Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 25. leden 2020, 19:47

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2014, 18:14 
Nováček
Nováček

Založen: 20. říjen 2010
Nahoru
Zdravím flashoval jsem bios to probehlo v pohodě pak se to restartovalo a ted nesviti ani Ethernet port zkoušel jsem resetovat cmos ale nic se neděje je to pořád stejné. Da se s tím neco udělat?
Deska: ga-m56-s3


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2014, 19:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
Přesvědč se, zda je Ethernet v BIOSu povolený. Případně flashni zpět původní verzi.

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2014, 20:13 
Nováček
Nováček

Založen: 20. říjen 2010
Nahoru
Nenabehne nic je jen cerna obrazovka


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2014, 20:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
Pokud se deska jeví mrtvá, zkus recovery. Vytvoř bootovací flash, stáhni poslední BIOS, rozbal obsah do kořene, vraž do zadního portu a zapni PC. Počkej pět minut. Flash vyjmi a zkus počítač zapnout. Před touto operací doporučuji odpojit všechny disky a mechaniky.

PS: Model ga-m56-s3 neexistuje, takže je otázkou, co jsi vlastně flashoval.

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2014, 21:10 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
ga-m56S-s3

Tuto dosku som mal a bohvie ako ma poriesene recovery.. asi cez original medium, ale asi nikto netusi..
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=2607#sp
Supports Virtual Dual BIOS

Pripadne skus co pisal vyssie... origo bios sa povazuje ten na medium.., aspon z toho co som pochopil.. neviem ci to ide aj s inymi..

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2014, 21:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
Virtual Dual BIOS je virtuální technologie, o které prakticky nikdo nic neví. Dokumentace a zkušenosti nulové.

V nejhorším případě servis, kde to přeflashují přes kleště přímo na desce.

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2014, 22:25 
Nováček
Nováček

Založen: 20. říjen 2010
Nahoru
nejak nechápu jak vytvorit boot flasku pro bios :(
není třeba nekde na youtube návod?


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: út 21. říjen 2014, 17:01 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 03. duben 2014
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
Na youtube je jich sposta,i v češtině.

https://www.youtube.com/watch?v=SqUIRZRR-dI


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: út 21. říjen 2014, 17:22 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
jemu to nepomoze, jemu bios nejde

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: út 21. říjen 2014, 21:31 
Nováček
Nováček

Založen: 20. říjen 2010
Nahoru
přesně tak! nejede vubec nic. už jsem objednal http://www.alza.cz/msi-970-gaming-d2121 ... t-am3+_amd


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: út 21. říjen 2014, 21:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2006
Nahoru
formgrip napsal:
nejak nechápu jak vytvorit boot flasku pro bios :(
není třeba nekde na youtube návod?

Návodů je na internetu spousta. Stačí chvíli hledat.

formgrip napsal:
nejede vubec nic. už jsem objednal http://www.alza.cz/msi-970-gaming-d2121 ... t-am3+_amd

A objednal si i zbytek? Určitě budou potřeba nové paměti. U procesoru je otázka, jaký máš.

_________________
Knowledge is power


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: út 21. říjen 2014, 22:14 
Nováček
Nováček

Založen: 20. říjen 2010
Nahoru
paměti jsem objednal taky zatim 4Gb a procesor mam AMD athlon II x4 640 koukal jsem ze to podporuje mam v planu upgrade na FX řadu ale to je boost kolem 5ti tis a nevim jestli to ma cenu nejprve asi GK mam HD 4870x2 nebo nevim zrovna jsem chtel založit nové tema co pořídit dřív


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: so 1. listopad 2014, 13:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. říjen 2006
Nahoru
viewtopic.php?f=95&t=167036&p=8210066#p8210066

_________________
:listen: BVaudio A300SE + VMA-II S :listen:


 Profil  
 Předmět: Re: flash BIOSu
PříspěvekZaslal v: pá 9. leden 2015, 18:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. prosinec 2014
Nahoru
nechci zakladat novy topic, jenom otazka, pujde mi aktualizovat bios i z externiho HDD? prijde mi pristi tyden nova deska a nemam ted nikde po ruce flashku

_________________
CPU: Intel core i5-4590@3.7GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 8GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 7 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.