Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:38

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. srpen 2006, 14:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Nahoru
AMD roxxx, méně peněz!!! :up:

_________________
GIGABYTE P67A-UD5-B3 | INTEL I7-2600K @ 4000 ... Mhz | 2x4GB Patriot | SAPPHIRE 7950 OC | OCZ SSD | zdroj CORSAIR 750W | LG BLUE-RAY RW | ASUS Xonar Essence ST | ROCCAT™ Kone + | Logitech KM 320 | Fujitsu P23T-6


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. srpen 2006, 14:24 
Nováček
Nováček

Založen: 31. červenec 2006
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Co říkáte na tuhle desku? Zdá se mi být v pohodě.

_________________
AMD Athlon64 X2 3600+EE, ASUS M2N-E, Seagate SATA/300 320GB/7200ot, 2 x 512MB RAM Kingston 667, Fortron 500W


 Profil  
 Předmět: Re: X2 3800+ vs. E6300
PříspěvekZaslal v: pá 25. srpen 2006, 15:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. srpen 2004
Bydliště: Jirkov nebo Plzeň
Nahoru
Stanin84 napsal:
Zdravím. Chystám se na upgrade PC. Původně jsem měl "jasno" o tom, že půjdu do AMD, ale cenový rozdíl oproti Conroe není tak veliký. Jemože mám omezený rozpočet, tak obě varianty vypadají takhle:

AMD
Athlon X2 3800+
Asus M2N-E

Pozn.: Myslím, že deska je dobrá a cpu též. Ani s budoucností AM2 to nevypadá zle a nové CPU od AMD by na to taky měly jít.

Intel
E6300
Asus P5LD2 SE

Pozn.: Tady šetřím na MB. Myslíte, že je to důstojná deska? Má dobrou cenu. Později bych šel do lepší, ale to nejdřív za půl roku.

Cenově vychází obě varianty podobně.


já mohu posloužit tímto: http://www.ddworld.cz/content/view/108/32/ jsou tam výkonově srovnány, tak se rozhodni :) já bych X2 nezavrhoval, pokud chceš ale taktovat, tak jedině 6300 s gigabyte i965 DS3 ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. srpen 2006, 16:49 
Nováček
Nováček

Založen: 31. červenec 2006
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Teda to je dilema. Plánuju grafiku GF 7600GT. Bude stačí na dnešní hry a aplikace X2 3800+? Zatím to vypadá, že i nové CPU od AMD půjdou do AM2, ale otázka je, jestli na to jsou připravené chipsety (a desky - aby to nebylo jako u Conroe a museli se dělat nové revize)..

_________________
AMD Athlon64 X2 3600+EE, ASUS M2N-E, Seagate SATA/300 320GB/7200ot, 2 x 512MB RAM Kingston 667, Fortron 500W


Naposledy upravil Stanin84 dne so 26. srpen 2006, 00:23, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. srpen 2006, 18:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2005
Bydliště: Plzeň (zaří-červen), trv.byd. Mladá Boleslav
Nahoru
Osobne trosku nechapu tu logiku, ze bys do pul roku vymenil zakladku za lepsi. Neni nahodou zakladovka pro toho kdo ma hluboko do kapsy uplne tou posledni veci, ktera se v PC meni? Proc neutratit ted o trosku vic nez za pul roku temer 2x vic? Jestli mas penize, ber E6300 s DS3. Jestli nemas, ber to AMD (a treba lepsi typ, pokud bys mel par stovek nazbyt).

_________________
CPU: Intel Core 2 Duo E6300@2.33GHz 1.25V, Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 PRO, MB: Gigabyte P965-DS3 (F10), NB Cooler: Noctua NC-U6, Case: CoolerMaster Centurion 520, Power Supply: LC Power LC6550G-v2.0 550W, RAM: Geil 2x1024MB DDR2 800@1000, VGA: Leadtek Winfast PX7900GT TDH Extreme 256MB, TV: Leadtek WinFast TV2000 XP Expert, Audio: Creative Sound Blaster Audigy 4 @ GENIUS Home Theater SW-5.1 HT, HDD: Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATA300 16MB cache, Maxtor DiamondMax 10 120GB ATA133 8MB cache, Drives: DVDRW Lite-ON SOHW 1273S, Monitor: Samsung SyncMaster 205BW, Keyboard: Chicony KBP-0108 Multimedia Keyboard, Mouse: MS Wirelles Optical Mouse Tilt Wheel, OS: Micorsoft Windows Vista Business 32bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. srpen 2006, 20:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. březen 2006
Nahoru
podla mna ked by si chces robit upgrade PC a chces pri tom menit aj ramky kvoli AM2 na DDR2... (alebo chces komplet novy PC), tak sa urcite oplati ist do C2D ako do X2.... ale pokial pokial chces menit len CPU tak chod radsej do X2 ....

_________________
Water cooling: EK-Supreme HF @soc. AM4 by COBRA_111, Laing DDC-1T + Barrow PBTS28-W1 PMMA + Barrow 140mm cylinder water tank, Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper 360 + Barrow Dabel-A360 360
MB: ASUS ROG Strix B550-F Wi-Fi CPU: AMD Ryzen 5 5600X @4,6 GHz all Core 1,17V RAM: Crucial Ballistix 2x16GB 3800MHz 16-18-18-38 1T 1,35V VGA: Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti Extreme Edition 11G @2000/12000MHz HDD: Samsung 970 EVO Plus 500GB + Samsung 970 EVO 1TB + 850 EVO 1TB Power: Super Flower Golden King 550W Case: Fractal Design Define R6 Black TG Monitor: 34" LG 34UM88C @75Hz Keyboard: Logitech G915 Lightspeed US GL Tactile Mouse: Logitech G604 Lightspeed Headphones: Audio-gd NFB-12 > Fluid Audio F5 / Sennheiser HD 555@HD 595 mod OS: Windows 10 Pro x64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. srpen 2006, 10:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
bez do Intel E6300 ale trosku to musis sladit jestli chces i lehce taktovat a profitovat z vykonu teto platformy,neni to jen deska a CPU.
Desku napr. GIGABYTE 965P-DS3 P965 s775
http://www.barbone.cz/?stiid=55299&strs ... PCIx%20ATX

Odpovídajíci pameti DDR II neidealnejsi 800mhz / velky rosah pro OC CPU/

Slusny nejlepe Headpipe chladic

Pevny disk SATA II 16Mb cache
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38702


grafika aspon nV 7600

a pak budes valit oci jak to povali.
Jednoznacne to neni jen vec 2komponentu ale celyho systemu.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F30 CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x16GB - 32GB G.SKILL Ripjaws 5 Black DDR4 3600MHz CL16 SSD: APACER AS350 512GB SSD Data: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB Systém: ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: SAMSUNG 28" U28R550 IPS FreeSync 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT Build 2004


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.