Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 25. leden 2020, 15:16

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 11:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. únor 2009
Bydliště: údolí zubatých žab
Nahoru
hledam chrabreho IT rytire ktery by (samozrejme za urcity financni obnos) mi pomohl flashnout bios na tomto MB.
problem je nasledujici, deska ma v sobe stary bios ktery nepodporuje muj cpu, nikdo siroko daleko nevlastni zadny starsi sandy bridge cpu kterym by se mohl provest flash.
za jakykoliv komentar jsem vdecny.


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 12:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Já už jsem se všech LGA2011 zbavil. Resp mam už jen toho Xeona, problém je že ten je novější než 6 jádrové SB-E I7 a opravdu steré biosy se nerozjedou ani s nim, ty fakt potřebujou I7, ty úplně nejstarší nefungujou ani s 3820 protože ta přišla později.


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 12:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. únor 2009
Bydliště: údolí zubatých žab
Nahoru
http://www.gigabyte.us/support-download ... x?pid=4049
deska je zalepena ze servisu 4.4.2013, takze tak urcite bude bios F9, tudis na tom pojedou na 100% vsechny sandy bridge i7. kua to se muze stat jenom me...


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 13:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
nn, jen tobe ne, resil jsem to nedavno u jine desky. Mam 3960X. Uvazuju, ze dam na desku vodu, takze bych rozpojoval okruh a mel bych par hodin volny CPU. Umi ta deska alespon flash z biosu, nebo je nutny flash z DOSu?

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 13:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. únor 2009
Bydliště: údolí zubatých žab
Nahoru
normalne z biosu to jde


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 13:08 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
"údolí zubatých žab" to je kde?

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 13:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. únor 2009
Bydliště: údolí zubatých žab
Nahoru
to je bruntal, resp. trochu bliz k pradedu. praha je hold docela daleko :/ kdy budes davat full cover na MB?


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 14:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Uprimne to resim vic nez mesic, mozna dva. Porad premyslim (vnitrne se presvedcuju, ze to potrebuju, abych dostal CPU o 200MHz vyse - jedno ja rika ano, druhe pak "nevyhazuj 3k uplne zbytecne"). Navic uvazuju o GK (pokud se proda ta, co mam ted), tak bych to chtel prekopat najednou... Nechci te zase odirat kvuli takove veci, jakou je flash desky.
Ted si uvedomuju, ze S2011 uz ma backplate primo na desce, takze bych teoreticky nemusel rozebirat okruh, ale udelal bych flash "na stole" jen se svym CPU. Problemem bude zdroj (kabely z PC na stul nedosahnou) a vytahovat zdroj se mi uplne nechce, ale kdybys poslal desku se zdrojem...
Posta tam a zpet nevyjde nejlevneji, zvaz jak moc se ti s tim chce zabyvat. Nevim, jestli to mas na test, nebo ted nemas zadny jiny pc...

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 14:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. únor 2009
Bydliště: údolí zubatých žab
Nahoru
:D no lol. reknu to takhle, pokud nebudes vylozene vytahovat cpu kvuli nejakemu upgradu, tak te s tim otravovat nechci. pc chci pro sebe jako obmenu za FX, i kdyz si zas kdovi jak nepomuzu.. kdybych ti to uz posilal, tak samozrejme i se zdrojem, jen zalezi na tom, jestli budes nekdy v dohledne dobe resit onen zasah do pc.. pak samozrejme taky co za to chces :)
a nebo se na to tuplem vybodnu a poridim novou Gigabyte X79S-UP5 s chipsetem c606. sice 8 300kč ale vim ze je to top


 Profil  
 Předmět: Re: Gigabyte X79-UD5- stary bios nesezere cpu, prosim HELP!
PříspěvekZaslal v: pá 13. březen 2015, 14:46 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 16. březen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak u me te to vyjde vyrazne levneji, nez 8300Kc )))
Promyslim to pres vikend, zustaneme v kontaktu.

_________________
Asus RoG laptop * AG322QCX


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.