Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 25. leden 2020, 14:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Update BIOSu se nepovedl
PříspěvekZaslal v: ne 15. listopad 2015, 11:27 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. duben 2015
Nahoru
Zdravím, aktualizoval jsem BIOS přes utilitu od gigabytu @BIOS, asi se něco nepovedlo a teď když zapnu pc tak to normálně nabíhá, začnou se načítat windowsy(8.1) a po chvilce mi tam vyskočí smutný smajlík( :( ) a text: že se něco nepovedlo a pc se musí restartovat a tak dělá pořád dokola. A taky mi při spouštění 2 zapípá tak bude asi taky něco s RAMkama, mohly by to bootování mít na svědomí ty ramky?

Do BIOSu se dostanu tak můžu to zkusit znova aktualizovat pomoci USB přes Q-Flash?

Zakladní deska: http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3308#ov

Díky za odpověď.


 Profil  
 Předmět: Re: Update BIOSu se nepovedl
PříspěvekZaslal v: ne 15. listopad 2015, 12:37 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
Nezapomněl sis akorát ten BIOS znova nastavit? Zapnout AHCI a tak podobně?

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
 Předmět: Re: Update BIOSu se nepovedl
PříspěvekZaslal v: ne 15. listopad 2015, 13:33 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 01. duben 2015
Nahoru
Tak díky za radu, tohle jsem dělal poprvé tak jsem nevěděl že se tam taky musí přepnout AHCl, já jsem dával jenom Load Optimized Defaults.

Ještě jednou děkuju.


 Profil  
 Předmět: Re: Update BIOSu se nepovedl
PříspěvekZaslal v: ne 15. listopad 2015, 16:46 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2006
Bydliště: Praha - Vinohrady
Nahoru
No ono se přepnout nemusí, pokud bys ho ani předtím zaplé neměl. Ale pokud jsi měl AHCI zaplé a vypneš ho, tak to systém obvykle nerozchodí.

_________________
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 1,5GB + WD Green 2,5GB + WD Red 4TB + WD Red 8TB ; CASE: Lian-Li PC-7FNW ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Sony VAIO F11M1E ; CPU: Intel Core i5 2,4GHz ; GPU: nVidia GT330M 1GB ; DDR3: 2x4096MB 1066MHz ; HDD: Samsung SSD 840 EVO 120GB; FullHD


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.