PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Mam prejst z FX 6350 na 8370
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=92&t=239449
Stránka 1 z 1

Autor:  LukasNR [ út 1. březen 2016, 11:29 ]
Předmět:  Mam prejst z FX 6350 na 8370

Zdravim. Mam taku otazku mam moznost prejst z AMD FX6350 na AMD FX 8370 jasne ten druhy je vyssia rada a ma 8 jadier ale oplati sa to? Pocul som ze 6350 je dostacujuci na hranie a tak. O kolko je podla vas 8370 je lepsia a ako sa odzrkadli zmena vo vykone.

Autor:  LoCo99 [ út 1. březen 2016, 11:31 ]
Předmět:  Re: Mam prejst z FX 6350 na 8370

neuvádíš kolik tě to bude stát, pokud je to zadarmo tak klidně, pokud za to máš něco platit tak bych ti radil ať to neděláš a radši se podíváš po nějakym použitelnym řešení od Intelu, tam máš dostatek výkonu na X let. A taky neuvádíš zbytek sestavy, pokud k tomu máš low endovou grafiku a hraješ hry tak ti to nepomůe

Autor:  del42sa [ út 1. březen 2016, 11:34 ]
Předmět:  Re: Mam prejst z FX 6350 na 8370

LukasNR napsal:
Zdravim. Mam taku otazku mam moznost prejst z AMD FX6350 na AMD FX 8370 jasne ten druhy je vyssia rada a ma 8 jadier ale oplati sa to? Pocul som ze 6350 je dostacujuci na hranie a tak. O kolko je podla vas 8370 je lepsia a ako sa odzrkadli zmena vo vykone.


jedině pokud máš kvalitní základní desku a vyjde tě ta výměna levně, jinak ne....

Autor:  LukasNR [ út 1. březen 2016, 12:07 ]
Předmět:  Re: Mam prejst z FX 6350 na 8370

Doska bude nova urcite a ak sa to podari budem doplacat iba 60 Eur za 8370. Mala by to byt vymena dosky a procesoru pre reklamacku. Vymena za kvalitnejsiu dosku a tento procak by ma vysla 100 Eur. Graficku mam ASUS R9270X-DC2T-4GD5 . Ide o to ze chcem dokupit SSD a 8 na 16 ram prejst do dvoch mesiacov. Tak rozmyslam ci sa mi to oplati alebo nie. Dosku budem musiet brat urcite novu a k tomu bude mozno moznost vymena procaku. Preto sa pytam.

Autor:  PKBO [ út 1. březen 2016, 12:09 ]
Předmět:  Re: Mam prejst z FX 6350 na 8370

To za to podle me ani trochu nestoji, pokud tedy nedelas na PC jen s videem.... Priplatek 100E, to uz by bylo na skylake i5 = jiný svet a moznost upgrade.

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/