Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 20. únor 2020, 08:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: CPU???
PříspěvekZaslal v: ne 12. březen 2006, 08:46 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 27. duben 2005
Nahoru
dravim vsechny, snazim se postavit novy poc a premyslim nad vyberem AMD cpu. Vybiram mezi 64 3800+(2.4ghz) a opteron 144 (1,8ghz). Ktery by jste mi doporucili koupit. Poc budu mit na hry . Diky Z

_________________
1:)opteron 144 1,8Ghz@2,6 (290*9) + Arctic cooling freezer 64, DFI LP ultra-d, 2x512MB/400Mhz(levnej s..t) RAM dual, Sapphire X1950xtx , SATA II 200GB Maxtor, Ide 160 GB Maxtor, LG 4147, Coolermaster cavalier T-03 (black), Enermax Liberty 400w, Viewsonic VP930, Logitech Logitech® Cordless Desktop S 510, Technics SC-Eh 780/Sennheiser RS 120
2:)Athlon XP2500+ ATI Radeon 9800PRO, 512 DDR/400 WD 80GB, AOC 5GLR+


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. březen 2006, 08:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. únor 2006
Nahoru
Doporučil bych Opteron 144. Tento procesor jde krásně taktovat a tak za zlomek ceny můžeš míti nadupané CPU.

_________________
Athlon64 3000+/Winchester/, Artic Cooling Freezer 64 Pro,Abit AN8 Fatal1ty,2x512 MB DDR400 CL2-2-2-5-1T Kingston HyperX Ultra Low Latency/čipy Samsung TCCD/,Asus Extreme AX550 gamer edition / Radeon X550/,HDD Seagate 160 GB /řada 7200.9 SATA II/,DVD-ROM Plextor 130A,DVD-RW Asus 1608P,Teac 3,5 + čtečka paměťových karet,Sound Blaster Audigy 2 Value,Creative Inspire T5900 /5.1/,zdroj Enermax Liberty 500W,skřín AOpen H600A.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. březen 2006, 09:05 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Praha, Ostrava, Brno, Bratislava
Nahoru
Pokud chceš taktovat Opteron, jinak A64.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. březen 2006, 14:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. říjen 2005
Bydliště: Kroměříž
Nahoru
Opteron, má taky větší L2 cache (1MB), což se hodí do budoucna.

_________________
MB: DFI LanParty UT NF4 Ultra - D; CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice@2502MHz: 278x9; 1.6V (Scythe Ninja); VGA: Sapphire X800GTO2 @540/640;16 (Zalman VF700 AlCu); RAM: A - DATA Vitesta 2*512MB DDR (508MHz; 2,5-3-3-5); HDD: Hitachi 80GB SATA2; SOUND: Creative Audigy LS; PSU: Enermax Liberty 500W; CASE: Coolermaster Centurion 5 CAC T05; DVD-RW: LG GSA - 4082B; FAN CONTROL: Thermaltake Hardcano 13; REPRO: Genius SW 5.1 HT; MOUSE: Logitech MX 510


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. březen 2006, 16:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
ta 3800+ se imho nevyplati, je to jen venice s vetsim nasobicem, to uz bych vzal spis san diego 3700+... ber tray opteron a k tomu dobrej vetrak :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 12. březen 2006, 19:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. listopad 2005
Bydliště: Tábor, České Budějovice, Praha
Nahoru
No pokud opterona tak od uživatele sh který je prodává v sekci bazar, ale sou uplně nový.Kde je garance 2900Mhz.Tam to ale chce i dobrou základku, ale tadle by měla stačit http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33129 .Pak by to chtělo něčim chladit takže tohle by mělo s přehledem stačit http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33865 .Všechno je to otázka peněz kolik do toho chceš vrazit.
Jinak si to tady projdi jsou tady toho kupy.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. březen 2006, 09:30 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 27. duben 2005
Nahoru
A jde na tu desku dat pameti Trancend 4MHZ? Pouziju je ze stareho poce. Taky ja kej si mam koupit zdroj?

_________________
1:)opteron 144 1,8Ghz@2,6 (290*9) + Arctic cooling freezer 64, DFI LP ultra-d, 2x512MB/400Mhz(levnej s..t) RAM dual, Sapphire X1950xtx , SATA II 200GB Maxtor, Ide 160 GB Maxtor, LG 4147, Coolermaster cavalier T-03 (black), Enermax Liberty 400w, Viewsonic VP930, Logitech Logitech® Cordless Desktop S 510, Technics SC-Eh 780/Sennheiser RS 120
2:)Athlon XP2500+ ATI Radeon 9800PRO, 512 DDR/400 WD 80GB, AOC 5GLR+


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 13. březen 2006, 09:31 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 27. duben 2005
Nahoru
Oprava :) :A jde na tu desku dat pameti Trancend 400MHZ? Pouziju je ze stareho poce. Taky ja kej si mam koupit zdroj?

_________________
1:)opteron 144 1,8Ghz@2,6 (290*9) + Arctic cooling freezer 64, DFI LP ultra-d, 2x512MB/400Mhz(levnej s..t) RAM dual, Sapphire X1950xtx , SATA II 200GB Maxtor, Ide 160 GB Maxtor, LG 4147, Coolermaster cavalier T-03 (black), Enermax Liberty 400w, Viewsonic VP930, Logitech Logitech® Cordless Desktop S 510, Technics SC-Eh 780/Sennheiser RS 120
2:)Athlon XP2500+ ATI Radeon 9800PRO, 512 DDR/400 WD 80GB, AOC 5GLR+


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 14. březen 2006, 17:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. listopad 2005
Bydliště: Tábor, České Budějovice, Praha
Nahoru
Co se týče těch ramek tak to nevim jistě, ale zkousnout by to měla, ale někdy se stává že se deska s ramkama moc nesnese.
Co se týče zdroje, podle toho kolik do toho chceš vrazit.
např: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29855 , nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34954


 Profil  
 Předmět: 3800+ nema cenu!
PříspěvekZaslal v: čt 23. březen 2006, 15:57 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. prosinec 2005
Bydliště: Bylnica
Nahoru
Kdyztak se podival na 3700+ San Diego je to daleko vyhodnejsi :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 23. březen 2006, 16:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 08. červen 2005
Nahoru
Doporučil bych ti Intel Pentium D805, AMD si dnes kupují už jen idioti, poté co dualcore Intel stojí 4.000 Kč


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 23. březen 2006, 20:57 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2006
Bydliště: Vyškov
Nahoru
jak inteligentni rada


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 23. březen 2006, 21:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
myslim ze uroven rady je primo umerna inteligenci autora

ano d805 je levny... ale priznejme si ze d805 je dobry tak na pracovni stanici, jestli chces hrat hry tak ti bude uplne naprd, pac kazdy to jedno jadro (na kterym pojede ta hra, pac ty na DC jeste moc nejsou) proste ten vykon nema a ve vysledku je d805 slabsi nez venice (a mnohem vic zere a topi)

opteron je uricte dobra volba, nebo i san diego, kdyz uz dualcore tak x2 3800+ ktery je silnejsi nez jakejkoliv cenove blizkej intel...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 23. březen 2006, 21:22 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2006
Bydliště: Vyškov
Nahoru
:lol:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 23. březen 2006, 21:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
aspon napis co te tak pobavilo...

za chvili to tu bude plny OT :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 23. březen 2006, 22:26 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. únor 2006
Bydliště: Vyškov
Nahoru
ta přímá úměra, jinak mam dobrou naladu a po tomhle sem se fakt dobře zasmal


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 23. březen 2006, 22:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
uz jsem myslel ze se smejes tomu co jsem napsal o tech cpu :D

jinak hulan je znama firma... :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 23. březen 2006, 23:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
radekhulan napsal:
Doporučil bych ti Intel Pentium D805, AMD si dnes kupují už jen idioti, poté co dualcore Intel stojí 4.000 Kč

Predem se velice velice omlouvam za OT.
Chtel bych na tento prispevek reagovat.
radekhulan napsal:
Nemoderované diskuse na internetu jsou v podstatě zcela zbytečná věc, 99% příspěvků tvoří právě pokřik těchto teenagerů, tedy nedorostlých uřvaných „fakanů“. Průvodním znakem je rovněž extrémní vulgarita v diskusích.

Tato citace je vyjmuta z clanku z blogu pana Hulána.
No co k tomu dodat. Napsal jste vlastne clanek tak trochu o sobe. Zkuste se priste zamyslet, nez neco vulgarne vykriknete v diskusi.
A abych se drzel vasi rady na konci clanku
radekhulan napsal:
Pokud takovéhoto křiklouna potkáte, nebavte se s ním, pošlete mu odkaz na tento článek. I kdyby to z těchto fakanů pochopilo jen 5%, internet bude lepším místem :-)

Takze vam jej posilam.:wink:
Kód:
http://radekhulan.cz/item/cenzura

Doufam, ze patrite k tem 5-ti% a uvedomite si sve chovani :idea:

Jeste jednou se omlouvam za offtopic. Na dalsi pripadne reakce k memu prispevku jiz nebudu nijak reagovat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 24. březen 2006, 10:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Nahoru
taky se to asi projevuje tak, ze jen slepe pokrikujou nazev sve znacky aniz by k tomu mely nejaky padny a hlane pravdivy argumenty...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 31. březen 2006, 23:34 
Nováček
Nováček

Založen: 30. březen 2006
Nahoru
ja bych bych bral raci athlon 3700+ staci trochu zvednout FSB a mas 3800+ ani nemrkneš

_________________
[size=85]MB:Asus P5Q-pro CPU:core2duo e7300 2.66@3.33 1.2V Ram:A data EE 800Mhz 2x2GBGPU:Gainward 4850 Golden sample HDD:WD black 640GB Zdroj:Thermaltake 520W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.