Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 21:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: AMD 3000+ Venice nebo 3200+ Venice ?
PříspěvekZaslal v: st 17. květen 2006, 13:09 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 17. září 2003
Bydliště: Bor ~ Praha
Nahoru
Cus, mam takovej problem, mozna se to tu resilo.
Nevim jestli je lepsi koupit 3200+ nebo 3000+, ktery je o cca 1000,- levnejsi.
Podle me by ta 3000+ mela jit taktovat podobne jako 3200+, nebo se mylim?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. květen 2006, 14:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
jo kup raci 3000+ a usetrene prachy vraz treba do ramek
pripadne neni spatne kupovat tady na bazaru, kde vis kolik ten kousek da


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. květen 2006, 15:58 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2006
Nahoru
je to otázne 3200+ má lepší násobič a teda sa lepšie taktuje, ale 3000+ je o dosť lacnejšia. Myslím, že sa ale asi viac oplatí 3000+, lebo je asi o 1000 korún lacnejšia, a pri procesore 200 MHz nieje zas až taký úžasný rozdiel.
Teda 3000+.

_________________
A64 3000+ Venice, ASUS A8N-E, Apacer DDR 400MHz 2.5CL 1024MB Dual Ch., ASUS GeForce 6600GT 128MB TD PCX, HD1: WDC 30GB, HD2: WDC 200GB, Zdroj ATX 400W,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. květen 2006, 16:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. prosinec 2005
Bydliště: Slovensko - Trencin
Nahoru
ked mas shit dosku tak ber 3200+ kvoli vacsiemu nasobicu, ale pokial mas dosku ok tak ber 3000+

_________________
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. květen 2006, 18:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 10. červen 2005
Bydliště: In a galaxy, far, far away...
Nahoru
MaDzTN napsal:
je to otázne 3200+ má lepší násobič a teda sa lepšie taktuje


Podle zkušeností tady na fóru jsou si oba rovni ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. květen 2006, 19:34 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
wector napsal:
MaDzTN napsal:
je to otázne 3200+ má lepší násobič a teda sa lepšie taktuje


Podle zkušeností tady na fóru jsou si oba rovni ;)


myslel ,ze se nemusi zvedat vysoko FSB ,treba takovy biostar co sem mel nedaval vic jak 260. Neumel delicku 150 a napeti na chipsetu sw neslo menit...neni nad nynejsi DFI

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 17. květen 2006, 19:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 10. červen 2005
Bydliště: In a galaxy, far, far away...
Nahoru
[CZ]mike napsal:
wector napsal:
MaDzTN napsal:
je to otázne 3200+ má lepší násobič a teda sa lepšie taktuje


Podle zkušeností tady na fóru jsou si oba rovni ;)


myslel ,ze se nemusi zvedat vysoko FSB ,treba takovy biostar co sem mel nedaval vic jak 260. Neumel delicku 150 a napeti na chipsetu sw neslo menit...neni nad nynejsi DFI


Já to zase myslel tak, že se ve finále dostanou oba na stejnou frekvenci ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 13:40 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 17. září 2003
Bydliště: Bor ~ Praha
Nahoru
sacrifice napsal:
ked mas shit dosku tak ber 3200+ kvoli vacsiemu nasobicu, ale pokial mas dosku ok tak ber 3000+

Dik za radu, rek bych, ze zas tak shitovou desku nemam DFI LanParty NF4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 14:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
tak neres a kup 3000+


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 15:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. únor 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
přesně tak... kup 3000+ ten si přetočíš na stejný hodnoty jako by se ti podařilo přetočit tu 3200+(btw. co máš za paměti? corsairy? jestli jo tak to je ok), nebo to hoď po psovi a kup si intela :wink: :-D

_________________
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 15:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. listopad 2005
Bydliště: Tábor, České Budějovice, Praha
Nahoru
Taky se přiklánim k 3000+


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 16:47 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
*EasY_TarGeT* napsal:
přesně tak... kup 3000+ ten si přetočíš na stejný hodnoty jako by se ti podařilo přetočit tu 3200+(btw. co máš za paměti? corsairy? jestli jo tak to je ok), nebo to hoď po psovi a kup si intela :wink: :-D


Kupovat ted NetBurst Intela nema zadny vyznam a myslenku....jen to ze utrati zbytecne penize.

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 22:20 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
přesunuto sem.

gerimo napsal:
Kupovat ted NetBurst Intela nema zadny vyznam a myslenku....jen to ze utrati zbytecne penize.


Záleží na tom, na co to PC chce... takové Pentium D805 je vynikající volba :wink:

_________________
# Desktop [i7-5820K, 48 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 2x Dell UP2716D+Dell U2410, W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+, Synology DS1819+
# Samsung Galaxy S10+ # Canon EOS 5D MkIV, Sony A7R III, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 19. květen 2006, 23:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 10. červen 2005
Bydliště: In a galaxy, far, far away...
Nahoru
Smith napsal:
takové Pentium D805 je vynikající volba :wink:


Aby bylo i za dva měsíce, až tu bude nejlevnější Conroe...


 Profil  
 Předmět: re
PříspěvekZaslal v: so 20. květen 2006, 09:41 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 17. září 2003
Bydliště: Bor ~ Praha
Nahoru
Do intela nepujdu, psovi to házet nebudu :)
To PC nechci zas nějak moc přehnaně výkonný. Paměti zatim ještě nemám. Uvažuju od Patriotech.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. květen 2006, 18:27 
Nováček
Nováček

Založen: 01. květen 2006
Bydliště: Písek
Nahoru
Rozhodně 3000+.Výkonnostní nárůst u 3200+ neodpovídá cenovému.


 Profil  
 Předmět: pamati
PříspěvekZaslal v: ne 21. květen 2006, 13:24 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 17. září 2003
Bydliště: Bor ~ Praha
Nahoru
Tak koupim 3000+, ted bych jeste potreboval poradi jaky pameti. Chtel jsem Kingstony Hyper , ale zjistil jsem, ze si s nima moje deska moc nerozumi.
Chci nejaky pameti do 3000,-. Ale nevim jestli Geil, Mushkin, G.skill, Patriot nebo neco jinyho. Mate nekdo nejaky navrhy? Chci 2*512 kit, nejmin 400mhz.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.