Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 19. únor 2020, 10:35

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: CPU AMD Opteron 1210 1.8GHz socket AM2 vs. x2 4200+
PříspěvekZaslal v: st 15. listopad 2006, 19:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2006
Bydliště: Znojmo
Nahoru
chcu pouze výkon na hry


 Profil  
 Předmět: Re: CPU AMD Opteron 1210 1.8GHz socket AM2 vs. x2 4200+
PříspěvekZaslal v: st 15. listopad 2006, 20:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. květen 2005
Bydliště: SVk, KE
Nahoru
scotty napsal:
chcu pouze výkon na hry

co tak C2D??? nic lepsie nekupis

_________________
i7-920 D0 | ASUS P6T6 WS Revolution | 12 GB Corsair Dominator DHX | Gainward 8800GTS 512MB | 30" DELL 3008WFP LCD | Adaptec 5805Z |
SAMSUNG 840 PRO 256GB & 5x WD2003FYYS RAID10 | CM Stacker 830 NVIDIA Edition | Enermax Infinity 720W | Logitech G11 & G9 |
AIRCooling – CPU: Noctua NH-D14 | VGA: AC Accelero S1 rev.2 + 2x Noctua NF-S12-1200 | HDD: 2x XILENCE | 4x Noctua NF-S12B FLX |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. listopad 2006, 14:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2006
Bydliště: Znojmo
Nahoru
na c2d jsem nesehnal pro mě vhodnej motherboard a stejně mám blíže k amd


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. listopad 2006, 14:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. červen 2006
Bydliště: Európska únia
Nahoru
ehm, a jaky je pre teba "vhodny motherboard"?
Na C2D je velmi vela VYNIKAJUCICH dosiek, a dokonca ani ceny niesu az take zavratne...

_________________
.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. listopad 2006, 17:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. duben 2005
Bydliště: Žilina (SK)
Nahoru
Bolo by najlepšie keby si vyslovil cenovú predstavu a konfiguráciu dosky akú chceš.

_________________
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. listopad 2006, 19:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2006
Bydliště: Znojmo
Nahoru
tak moc potřebuji aby měla integrovanou grafickou kartu (né nějakou sh.., vím že integrovanný jsou na nic moc ale aspoň kdyby se na ni dalo aspoň 3 měsice hrát než budu mýt prachy na grafárnu)
do 3000Kč a systémovou sběrnici přes 1000mhz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. listopad 2006, 20:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. červen 2006
Bydliště: Európska únia
Nahoru
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39515

bohuzial ale 3700Kc :(

_________________
.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 16. listopad 2006, 20:21 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 04. leden 2006
Bydliště: Praha - Štěrboholy, Hloubětín
Nahoru
blize k AMD? ach jo, pred pul rokem bych ti rekl "jo, to je dobre", ale ty jsi v dobe kamenne, dnes vladne Intel (samozrejme za pul roku muze vladnout zase AMD), takze urcite C2D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 17. listopad 2006, 22:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. listopad 2006
Bydliště: Znojmo
Nahoru
barco napsal:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39515

bohuzial ale 3700Kc :(

mám ale takový problém podporuje tato deska pevný disk ata? :cry:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 18. listopad 2006, 01:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
scotty napsal:
barco napsal:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39515

bohuzial ale 3700Kc :(

mám ale takový problém podporuje tato deska pevný disk ata? :cry:

Ano, ale muzes mit pripojene maximalne 2 ata zarizeni..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.