Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 00:29

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: P4 1,6Ghz na 1824Mhz Northwood
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 14:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. srpen 2006
Nahoru
Již kdysi dávno se mi podařilo krásně přetaktovat tento procál,ale už to nestačí. Mám Asus P4S333-M socket 478,citace z příručky: "This socket accommodates Intel P4 478/Northwood with 400mhz sysytem bus."

Ptám se vás..Mužu tam narvat jakejkoliv procál,socket 478? nebo to má bejt Northwood?
Díky :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 14:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
jenom Northwood s FSB 400MHz

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět: hmm
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 14:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. srpen 2006
Nahoru
děkuji..i když mě to vůbec netěší...

Nový Northwood 3,4 asi nikde neseženu,že?!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 14:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
tak nový určitě ne. ale i kdyby, tak by měl FSB nejspíš 800MHz, což je dvojnásobek, který tvá deska podporuje :roll: Konečnou pro tebe bude asi Norty 2GHz(možná i 2,4?), vyšší modely myslím měli už 533MHz FSB

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět: P4 1,6Ghz na 1824Mhz Northwood
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 14:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. srpen 2006
Nahoru
http://www.svethardware.cz/art_doc-9044 ... D743B.html

maj fsb do 200....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 15:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Nitra-SVK
Nahoru
Na Svetehardware to maju dobre.

Asi ta zaraza to ze ty mas CPU so 400FSB a tam je napisane 200 :wink:

Ono Pentia 4 a jej FSB su dve hodnoty,FSB a potom jej realna hodnota nasobena 4x (pretoze napr. ako pamate DDR posielaju data dva krat tak ta FSB posiela 4 krat)

(Druha hodnota bude z zatvorke)

Takze tvoja doska zoberie cpu so 100(400)FSB,pozeram ze to max. bol Northwood 2,6Ghz.
Takze CPU so 133(533)/200(800).
Pentium 4 3,4Ghz si zohnat mozes,ale bude k tomu potreba nejaku dosku,napr. s Asusom serie cipetom i865PE,i875P.To su modely P4P800,P4C800.Alebo nejakeho Abita.

_________________
Pôvod každej chyby HW: S-T-U-D-E-Ň-Á-K!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 15:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Pelhřimov
Nahoru
mno, napsal jake může použít procesor, tak mě nenapadlo mu nabízet novou desku, to si rovnou může koupit něso se s775 nebo AM2 a vyjde mu to líp. On takovej 2,6GHz(ten se dělá i jako verze s FSB 800, tak na to pozor) s 400MHz FSB není žádnej zázrak. Z nynějších 1,6 si určitě dost pomůže, ale stejně to nestačí

_________________
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
"dammit how long does this gps take to get a Lock on a satellite?!?! The sky is, like, right there!"


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 15:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2005
Bydliště: Nitra-SVK
Nahoru
Vlastne ano,vynalozit pracu na hladanie Pentia 4+este tej dosky,mozno aj menit ramky.

Ale pozor,ked uz 775 a AM2,ramky bude musiet menit,takze to ho vide nejake tie finacie naviac,aspon 1300Kč za nejaku 533/667Mhz 512MB ramku.

Este nejaku Dobru dosku na OC,P5LD2 SE,Celerona D 65nm,a este tie DDR2,to ho bude stat priblizne 5500Kč,mozno aj viac,prepocitam to presne :wink:

Asus P5LD2 SE-2 526Kč http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36007
Intel Celeron D352-2 121 Kč
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37775
Geil 533Mhz 512MB CL4-1 271 Kč
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36804

5918 Kč

A to este plus musime priratat grafiku do PCI-E slotu,tak to asi nie je dobre riesenie.

_________________
Pôvod každej chyby HW: S-T-U-D-E-Ň-Á-K!


 Profil  
 Předmět: děkuji
PříspěvekZaslal v: so 2. září 2006, 18:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. srpen 2006
Nahoru
díky za ty rady,ale asi se budu ptát v jiným topicu a kompletne novou sestavu. tu nynejsi si necham jako sekundarni kompl,abych mohl parit Lan s kamarady. Shanel sem ten 2,6 ale zatim.nikde nic :(


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 9 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Google [Bot] a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.