Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 19. únor 2020, 10:32

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Venice nebo San Diego?
PříspěvekZaslal v: ne 1. říjen 2006, 22:07 
Nováček
Nováček

Založen: 07. září 2006
Nahoru
zdravim,
rozhoduju se mezi těmahle dvouma procesorama:
http://amd.mironet.cz/amd-athlon-64-370 ... 9+dp42829/
http://amd.mironet.cz/amd-athlon-64-380 ... 9+dp43847/
komp vyuzívam převážně na hry, kterej byste mi doporučily? nebo nějakej úplne jinej ale do socketu 939, pokud je pravda, že k socketu AM2 je potřeba DDR2.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 06:02 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
myslim ze skor san diego. ma slusny OC potencial 1MB L2 cache...
EDIT: ano k s.AM2 je treba DDRII

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 08:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. prosinec 2005
Bydliště: Slovensko - Trencin
Nahoru
pokial chces taktovat ber 3700+, pokial nie 3800+ (3800+ ma o 200 Mhz viac, co spravi na vykone viac ako +512 cache, ale pokial chces taktovat ber urcite 3700+, sandiego ide velmi pekne taktovat...)

_________________
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 09:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. březen 2005
Bydliště: Kosice, SR
Nahoru
urcite zober SD, ta 1MB L2 ma nieco do seba :wink:

_________________
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 10:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. prosinec 2005
Bydliště: Slovensko - Trencin
Nahoru
Guli napsal:
urcite zober SD, ta 1MB L2 ma nieco do seba :wink:


3800+ bude v hrach vykonnejsia ako 3700+, predsa len 200 Mhz spravi viac ako o 512 kb viac cache... ale ako vravim, pokial bude taktovat, situacia sa meni, bude lepsia 3700+

_________________
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 11:26 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
jj. OC potencial SD ja dalej ako Venice

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 15:41 
Nováček
Nováček

Založen: 07. září 2006
Nahoru
fajn, sice s taktováním nemám žádný zkušenosti, ale asi budu taktovat, taže beru San Diego. Dik lidi


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 16:30 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 12. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Byt tebou, tak radeji koupim dualcore A64 X2 3800+..

_________________
i7 4790, MSI B85-G41, Gainward GTX 1070 Phoenix GS @ GLH


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 16:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 31. červenec 2006
Bydliště: Benešov
Nahoru
ty X2 to byhc bral ale jinak zalezi na co ces, ja osobne mam Venice a sem spokojenej ale na San Diego su lepsi ohlasy, tak si musis vybrat


 Profil  
 Předmět: taktovani 3700+SD
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 17:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. září 2006
Nahoru
na jakou stabilni hodnotu lze tu 3700+ SD nataktovat??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 17:37 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
to zalezi kus od kusu. pozri vysledky pretaktovani:)

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 17:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. prosinec 2005
Bydliště: Slovensko - Trencin
Nahoru
jj, je to len o stasti... ale takych 2.8 Ghz by nemal mat problem, vo vacsine pripadov, velakrat ide aj cez 2.9 Ghz ;)

_________________
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 2. říjen 2006, 22:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. září 2006
Nahoru
a to pak muze zustat cca o 500 MHz pretaktovane naporad, kdyz je to stabilni??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. říjen 2006, 11:15 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
ano moze aj oj 1GB ak to bude stabilne. preco by nemohlo??? ale musis to chladit niecim poriadnym a urcite nie boxom

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. říjen 2006, 16:45 
Nováček
Nováček

Založen: 07. září 2006
Nahoru
Ještě by se mi hodila taky nejaká grafika, nemate nejakej tip do 4 tacu? samozrejme do PCI-E


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 3. říjen 2006, 19:24 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. říjen 2005
Bydliště: Prievidza, SR
Nahoru
za 4500Kc je teraz x1800GTO. co by si na to povedal??

_________________
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 4. říjen 2006, 13:47 
Nováček
Nováček

Založen: 07. září 2006
Nahoru
busy napsal:
za 4500Kc je teraz x1800GTO. co by si na to povedal??

ASUS EN6600GT je mnohem levnejsi a jediny cim se lisi je video-in


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 4. říjen 2006, 13:53 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 14. leden 2006
Bydliště: Praha, Teplice
Nahoru
Peeero napsal:
busy napsal:
za 4500Kc je teraz x1800GTO. co by si na to povedal??

ASUS EN6600GT je mnohem levnejsi a jediny cim se lisi je video-in
jediný? :? 6600GT má přenejlepším třetinový výkon x1800GTO


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 4. říjen 2006, 14:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. prosinec 2005
Bydliště: Slovensko - Trencin
Nahoru
porovnavat 6600GT s X1800GTO je nieco ako porovnavat Skodu s BMW... 6600GT je shit...

_________________
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 4. říjen 2006, 15:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. září 2006
Nahoru
jj 6600gt dnes už škoda penazi :roll:


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.