Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 20:45

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Procík do AM2 (EE/nonEE)?...
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 15:09 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2007
Nahoru
Mám Amd Athlon 64 3000+@3800+ a uvažuji o upgrade na x2.
Chci za co nejméně peněz největsi výkon a možnost přetaktování,vím že je to věc kusu,ale tak víte co jde víc a co méně...
Chtěl bych nejlépe bez boxu ale to se asi moc nesežene.
+Je vliv verze nonEE/EE na celkový overclock?

Kandidáti:

x2 4200+ Windsor
(tenhle můžu mít bez boxu kolem 2050,-) :-D :twisted:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37917
x2 4000+ EE Brisbane
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43099
x2 3800+ Windsor
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37915
Díky předem

_________________
ASUS M2N-E AM2 ; AMD Athlon x2 4200+ AM2 1800mhz@2600mhz 1,45@1,57V ; CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX ; 2xGEIL DDR2 512mb 667mhz cl3@950mhz cl4
; SAPPHIRE Radeon x1650 256mb DDR3 GPU 587@635 MEM 1388@1440 ; HDD Western Digital 250GB Sata II 8mb cache ; LG 4120B DVD-RAM ; LG H10L DVD-RAM...

http://t-wist7.ic.cz

Naposledy upravil t-wist7 dne po 28. květen 2007, 16:20, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 15:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Z tehle tri urcite ten 4200+

Verze EE maji o neco mensi spotrebu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 16:08 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 11. leden 2007
Nahoru
Citace:
Z tehle tri urcite ten 4200+

Verze EE maji o neco mensi spotrebu.


Díky za rychlou odpověď
Tím si myslel že na overclock to vliv nemá? S tou spotřebou a tedy i menší voltáží vím... tak kdyby někdo něco tak odpovězte
Díky

_________________
ASUS M2N-E AM2 ; AMD Athlon x2 4200+ AM2 1800mhz@2600mhz 1,45@1,57V ; CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX ; 2xGEIL DDR2 512mb 667mhz cl3@950mhz cl4
; SAPPHIRE Radeon x1650 256mb DDR3 GPU 587@635 MEM 1388@1440 ; HDD Western Digital 250GB Sata II 8mb cache ; LG 4120B DVD-RAM ; LG H10L DVD-RAM...

http://t-wist7.ic.cz

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 16:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. březen 2005
Bydliště: Kosice, SR
Nahoru
skor uchladis pri OC CPU ktore ma 65W ako 89W

_________________
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 17:21 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2007
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
ja sem nekde praveze videl, ze EE sou na OC horsi ... ale mozna se mi to jen zda :lol:
ja bych bral prvni moznost .... 8-)

_________________
main PC: ASUSTeK A8N32-SLI, AMD Opteron 165 (Scythe Ninja Plus Cooler Rev.2), Geil 2x 1024MB Dual Channel CL2.5 400MHz, Sapphire 2900XT 512MBRAM, Thermaltake Matrix VD2000BNS, Windows Vista Ultimate x86
second PC: Biostar (presne nevim), AMD Duron 1.2GHz, 512MBRAM 133MHz DDR CL2.5, Geforce 4 MX440 128MBRAM, Windows XP SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 18:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. březen 2005
Bydliště: Kosice, SR
Nahoru
uz sa to tu s OC EE a normalny verzii riesilo....
zobral by som tu dvojku

_________________
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 19:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
Tak ee ma snizeny Vcore. Pokud jste lumy a neumite si to nastavit na svych nonEE tak lituji vas:)

jinak EE verze jde na def Vcore hur taktit(prave proto, ze ho ma nizsi) ale to neznamena ,ze by se nedalo zvysit. Proste klasika. Nebudu dal rozebirat.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 20:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 09. březen 2005
Bydliště: Kosice, SR
Nahoru
[CZ]mike napsal:
Tak ee ma snizeny Vcore. Pokud jste lumy a neumite si to nastavit na svych nonEE tak lituji vas:)

jinak EE verze jde na def Vcore hur taktit(prave proto, ze ho ma nizsi) ale to neznamena ,ze by se nedalo zvysit. Proste klasika. Nebudu dal rozebirat.


no ved preto je to EE, pretoze dokaze pracovat pri rovnakej frekvencii na nizsom napati :wink:

urcite sa nebat EE verzi koli niziemu OC, OC vzdy bolo a bude loteria

_________________
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 22:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2005
Nahoru
Ber X2 4200+ Windsor a jak koukám na tu cenu, tak ho máš i zadara. :wink:

_________________

Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10, G965FXXU7DTAA
i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / 24" HP / G502 HERO™


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 29. květen 2007, 12:59 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
Guli napsal:
[CZ]mike napsal:
Tak ee ma snizeny Vcore. Pokud jste lumy a neumite si to nastavit na svych nonEE tak lituji vas:)

jinak EE verze jde na def Vcore hur taktit(prave proto, ze ho ma nizsi) ale to neznamena ,ze by se nedalo zvysit. Proste klasika. Nebudu dal rozebirat.


no ved preto je to EE, pretoze dokaze pracovat pri rovnakej frekvencii na nizsom napati :wink:

urcite sa nebat EE verzi koli niziemu OC, OC vzdy bolo a bude loteria

i nonEE verze ti bude pracovat na nizzsim napeti.

ja mam NewCastle ,ktere mi bezi pri 800mhz na 0,8V na svem def tatku ma mit 1,5V ale jde mi na 1,2V. Undervoltage je stejne stary jako OC, jen to asi lidi moc nezajima, to az ted jak se mluvi o spotrebe dnesnich stroju..


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.