PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Bude mi stačit Celeron D 2,13 Ghz?
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=92&t=65077
Stránka 1 z 1

Autor:  krysar8 [ po 1. květen 2006, 18:42 ]
Předmět:  Bude mi stačit Celeron D 2,13 Ghz?

Chci si koupit nový počítač, ( nový ) bude mi stačit na hry: nfs most wanted, atd... cpu Celeron D 2,13 Ghz? Ted mám pentium 800 Mhz a docela se to koušet, tak chci upgradovat, ale nevím jestli stačí Celeron 2, 13 Ghz. Mám málo financí a raději bych připlatil na grafické kartě ( GF 6600 ). Díky za odpověď

Autor:  Axis [ po 1. květen 2006, 18:53 ]
Předmět: 

Akú máš dosku? Pretože neviem či ti ti tam ten Presscot pôjde...

Autor:  krysar8 [ po 1. květen 2006, 19:40 ]
Předmět: 

Myslím, že chci kooupit ten CPU i s deskou ! ( Tedka mám socket 370 ).

Autor:  BubakB [ po 1. květen 2006, 19:54 ]
Předmět: 

a nebude lepsie kupit nejaky ten CPU do socketu 775,vyber procesorov je tam dobry,i ked teraz kupis Celeron D 326 2,53Ghz,to je najnizsi model co tam je,tak mozes updatnut na Pentium 4(90nm,65nm)Pentium D(805 90nm,65nm) vyber je velky :wink:

Dosku nejaku tu Asusku P5LD2,alebo Gigabyte(cipset i945).

Pamate mas teraz SDRam,tak tie budes musiet kupovat,rozdiel v cenach DDR1 DDR2 uz teraz nie je,takze no problemo.

Grafik do PCI-E je strasneeee vela,takze tam nie je ties problem.
Vyber zacina na ATI Radeone X550,potom GeForce 6600,Radeon 1300/Pro,Radeon 1600 Pro,a na konec este mozno do low-endu GeForca 7600GS za 4000Kč s DPH(ale to je uz asi dost,vsak? :wink: )

/Myslim si ze tento topic by sa skor hodil do sekcie Rady a doporučení s výběrem komponent alebo PC zostavy,tak cakaj ze ho tam od moderatorov dostanes :wink:

/Edit:A aku dosku mas teraz do toho socketu 370,nejaku ASUSku?

//edit mhl, přesun z intelu

Autor:  krysar8 [ po 1. květen 2006, 20:14 ]
Předmět: 

Já bych raději 478 a AGP 8x, současná deska moje je ASUS CUSL 2, ( nepodporuje Tualatiny, takže se už měnit CPU nevyplatí... )

Autor:  Jan Machalík [ út 2. květen 2006, 05:44 ]
Předmět: 

krysar8 napsal:
Já bych raději 478 a AGP 8x, současná deska moje je ASUS CUSL 2, ( nepodporuje Tualatiny, takže se už měnit CPU nevyplatí... )


udelal bys hovadinu kdyby si dnes koupil sc.478 + agp kartu.Dnes, kdy je vse relativne levne se to fakt nevyplati.Jestli nemas moc financi tak bych to videl asi takto :

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32826 - Intel Celeron D326
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29583 - Inno3D GeForce 6600
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32131 - Asus P5LD2

myslim ze tohle je rozumnejsi nez jit do sc.478, chtel jsem to udelat co nejlevnejsi, ale zaroven co nej. zaklad, a za 3k2 je tahle deska opravdu solidni.Je to jen na tobe, ale pokud by bylo po mem tak uz do agp nejdu
:wink:

Autor:  Lord [ út 2. květen 2006, 08:17 ]
Předmět: 

celeron 2.13 na 478 bych dneska uz nebral, jak tu zaznelo, radeji 775, pokud nejsou love, tak pockej

Autor:  Ivory [ út 2. květen 2006, 15:35 ]
Předmět: 

zcela plne souhlasim ten procesor bych si koupil Intel D805 nebo jiny vyber je velmi siroky a tu desku ASUS P5LD2

Autor:  [CZ]mike [ út 2. květen 2006, 15:37 ]
Předmět: 

Jan Machalík napsal:


hlavne ze tu je za stejnou cenu X1300 (test: http://www.ddworld.cz/content/view/43/32/ )

Autor:  krysar8 [ út 2. květen 2006, 21:45 ]
Předmět: 

Jan Machalík napsal:
krysar8 napsal:
Já bych raději 478 a AGP 8x, současná deska moje je ASUS CUSL 2, ( nepodporuje Tualatiny, takže se už měnit CPU nevyplatí... )


udelal bys hovadinu kdyby si dnes koupil sc.478 + agp kartu.Dnes, kdy je vse relativne levne se to fakt nevyplati.Jestli nemas moc financi tak bych to videl asi takto :

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32826 - Intel Celeron D326
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29583 - Inno3D GeForce 6600
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32131 - Asus P5LD2

myslim ze tohle je rozumnejsi nez jit do sc.478, chtel jsem to udelat co nejlevnejsi, ale zaroven co nej. zaklad, a za 3k2 je tahle deska opravdu solidni.Je to jen na tobe, ale pokud by bylo po mem tak uz do agp nejdu
:wink:


Myslel si to dobře ale to je na mě moc financí, potřeboval bych tedka koupit CPU + desku + 512 Ram a pozdeji agp kartu. ( ted mam Fx5200 ) jako zahraju si ale ( mých 800 Mhz pentium je málo... )

Autor:  1maty1 [ st 3. květen 2006, 09:01 ]
Předmět: 

krysar8 napsal:
Myslel si to dobře ale to je na mě moc financí, potřeboval bych tedka koupit CPU + desku + 512 Ram a pozdeji agp kartu. ( ted mam Fx5200 ) jako zahraju si ale ( mých 800 Mhz pentium je málo... )


kdyz je malo financi co takhle
Biostar geforce 6100 M7 http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=47941
AMD Sempron 2500+ BOX http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=46051
a nejakou 512MB RAM http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24265

a casem si koupis grafiku do PCIe ja sem na tom NFS MW hral sice nic moc ale netrhalo se to

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/