Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 26. únor 2020, 21:25

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: 3700+ nebo opteron 144
PříspěvekZaslal v: so 8. červenec 2006, 09:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Tyniste n. Orl. , Hradec Králové
Nahoru
ktery je podle vas lepsi ??? pc bude hlavne na hry a na net..
taktovat ci co nejvic to pude...
deska bude tahle...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31692
Gigabyte GA-K8NSC-939 - nForce3 Ultra

a chladic bude Scythe Katana Cu.. snad to uchladi..

dik za rady...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. červenec 2006, 10:01 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
sel bych to 3700+


 Profil  
 Předmět: Re: 3700+ nebo opteron 144
PříspěvekZaslal v: so 8. červenec 2006, 10:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. srpen 2004
Bydliště: Jirkov nebo Plzeň
Nahoru
XXXtremer napsal:
ktery je podle vas lepsi ??? pc bude hlavne na hry a na net..
taktovat ci co nejvic to pude...
deska bude tahle...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31692
Gigabyte GA-K8NSC-939 - nForce3 Ultra

a chladic bude Scythe Katana Cu.. snad to uchladi..

dik za rady...


tu desku budeš kupovat novou ? proč ? to už je stará deska dvě generace!

Jinak při dnešních cenách je samozřejmě lepší 3700+ ...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. červenec 2006, 12:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Tyniste n. Orl. , Hradec Králové
Nahoru
no zadnou jinou s AGP a za priznivou cenu sem nenasel... tohle mi pride jako nej volba... neci slyset ze je to na nic je lepci investovat do pcie atd.. ale na to jaxi nejsou penize... a protoze se blizi ete dalsi zlevnovani amd.. taxem nak vymyslel tohle...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. červenec 2006, 12:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
desku vem
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32373
vyplati se to ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. červenec 2006, 12:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Tyniste n. Orl. , Hradec Králové
Nahoru
tu sem puvodne chtel.. ale gdyz sem videl tu diskuzi... tag me to dost odradilo.. je sice fakt ze sata disky nepouzivam... ale nevim jag v budoucnu...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. červenec 2006, 12:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. květen 2006
Bydliště: 3nec
Nahoru
Já bych bral tuhle : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31705
nebo tuhle : http://www.alzasoft.cz/asus-a8v-deluxe-via-k8t800pro-ata133-sata-raid-dualch-ddr400-agp8x-usb2-0-sc939-d58926.htm


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. červenec 2006, 13:03 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Nitra-SVK
Nahoru
patap napsal:
........
a overclocking,lebo tie dosky nemaju agp/pci lock.

Svět Hardware napsal:
Přetaktování

A zde přichází kámen úrazu. Asus A8V nemá funkční PCI/AGP lock. Tudíž možnosti přetaktování končí někde u hranice 210MHz v závislosti na přídavných kartách. Na příklad Crative SoundBlaster si zvyšování frekvence líbit nenechá.

Toto je velká škoda, protože ve výsledném hodnocení budou Asusu body za přetaktování chybět.

_________________
PC: Intel Core 2 Extreme QX6700@2,66Ghz ES Noctua NH-U12P + NF-F12 (500-800rpm) 1,1V - Asus P5B + (Noctua NC-U6) - A-Data DDR2 2x 2048MB 800Mhz CL6 + Kingston DDR2 2x 2048MB 800MHz CL6 - MSI R7750-PMD1GD5/OC V2 - Dell P2414H 24" (16:9) - SanDisk Extreme Pro SSD 240GB + 2x Toshiba DT01ACA300 3TB + PCES-30 RAID1 (2x Toshiba DT01ACA200 2TB) + PCES-30 RAID1 (2x Toshiba E300 2TB) - Fractal Design Define XL R2 - Super Flower SF-550P14PE Golden King
Foto: Sony α850 + Minolta 7000 AF


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 8. červenec 2006, 13:10 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Za cenu lehce pres 4000Kc dnes jedine 3700+

_________________
Mac...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. červenec 2006, 15:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. červenec 2004
Bydliště: Pustiměř
Nahoru
godlike napsal:
Za cenu lehce pres 4000Kc dnes jedine 3700+

proč má zase pravdu :wink:

_________________
***MSI Z370 SLI PLUS***i7-8700***2*16GB 2666@3200 MHz***1080 Ti


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. červenec 2006, 18:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
Cujo napsal:


za tu cenu bych teda uz urcite presel na PCIe :wink:

XXXtremer napsal:
tu sem puvodne chtel.. ale gdyz sem videl tu diskuzi... tag me to dost odradilo.. je sice fakt ze sata disky nepouzivam... ale nevim jag v budoucnu...


diskuzi na CC ber hodne s rezervou. Vetsinou to jsou opravdu desne kecy - btw NF3 ma SATA lock. Sice sem tvrdil celou dobu opak ,ale byl jsem presvedcen na vlastni oci

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. červenec 2006, 21:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Tyniste n. Orl. , Hradec Králové
Nahoru
no jeste nevim.. podle penez... ale na pcie bych chtel uz 7600gt extreme od leadteku.. a to je upgrade za 10000 s deskou a cpu...


ok tagze asi pudu do 3700+ a mozna ta DFI. to se uvidi podle stavu penez... dik za rady...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. červenec 2006, 22:34 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
XXXtremer napsal:
no jeste nevim.. podle penez... ale na pcie bych chtel uz 7600gt extreme od leadteku..

Urcite kravina vem tuhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38486

_________________
Mac...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. červenec 2006, 22:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Tyniste n. Orl. , Hradec Králové
Nahoru
godlike napsal:
XXXtremer napsal:
no jeste nevim.. podle penez... ale na pcie bych chtel uz 7600gt extreme od leadteku..

Urcite kravina vem tuhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38486


ale ja sem rikal ze do pcie neci jit vubec... to byl jen takovy vyjev.. "gdyby"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. červenec 2006, 22:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Kupovat dneska desku s AGP je nesmysl.
1) Nulova upgradovatelnost
2)Graficke karty se stejnym vykonem jsou pro AGP vyrazne drazsi.
3)Hi-end se pro AGP nedela...coz ale ty momentalne neresis.
4) Nova deska s AGP jen pokud je vyrazne vyhodna koupe vga k ni a nepredpokladas uz upgrade...proste to kupujes na rok, max na dva a pak to prodas a koupis celej zaklad znovu(mb+cpu+ram+vga)

Citace:
pc bude hlavne na hry a na net


Na hry? Pokud chces za rok s novou grafikou kupovat i novou desku, tak je to tvuj boj. Reci o vyrazne vyssich cenach desek s PCI-E jsou mimo...kdyz je uz takovy vyber desek.

Pokud vyslovene setris, tak nekupuj sd 3700+ za 4500Kc, ale kup normalni Venice 3000+ za 2500Kc.....2000Kc rozdilu radsi dej do graficke karty. Protoze to bude mnohem vice znat na vyslednem vykonu.

testoval jsem Doom3, Fear na SD3700+ a podtaktoval jsem ho na 1,8GHz a pak pretaktoval na 2,75Ghz a vysledek byl i pres skoro 1Ghz rozdil stejny!!!!!
No dobre...byl tam rozdil 0-2fps abych to uvedl na pravou miru.
Limitem byla graficka karta x800xt. To same ted zkusim s x1800xt a uvidime jestli bude limitem uz konecne CPU....

7600Gt se temer rovna vykonove x800xt a tedy nema vyznam kupovat k teto grafice 3700+....ale ma cenu koupit slabsi 3000+ a k tomu alespon neco jako x1800xt 256MB s cenou kolem 7000Kc....nebo abys usetril tak x1800gt....porad na tom ale budes vykonove lepe s 3000+ a x1800gto nez s 7600gt + 3700+.

Ver mi, ze to co te bude brzdit bude grafika a pretaktem nebo lepsim CPU si pomuzes maximalne v rychlejsim loadu levelu, rychlejsim baleni v raru, praci s videem.

Nepredpokladam ze tvuj budouci CPU by byl jiny nez dvoujadro a tak radim Usetrit ted na CPU a vrazit to radsi fo grafiky.

Jeste jde o to jestli za nejakej rok ci dva, sezenes nejakej cpu dneska prodavanej, vzhledem k ukoncene vyrobe vsech CPU pro socket 939.
Ale AM2 + DDR2 by byla momentalne pro tebe asi uz moc velka investice.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. červenec 2006, 23:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. prosinec 2005
Bydliště: Tyniste n. Orl. , Hradec Králové
Nahoru
presne 4varianta je muj pripad... me jede to co hraju na high... tzn CoD2 a podobne.. a za rok max dva chci stejne new sestavu... tagze neni co resit... mam par penez potrebuju jeste udelat druhy komp do kterehu pude cpu co mam ted taxe mi hodi tenhle upgrade.. vic uz neci resit... jen pockam na conrou at amd zlevni uplne.. pokud ete bude zlevnovat...


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 16 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.