahle to u nich občas dopadá, aspoň jseš poučenej že MSI mever more.

PRO LGA1155 se toho už moc dobrého neprodává.

Pokud ti stačej konektory a vyhovuje layout, tak něco takového je naprosto OK i pro OC.

http://www.czc.cz/asus-z77-a-intel-z77/126672/produkt


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: út 31. prosinec 2013, 18:22 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
To uz jsi resil zde viewtopic.php?f=128&t=205086&st=0&sk=t&sd=a&start=20 jinak pin nahodou nejaky ohly není. Tou manipulaci s CPU jsi klidne mohl nejaky ohnout.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: út 31. prosinec 2013, 19:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2011
Bydliště: Hradčovice(okolí Uherskeho brodu)
Nahoru
Hladis napsal:
To uz jsi resil zde viewtopic.php?f=128&t=205086&st=0&sk=t&sd=a&start=20 jinak pin nahodou nejaky ohly není. Tou manipulaci s CPU jsi klidne mohl nejaky ohnout.


Udělal jsem flash.Po flashy se pc sám restartoval a od té doby už prostě nefunguje.Nejde zapnout jen probliknou diody a konec

_________________
Intel Core i7-8700K ,asus Z 370,2x8GB 3000 MHZ DDR4, MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING X TRIO,EVGA 750BQ


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: út 31. prosinec 2013, 19:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2008
Bydliště: čulak
Nahoru
No ale je fakt že by ses na ty piny mohl podívat opravdu se zohnou ani nevíš jak... :)

_________________
CPU IB i5 3570K@4,3Ghz,MB P8Z77-M,DDR 3 Kingston,MSI GTX 970 1480/8000 ,Vantage 35381 b,3DMARK 06 30129 b, 3DMARK11 13760.
Základ úspěchu je vynikající chlazení takže chladit, chladit a znovu chladit.
Potáči (žk)


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: út 31. prosinec 2013, 19:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2011
Bydliště: Hradčovice(okolí Uherskeho brodu)
Nahoru
Mrknu na ně zítra až dojedu domů

_________________
Intel Core i7-8700K ,asus Z 370,2x8GB 3000 MHZ DDR4, MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING X TRIO,EVGA 750BQ


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: út 31. prosinec 2013, 19:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2011
Bydliště: Hradčovice(okolí Uherskeho brodu)
Nahoru
A desku jsem objednal novou jak psal nahoře DOC_ZENITH ale opravdu pochybuji že jsem na základce ohnul piny dával jsem vážně pozor

_________________
Intel Core i7-8700K ,asus Z 370,2x8GB 3000 MHZ DDR4, MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING X TRIO,EVGA 750BQ


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: út 31. prosinec 2013, 19:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. květen 2008
Bydliště: čulak
Nahoru
jo kámo to jsem si byl taky jistý když jsem sundával IHS a ohnul jsem pin jak já kurvoval pět tácu v hajzlu atd... 8) ještě že mě napadlo na to mrknout už jsem byl rozhodnutý kupovat CPU... 8-)

_________________
CPU IB i5 3570K@4,3Ghz,MB P8Z77-M,DDR 3 Kingston,MSI GTX 970 1480/8000 ,Vantage 35381 b,3DMARK 06 30129 b, 3DMARK11 13760.
Základ úspěchu je vynikající chlazení takže chladit, chladit a znovu chladit.
Potáči (žk)


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: út 31. prosinec 2013, 19:52 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Varnsdorf - Thessaloniki
Nahoru
Tohle je casta chyba, kdy uzivatele ohnou pin (staci opravdu jen malo) a nejdou pameti nebo CPU, atd....Mnoho tvrdi, ze ho neohlo :) Me se to uz taky stalo a to jsem si byl jist, ze jsem tam CPU strcil dobře.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: st 1. leden 2014, 13:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2011
Bydliště: Hradčovice(okolí Uherskeho brodu)
Nahoru
Tu i7 prodám za 6k a půjdu do haswellu nechtěl jsem ho jen diky tomu že jsem si byl jist že moje MB podporuje procesor který jsem koupil.A nechtěla se mi kupovat základka

_________________
Intel Core i7-8700K ,asus Z 370,2x8GB 3000 MHZ DDR4, MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING X TRIO,EVGA 750BQ


 Profil  
 Předmět: Re: Rada
PříspěvekZaslal v: pá 3. leden 2014, 18:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. listopad 2011
Bydliště: Hradčovice(okolí Uherskeho brodu)
Nahoru
Problém vyřešen bylo to deskou

_________________
Intel Core i7-8700K ,asus Z 370,2x8GB 3000 MHZ DDR4, MSI GeForce GTX 1080Ti GAMING X TRIO,EVGA 750BQ


 Profil  
 Předmět: Změna z Core i3 3220 na Core i5 3570K
PříspěvekZaslal v: so 4. leden 2014, 23:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. říjen 2013
Nahoru
Dobrý den mám dotaz když jsem měl Intel Core i3 3220 a změnil jsem na Intel Core i5 3570K a když se to vymění musí se něco nastavit nebo nějakou změnu udělat že jsem to změnil nebo se to udělá samo ? mě se zdá že je stejný výkon jako u i3


 Profil  
 Předmět: Re: Změna z Core i3 3220 na Core i5 3570K
PříspěvekZaslal v: so 4. leden 2014, 23:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. červen 2011
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Musíš napsat i zbytek sestavy. Nic by se tam nemělo nastavovat. Ale možná ti to brzdí výkon GK.
Záleží, každá hra neumí využít 4 jádro atd., takže dej více info v čem je výkon stejný, jak to měříš..

_________________
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V


 Profil  
 Předmět: Re: Změna z Core i3 3220 na Core i5 3570K
PříspěvekZaslal v: ne 5. leden 2014, 00:14 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 22. listopad 2012
Bydliště: Staré Město u Uh.
Nahoru
Někdy musíš přeinstalovat celý win, taky jsem měnil s dvoujadra na 4jadro a správce úloh viděl jen 2. Zkoušel jsem to nastavit přes Správce zařízení, ale nepomohlo.

_________________
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Fractal Design R4, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Wraith SPIRE, MB: MSI B450 Tomahawk, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2933Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W


 Profil  
 Předmět: Re: Změna z Core i3 3220 na Core i5 3570K
PříspěvekZaslal v: ne 5. leden 2014, 00:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Reinstall neni potreba. Staci nastavit pocet jader pres msconfig. Muze se ale stat, ze po vymene CPU budou win chtit znova aktivovat.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: Změna z Core i3 3220 na Core i5 3570K
PříspěvekZaslal v: ne 5. leden 2014, 01:56 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
niektori mate napevno pri bootovani nastaveni pocet jadier v configu (vraj rychlejsi boot o par %)... treba len navysit alebo nechat default :)...

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: Změna z Core i3 3220 na Core i5 3570K
PříspěvekZaslal v: ne 5. leden 2014, 02:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. říjen 2013
Nahoru
Mám

MB - MSI Z77A-G43 - Intel Z77

GPU - GTX 650Ti

RAM - 8Gb

PSU -Seasonic SS-500ET, T3 500W OEM

HDD - WD Caviar green


 Profil  
 Předmět: Re: Změna z Core i3 3220 na Core i5 3570K
PříspěvekZaslal v: ne 5. leden 2014, 02:10 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
No tak 650ti taky neni žádná pohádková karta..l.

_________________
HWBOT PROFIL Facebook OC PROFIL


 Profil  
 Předmět: Re: Změna z Core i3 3220 na Core i5 3570K
PříspěvekZaslal v: ne 5. leden 2014, 03:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. říjen 2013
Nahoru
To vim taky :) ale přijde mi to divný


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 580 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.