Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 21:38

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Bude mi stačit Celeron D 2,13 Ghz?
PříspěvekZaslal v: po 1. květen 2006, 18:42 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Jeseník,
Nahoru
Chci si koupit nový počítač, ( nový ) bude mi stačit na hry: nfs most wanted, atd... cpu Celeron D 2,13 Ghz? Ted mám pentium 800 Mhz a docela se to koušet, tak chci upgradovat, ale nevím jestli stačí Celeron 2, 13 Ghz. Mám málo financí a raději bych připlatil na grafické kartě ( GF 6600 ). Díky za odpověď


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 1. květen 2006, 18:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. květen 2004
Nahoru
Akú máš dosku? Pretože neviem či ti ti tam ten Presscot pôjde...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 1. květen 2006, 19:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Jeseník,
Nahoru
Myslím, že chci kooupit ten CPU i s deskou ! ( Tedka mám socket 370 ).


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 1. květen 2006, 19:54 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Nitra-SVK
Nahoru
a nebude lepsie kupit nejaky ten CPU do socketu 775,vyber procesorov je tam dobry,i ked teraz kupis Celeron D 326 2,53Ghz,to je najnizsi model co tam je,tak mozes updatnut na Pentium 4(90nm,65nm)Pentium D(805 90nm,65nm) vyber je velky :wink:

Dosku nejaku tu Asusku P5LD2,alebo Gigabyte(cipset i945).

Pamate mas teraz SDRam,tak tie budes musiet kupovat,rozdiel v cenach DDR1 DDR2 uz teraz nie je,takze no problemo.

Grafik do PCI-E je strasneeee vela,takze tam nie je ties problem.
Vyber zacina na ATI Radeone X550,potom GeForce 6600,Radeon 1300/Pro,Radeon 1600 Pro,a na konec este mozno do low-endu GeForca 7600GS za 4000Kč s DPH(ale to je uz asi dost,vsak? :wink: )

/Myslim si ze tento topic by sa skor hodil do sekcie Rady a doporučení s výběrem komponent alebo PC zostavy,tak cakaj ze ho tam od moderatorov dostanes :wink:

/Edit:A aku dosku mas teraz do toho socketu 370,nejaku ASUSku?

//edit mhl, přesun z intelu


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 1. květen 2006, 20:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Jeseník,
Nahoru
Já bych raději 478 a AGP 8x, současná deska moje je ASUS CUSL 2, ( nepodporuje Tualatiny, takže se už měnit CPU nevyplatí... )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. květen 2006, 05:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
krysar8 napsal:
Já bych raději 478 a AGP 8x, současná deska moje je ASUS CUSL 2, ( nepodporuje Tualatiny, takže se už měnit CPU nevyplatí... )


udelal bys hovadinu kdyby si dnes koupil sc.478 + agp kartu.Dnes, kdy je vse relativne levne se to fakt nevyplati.Jestli nemas moc financi tak bych to videl asi takto :

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32826 - Intel Celeron D326
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29583 - Inno3D GeForce 6600
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32131 - Asus P5LD2

myslim ze tohle je rozumnejsi nez jit do sc.478, chtel jsem to udelat co nejlevnejsi, ale zaroven co nej. zaklad, a za 3k2 je tahle deska opravdu solidni.Je to jen na tobe, ale pokud by bylo po mem tak uz do agp nejdu
:wink:

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. květen 2006, 08:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
celeron 2.13 na 478 bych dneska uz nebral, jak tu zaznelo, radeji 775, pokud nejsou love, tak pockej

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. květen 2006, 15:35 
Nováček
Nováček

Založen: 08. duben 2006
Nahoru
zcela plne souhlasim ten procesor bych si koupil Intel D805 nebo jiny vyber je velmi siroky a tu desku ASUS P5LD2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. květen 2006, 15:37 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
Jan Machalík napsal:


hlavne ze tu je za stejnou cenu X1300 (test: http://www.ddworld.cz/content/view/43/32/ )

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. květen 2006, 21:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. listopad 2005
Bydliště: Jeseník,
Nahoru
Jan Machalík napsal:
krysar8 napsal:
Já bych raději 478 a AGP 8x, současná deska moje je ASUS CUSL 2, ( nepodporuje Tualatiny, takže se už měnit CPU nevyplatí... )


udelal bys hovadinu kdyby si dnes koupil sc.478 + agp kartu.Dnes, kdy je vse relativne levne se to fakt nevyplati.Jestli nemas moc financi tak bych to videl asi takto :

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32826 - Intel Celeron D326
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29583 - Inno3D GeForce 6600
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32131 - Asus P5LD2

myslim ze tohle je rozumnejsi nez jit do sc.478, chtel jsem to udelat co nejlevnejsi, ale zaroven co nej. zaklad, a za 3k2 je tahle deska opravdu solidni.Je to jen na tobe, ale pokud by bylo po mem tak uz do agp nejdu
:wink:


Myslel si to dobře ale to je na mě moc financí, potřeboval bych tedka koupit CPU + desku + 512 Ram a pozdeji agp kartu. ( ted mam Fx5200 ) jako zahraju si ale ( mých 800 Mhz pentium je málo... )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 3. květen 2006, 09:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. leden 2006
Nahoru
krysar8 napsal:
Myslel si to dobře ale to je na mě moc financí, potřeboval bych tedka koupit CPU + desku + 512 Ram a pozdeji agp kartu. ( ted mam Fx5200 ) jako zahraju si ale ( mých 800 Mhz pentium je málo... )


kdyz je malo financi co takhle
Biostar geforce 6100 M7 http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=47941
AMD Sempron 2500+ BOX http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=46051
a nejakou 512MB RAM http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24265

a casem si koupis grafiku do PCIe ja sem na tom NFS MW hral sice nic moc ale netrhalo se to


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 11 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.