Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 1. březen 2021, 09:20

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Jakou vybrat Radeon RX 570?
PříspěvekZaslal v: ne 12. leden 2020, 16:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Jihlava
Nahoru
Tak jasně no, taky mi doslova shořel pod rukama novej server od HP (ani nevím kdo jim dělá zdroje, ale to je jedno) a na druhou stranu jsem jako kid měl nějakej eurocase (nebo redstar nebo co to bylo) několik let, ale stejně všichni víme že HP>eurocase... spíš jde o průměr (prostě statistika) a tu záruku jak říkáte. :)

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou vybrat Radeon RX 570?
PříspěvekZaslal v: ne 12. leden 2020, 21:05 
Nováček
Nováček

Založen: 16. říjen 2012
Nahoru
No já právě koupil tuto sestavu jako celek z Alzy před asi 7 lety. Jelikož vždy fungovala bezproblémově tak nevidim důvod cokoliv měnit, samozřejmě kromě slabé grafiky, která mě dost limituje ve hrách. Jinak jsem měl za to, že ten můj Coolermaster není vyloženě ''odpad'', samozřejmě vím, že to neni nic extra, ale že odpad? No každopádně tu Gtx 1650 SUPER, kterou tedy pravděpodobně pořídím, by měl zvládnout v pohodě ne? Vzhledem k tomu že moje současná 650 Ti má TDP 110w a 1650 SUPER 100w...

_________________
CPU: Intel Core i5 3350P 3,1 & 3,3 Ghz + Coolermaster Hyper TX3 EVO, MB: MSI B75IA-E33, GPU: MSI GTX 650 Ti, RAM: Kingston HyperX Blu 2x4 GB 1600 Mhz, HDD: WD Blue 1 TB, CASE: Bitfenix Prodigy, PSU: Coolermaster Elite 460W, OS: W8 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou vybrat Radeon RX 570?
PříspěvekZaslal v: ne 12. leden 2020, 22:06 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Jo melo by to stacit.Ale stejne s 8GB ram toho moc nenahrajes...


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou vybrat Radeon RX 570?
PříspěvekZaslal v: po 13. leden 2020, 07:18 
Nováček
Nováček

Založen: 16. říjen 2012
Nahoru
Tak 16GB dokoupím časem, na toho Witchera 3 by to mělo prozatím stačit a něž ho dohraju tak seženu 16 :D... Jinak teda dík za rady, kdyby něco tak se ozvu. Jinak tu 1650 super vzít tu MSi Ventus co jsi tam dával link?

_________________
CPU: Intel Core i5 3350P 3,1 & 3,3 Ghz + Coolermaster Hyper TX3 EVO, MB: MSI B75IA-E33, GPU: MSI GTX 650 Ti, RAM: Kingston HyperX Blu 2x4 GB 1600 Mhz, HDD: WD Blue 1 TB, CASE: Bitfenix Prodigy, PSU: Coolermaster Elite 460W, OS: W8 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou vybrat Radeon RX 570?
PříspěvekZaslal v: po 13. leden 2020, 13:36 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
Jo tu msi.Ma slusnej chladic a je nejlevnejsi.Ten levnejsi palit je horsi.


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou vybrat Radeon RX 570?
PříspěvekZaslal v: po 13. leden 2020, 14:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
Já měl v pc Sapphire Radeon PULSE ITX RX 570 4GD5 a pokud nebyla vysloveně v extra zátěži tak jsem o ní nevěděl na to že má jenom jeden větrák tak byla neuvěřitelně tichá až mne překvapila bohužel mne pak vykradli a musel jsem si skládat nové pc a tak jsem tentokrát sáhl po ASUS EXPEDITION RX570 OC 4GB a sní jsem také naprosto spokojen ale musel jsem nastavit křivku chlazení protože po překročení 55 stupnů místo aby větrák sepnul na pomalejší otáčky byl nastaven rovnou na 100% a to nebylo zrovna tiché ale ted je vynikající.


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou vybrat Radeon RX 570?
PříspěvekZaslal v: po 13. leden 2020, 20:01 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
HEAD napsal:
Jo melo by to stacit.Ale stejne s 8GB ram toho moc nenahrajes...

Jak co, já nemám využití ram ve hrách skoro nikdy nad 8 GB i s otevřeným nějakým bordelem we Win.


 Profil  
 Předmět: Re: Jakou vybrat Radeon RX 570?
PříspěvekZaslal v: po 13. leden 2020, 20:24 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
To je dost individualni... ja mam ted otevrenej jen ten bordel ve win a dela to zaplnenych 9 GB RAM. Pri hrach samozrejme o dost vic.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gainward RTX 3080 ; MX500 500 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Xeon X5687, Radeon X850 XT, 4 GB DDR3, Win98SE; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Win98SE; Pentium III-S 1400, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, Win98SE & DOS
Retro PC: ThinkPad 600
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: bizak, luke777, Pedris, Zipo_JP a 8 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.