Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 18. září 2019, 07:57

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: čt 21. březen 2019, 18:09 
Nováček
Nováček

Založen: 06. prosinec 2012
Nahoru
Ahoj,
do práce bych potřeboval koupit GK. Mám dva FH monitory, ale jeden muism mít kvůli omezenosti HDMI výstupu z MB zapojit před VGA a monitor občas hází pruhy. Pracuju nejvíc a Autocadem 2D. V budoucnosti je počítáno s qhd novými monitory. Snad je to srozumitelné.
Díky za typy.


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: čt 21. březen 2019, 18:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. únor 2011
Nahoru
Nějakou z řady NVIDIA Quadro, třeba:
https://www.czc.cz/hp-nvidia-quadro-p40 ... 06/produkt

_________________
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: HyperX Predator DDR4 16GB 3200MHz; GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING TRIO; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + SSD Samsung 850 EVO 1000GB + SanDisk SSD Ultra 3D - 2TB; HDD: Toshiba E300 3TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5 Blackout Edition Window; LCD: ASUS ROG PG279Q; KEYBOARD: Logitech Gaming Keyboard G510; MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum; HEADPHONES: Logitech G430; OS: Win 10 Home 64 FPP


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: čt 21. březen 2019, 18:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Pracuje v 2D, zde je to fuk, na to nepotřebuje quadro, případně alternativně pascall titan a vejš má profi OGL ackeleraci taky.

Hele novou grafiku s VGA už nekoupíš, a maxwelly jako poslední VGA karty s VGA maj problémy a radeony co je ještě měly už ani nemaj support v driverech, takže bejt tebou zajdu do ňákýho bazaru pro starýho Keplera, to pokud chceš ušetřit, pokud ne tak to budeš muset pořešit přes aktivní DP na VGA převodníky. Dříve jsem udělal thread o jejich kvalitě:

viewtopic.php?f=11&t=223307


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: pá 22. březen 2019, 18:44 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 21. srpen 2010
Bydliště: Diváky
Nahoru
Já pochopil situaci, že ombreho výstupy z desky omezují a monitor má i digitální vstup.


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: pá 22. březen 2019, 19:50 
Nováček
Nováček

Založen: 06. prosinec 2012
Nahoru
Díky za typy, ale je to přesně, jak píše Natural. Mám monitory, které mají i digitální vstup(výstup), ale omezuje mě výstup(vstup) z desky. Tudíž bych chtěl zapojit druhý monitor přes HDMI nebo displeyport do externí nový grafiky, s jejimž výběrem bych chtěl právě pomoct, aby stačila na docela nenáročný 2D Autocad. Nyní jedu přes integrovanonu (externí nemám) intel 4600 a docela to dává, takže to nemusí být žádný dělo. Moje představa o ceně byla řekněme do 3000, je to možné?
Díky


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: pá 22. březen 2019, 21:12 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki-dovolena Varnsdorf
Nahoru
Kolem 3000,- se da sehnat GTX 1050, to je i myslim posledni karta v low-endu, co ted dostala podporu na creator drivery a ma i vice nez jen dva vystupy. Jinak asi GT 1030.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: po 25. březen 2019, 18:42 
Nováček
Nováček

Založen: 06. prosinec 2012
Nahoru
Hladis napsal:
Kolem 3000,- se da sehnat GTX 1050, to je i myslim posledni karta v low-endu, co ted dostala podporu na creator drivery a ma i vice nez jen dva vystupy. Jinak asi GT 1030.

Díky za typy, jenom můžu poprosit, v čem spočívá výhoda podpory creator driver reálně? do googlu jsem si to hodil, ale nevím, zda jsem to úplně vstřebal.
Díky


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: po 25. březen 2019, 23:42 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 21. srpen 2010
Bydliště: Diváky
Nahoru
O výhodách creator driveru nevím, ale nic víc než gt1030 nepotrebujes na 2d.


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: út 26. březen 2019, 00:01 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2004
Bydliště: Thessaloniki-dovolena Varnsdorf
Nahoru
Creator driver nejspis v autocad 2D nevylepsi nic. Ma to byt podpora pro treba Adobe produkty a jiny profesionalni programy. Pokud na tom PC pojede vzdy jen autocad 2D, tak to neni potreba. GT 1030 jsou dva druhy, jeden ma pomaly GDDR4, druhy GDDR5, vzal bych s GDDR5. Dal jsou pasivne chlazeny a aktivne s fanem. Pak maji dva vystupy, kdy ma HDMI s kombinaci s DP, nebo DVI. Vyber co uznas za vhodne.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou grafiku Autocad
PříspěvekZaslal v: út 26. březen 2019, 00:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
V podtsate nejlevnejsi karta s potrebnymi vystupy a velikosti VRAM dle projektu bude na Autocad 2D stacit. Zkusenost z byvale práce, kde to kancelarske PC s Core2Duo nakoplo neskutecne a bylo plynule prochazeni výkresem. Trochu to odlehci CPU, ale hlavne pametovemu radici a RAM.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.