Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 28. leden 2020, 21:47

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: WoT CPU
PříspěvekZaslal v: so 13. únor 2016, 16:15 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
150 ? On už tam není limit engine na 118 ? Já to teda dlouho nehrál...

_________________
HWBOT PROFIL Facebook OC PROFIL


 Profil  
 Předmět: Re: WoT CPU
PříspěvekZaslal v: so 13. únor 2016, 16:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Myslim ze ne.Kdyz jsem to testoval tak jsem mel vic jak 118fps.Max tam mam 126fps.Ale moc jsem to nezkoumal.
6700k fraps log Avg: 112.393 - Min: 87 - Max: 126

Tohle byl test na cpu narocne mape.

_________________
CPU-Ryzen 3700x,MB-MSI B450 Tomahawk,PAMET-2x16GB Kingston HyperX Predator 3333Mhz@3733Mhz CL16 1T,HDD-SAMSUNG 840 120GB+Crucial MX500 500GB+Toshiba x300 6TB+WD Blue 6TB,GK-Sapphire 5700XT Nitro+@2050/14880,Zvuk-Sound Blaster Z,SKRIN-CM HAF 922,ZDROJ-Seasonic 750W


 Profil  
 Předmět: Re: WoT CPU
PříspěvekZaslal v: st 17. únor 2016, 15:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. listopad 2013
Bydliště: nmnm,zr-vysočina
Nahoru
Když jsem s WoT začínal (asi 2012), tak byl limit někde kolem 127 fps (to mi to tenkrát občas ukázalo bez detailů)... chci si postavit novej komp, ale počkám jak bude vypadat technika kolem vánoc 2016 :)
... ale nebavilo mě koukat na cuky v notebooku, tak jsem do starý desky H61 dal i3-3220 (ivy bridge 3,3GHz) a přidal GTX 950 ... schválně zkusím kolik to dá na FHD a full detaily, ale nevěřím v rozumný fps!
Kolik si můžu dovolit zvednout TDP limit? Karta i s tak slabým CPUčkem totiž narážela na TDP limit, jinak jde pěkně točit, ale proč, když to zarazí to TDP...

_________________
WoT garáž a info PC: Asus Z170I Pro Gaming, i3-6100, 2x8GB DDR4-3000 Corsair Vengeance LPX Black , iGPU HD530 , SSD 525GB Crucial MX300 , W10pro ...


 Profil  
 Předmět: Re: WoT CPU
PříspěvekZaslal v: st 17. únor 2016, 16:44 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 19. leden 2011
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
GK na WOT, bude stačit gtx970 ?


//edit Wilik - slouceno


 Profil  
 Předmět: Re: WoT CPU
PříspěvekZaslal v: st 17. únor 2016, 17:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. listopad 2013
Bydliště: nmnm,zr-vysočina
Nahoru
Tak trošku toho zkoušení, žádné nahrávání, jen koukám při hře co to píše a jak se hraje... asi jedna z míň náročných map Arktida, to dává GTX950@1500/8000 ve FHD hratelně, fps kolem 60 , propady ke 40 fps, někdy pod 40 tam jsou , Posvátné údolí tak nastejno, Redshire byly fps trochu nižší....
Je možné, že se silnější CPU by tam nebyly ty propady takový, ale to neumím posoudit. Potřebuju pro hru nad 60 fps, takže plný nastavení SD klienta není pro mě, a taky s tím nejde pořádně hrát, čmoudíky, sníh, dým, tráva...
Tak co? U GTX 950 asi už nepomůže silnější CPU (Skylake Kčko), když jede grafika na 95-100% GPU vytížení i TDP limitu.

EDIT: takže , když uberu efekty, trávu, nějaký postprocessing, tak vytížení grafiky klesne k 60% , fps jsou lepší, ale padají pod 50, to je známka, že by to lepší procesor zlepšil :?:

_________________
WoT garáž a info PC: Asus Z170I Pro Gaming, i3-6100, 2x8GB DDR4-3000 Corsair Vengeance LPX Black , iGPU HD530 , SSD 525GB Crucial MX300 , W10pro ...


 Profil  
 Předmět: Re: WoT CPU
PříspěvekZaslal v: st 17. únor 2016, 18:34 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
HEAD napsal:
GTX950 by to mela dat.Ja mam kolem 150fps s GTX970.Btw porad to na nekterych mapach trochu brzdi cpu.


lebo nedá, mno cpu to niekedy brzdí ale 950 to proste nedá , high v pohode ale max proste nie
WT som pár krát hral a graficky ma fakt neoslovil hnoj je podľa mňa práve WT, netreba to brať osobne proste sa my to vôbec nepáči :(
btw WT na mojej zostave teda tiež netrhá rekordy čo sa fps týka tak neviem

_________________
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC


 Profil  
 Předmět: Re: WoT CPU
PříspěvekZaslal v: st 17. únor 2016, 18:49 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
Na max se to pod 60 fps ve FHD propadá i s GTX 980 Ti. Ale tipuji, že by tady spíš měla být diskuze o procesorech.

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H|Dell U2412M
NTB: MacBook Pro Retina 2015|Phone: OnePlus 3 (Oreo 8.0.0)
Photo: Nikon D7200|Tamron 10-24mm f/3,5-4,5 VC HLD|Sigma 17-70mm f/2,8-4,0 OS HSM Contemporary|Sigma 85mm f/1.4 Art|Nikkor AF-S DX 35mm f/1.8G
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: Re: WoT CPU
PříspěvekZaslal v: pá 19. únor 2016, 08:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. listopad 2013
Bydliště: nmnm,zr-vysočina
Nahoru
jj o CPU, takže "víc Intelích GHz víc WoT" :) , známá věc na WoT, o CPU Haswell/Skylake 4GHz+ se nemá smysl bavit, to je vyhovující, potom právě přichází na řadu "co GPU".
A pokud je CPU s míň GHz (od Sandy Bridge vejš), tak potom jsou diskuze o spárování "s jakou grafikou" na místě, i když zde trochu OT :D (HD7750,GTX750/750Ti/950/960 na standardní až "ne max" nastavení grafiky OK, GTX970 bez debat, a vejš nevidím... ty tučně mě prošly rukama)

Hraju WoT 99% času, kdy si můžu hrát, tak je/bude i5-6600K ještě celkem dlouho velmi dobrá pro hraní WoT a obecně i jiných her pro spárování s grafikou nový generace výkonu cca GTX970 ?

Vyzkoušel jsem si WoT na Phenomu2, C2D, Celeronu(SB) o těch to teď není, poslední zkušenosti s i3(IB,Skylake), i5(Haswell) mě říkají, že pro standardní hraní je tohle všechno OK, pro fajnšmekra K-áčko a zas se není o čem bavit ;-)

_________________
WoT garáž a info PC: Asus Z170I Pro Gaming, i3-6100, 2x8GB DDR4-3000 Corsair Vengeance LPX Black , iGPU HD530 , SSD 525GB Crucial MX300 , W10pro ...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.