Nazdarte Vážení,
jenom se chci podělit o pátrání v rámci ovladačů a mojí frustraci o nízké kvalitě ovladačů pro AMD:
Prakticky to hezky shrnuje jeden článek.
https://www.techpowerup.com/274967/psa- ... -installedBohužel jsem dojel na to, že jsem čistič a z uživatelské složky videa, jsem si smazal složku ,,Radeon ReLive", kterou když smažete, tak po restartu Vám sežere jeden core na CPU. Důvod je hezky vypsán v článku výše.
Což mi bylo divné proč po reinstalaci ovladačů tento problém zmizí, byť se stejnou verzí.
Na 4jádrovém notebooku to mimo hučící větrák ještě není taková krize, ale na nízko výkonových systémech to může způsobit i psychické problémy.
Sice mám lowend Radeon Pro Wx3200, ale i tak, pokud se něco podobného děje i v profesionálním prostředí, tak mi to na klidu nepřidává, že ani po třech měsících, kdy jsem nahlásil oficiální cestou bug, to nikdo neopravil...

Bohužel to není moje první špatná zkušenost:
U všech GCN, jsem měl problém se dvěma monitory, kdy grafika brala 35-40W (2xFHD 60Hz)
A u R9 270 se mi sporadicky zjevoval 65-70% duch utilizace bez jakékoli zapnuté aplikace (pomohl driver disable/enable)
+ občasné pády ve 2D R7 260x (RMA)
Všechno zareportované bez odpovědi