PCTuning • Zobrazit téma - Alternativní ovladače pro zvukové karty Creative
    Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Pro přihlášení použijte protokol HTTPS, dosavadní HTTP již nemusí dobře fungovat, viz ZDE.

Právě je út 14. srpen 2018, 19:16

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 99 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. květen 2004, 21:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Jedou někomu všechny 5.1 bedny na ovladačích KX?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. květen 2004, 22:49 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Iguka napsal:
Jedou někomu všechny 5.1 bedny na ovladačích KX?

Jasne ze idu, preto mam kx. Preco by nesli?
Sice na live!ke som neskusal ale mali by!

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. květen 2004, 23:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Tak mi zkus prosím tě poradit.Když zaškrtnu políčko toggle front/rear, tak hrají pouze zadní repráky + woofer, když toto políčko odškrtnu, tak hrají přední repro +centrál+woofer.Při testu mi prostě všech pět repro nehraje. V sourround mám nastaveno 5.1. Mám zvukovku SB live 5.1.KX ovladače mají lepší zvuk, než od creativu.Tento problém mě dost trápí, zatím mně nikdo nedokázal poradit. Psal jsem i autorům ovladačů, ale nikdo mi neodepsal.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 27. květen 2004, 09:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
2 Iguka
Ovladace mas 3537 ? MAs urcite dobre zapojene repraky? S tymto zapojenim ti hrali na creativ ovaldacoch?

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. květen 2004, 18:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Mám kx ovladače poslední verzi, chyba v zapojení určitě není, protože na ovladačích od creativu mi všechny repro v testu normálně fungovaly. Tak nevím


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 4. červen 2004, 05:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Sakra chlapi, to mi nikdo nedokáže poradit !!!!!! Jsem dost zoufalej. Díky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. červen 2004, 15:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
dal jsem kx ovladace - ale zvuk se mi nezda lepsi - mam tak divne moc zablurovane basy ... mam nahovno repro nebo si s tim musim trochu pohrat?

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 7. červen 2004, 13:32 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
bokononista napsal:
dal jsem kx ovladace - ale zvuk se mi nezda lepsi - mam tak divne moc zablurovane basy ... mam nahovno repro nebo si s tim musim trochu pohrat?

Vyskusaj ponastavovat Equalizer...ale mozno to bude reprakmi, mozno tvojim uchom

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. červen 2004, 12:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Zkoušel jsem různý nastavení v ekvalizéru, ale bëzvýsledně. V testu mi prostě všech pět repro nejede


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 11. červenec 2004, 01:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Ku KX-om asi toľko: Sú to vynikajúce ovládače, len ich treba vedieť nastaviť.
Nemenil si nejaké nastavenia v okne DSP? Ak ano, tak si resetuj nastavenie. Ďalej tam, kde máš Togle front/rear (prepínač ti vymení predné repráky za zadné a naopak) by si to mal mať odškrtnuté. "Togle Route headphones to center/subwoofer" Keď je to zaškrtnuté tak výstup na subwoofer a center použije ako výstup pre slúchadlá. Toto nastavenie dosť často robí problémy. Potom pri prehrávaní treba dať pozor aby prehrávač posielal dáta na zvukovku cez KX Wave 0/1 , lebo na ostatné nevplýva efekt surrounder, ktorý rozloží stereo na 5.1. Ak sa to nepodarí rozchodiť, tak rád pomôžem cez mail.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. červenec 2004, 05:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. květen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
zkusím to a ozvu se, dík za radu, konečně někdo


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. září 2004, 16:52 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 16. srpen 2004
Nahoru
Mam taky problem s tim, ze me nehraje zadek. Tady jsem to procetl a nic me nepomohlo. Pritom s orig ovladaci to fachalo (SB Live!). Poradi nekdo?


 Profil  
 Předmět: Re: Alternativní ovladače
PříspěvekZaslal v: pá 12. listopad 2004, 23:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 25. září 2004
Bydliště: Liberec, Praha
Nahoru
HADES napsal:
Kolega mě upozornil že bych sem mohl dát odkaz na alternativní ovladače ke zvukovkám od Creative. A právě tak činím :)
Jde o KX Project, link: http://www.kx.webz.cz/

Sám je doma používám na svojí SB Live! a nemůžu si vynachválit, oprvdu doporučuji k vyzkoušení


Tyhle ovladače jsou super - originál od Creative si to po dvou letech na XP rozmyslel a z PC nevysel ani zvuk. Stejne tak nepomohla reinstalace. Tak jsem stahnul ty kX+1 restart a jak to najednou kliká ;)

_________________
Burn in hell.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 18. listopad 2004, 21:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 03. červenec 2003
Bydliště: Kanalizace. Za cistickou hned doleva.
Nahoru
Nejde mi Equalizer v ovladacich od Creative. Kdyz ho nastavim, zapnu a pak zapnu jakoukoliv hru tak se mi automaticky vypne. Kdyz Otevru z ovl. okno GRAPHIC EQUALIZER tak se zase zapne. Jak ho udrzim zaplej porad??

_________________
Intel Core i5 2500K , Asus Maximus IV Gene-Z , Gainward GTX 570 GoesLikeHell , 2x CORSAIR 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Red Vengeance XMP , WD Raptor 74Gb , http://www.ampslab.com zesilovace , CORSAIR TX850 V2
Opteron 170@3125MHz , DFI Lanparty NF4 SLI-DR , H.I.S Radeon X800XL 256Mb ViVo , A-DATA 2x1Gb DDR 500MHz , WD Raptor 74Gb Seagate 380011A 80GB Seagate 160GB 7.7200 SATA Hitachi T7K250 250 GB SATA300 NCQ, DVD-RAM GSA-4081B firmware ver.: A101 a CD-RW Teac CD-W540E firmware ver.: 1.0K , http://www.ampslab.com zesilovace , Zdroj Fortron FSP550-80GLC


 Profil  
 Předmět: mikrofon v kx..
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 16:45 
Nováček
Nováček

Založen: 02. leden 2005
Nahoru
Mam zvuk. SB Live! a vse mi jelo v kx v pohode.Ted jsem ale koupil mikrofon a problem.. v kx mi nefunguje (pripojeni na skype).Kdyz jsem kx oddelal tak mi na zakladnich ovladacich mikrofon jel ale nejede mi front a celkovy nastaveni zvuku je spatny.. jsem hudebnik tak to docela pocituji.Dokaze nekdo poradit..? diky moc


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. březen 2005, 15:29 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Par mojich skusenosti s ovladacmi KX ( cista instalacia systemu... )....... , plno problemou s roznim softwerom, nefunkcnost poloziek v nastaveni ovladacov, kompatibilita s roznimi aplikaciami..., problem v hrach.....
Pomali pre kazdu aplikaciu bolo treba menit nejake nastavenie .....
Na niektorych zostavach dokonca po instalacii ovladacov ani nefungovala zvukova karta ( podla mojich skusenosti rozhodne nic nezvicajne :( )....
Rozhodne maju co dohanat :( a zlepsovat...., pre zaciatocnikov, alebo ludi co chcu aby vsetko chodilo bez problemu su naozaj nevhodne..... :(
( testovane najme na Audigy + roznich verziach SB Live..... )

_________________
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. březen 2005, 18:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Najjednoduchší spôsob ako rozbehať mikrofón je ...
1\ Otvorte okno dsp
2\ V proFX nájdite modul SRC a vložte ho tam.
3\ Otvorte ho a nastavte tam ac97mic
4\ Na module epilog (napravo dole) nájdite dva vstupy RecL a RecR
5\Prepojte modul src s dvoma vstupmi RecL a RecR

Poprípade medzi src a epilog je občas dobré dať modul gain (zisk) na zvýšenie hlasitosti, a peak (db-meter)na kontrolu hlasitosti, či to nieje prebudené. Odporúčam pred zmenou dsp uložiť nastavenia. A v skype treba nastaviť, aby používalo KX vstup a výstup.

Alebo bez zásahov v okne dsp:
1\ Treba otvoriť kx mixer
2\ Na karte ac97 treba nastaviť aby nahrávalo z mikrofónu a pridať (analog recording gain)
3\ Na karte recording Master recording level a ac97 nesmie byť stlmené a stíšené.
4\ Na karte Ins and outs treba stlmiť ac97, aby sa netvorila spätná väzba.

That´s all

_________________
My PC: Intel CeleronD 2400MHz@2650MHz, 533MHzFSB,512 MB DDR 333MHz, MB ASUS P4GE-MX, ATX 300W, HD Maxtor 60GB, SB Live @ homemade amplifier 5x10W+20W,AC97 on board, Asus CD-RW 52x24x52,Toshiba DVD-Rom 52/16, Benq DVD-RW


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. březen 2005, 19:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Bydliště: Slovensko
Nahoru
Martinsix napsal:
Nejde mi Equalizer v ovladacich od Creative. Kdyz ho nastavim, zapnu a pak zapnu jakoukoliv hru tak se mi automaticky vypne. Kdyz Otevru z ovl. okno GRAPHIC EQUALIZER tak se zase zapne. Jak ho udrzim zaplej porad??


Creative equalizér sa musí vyradiť z činnosti pri spustení hry, resp. pri spustení EAX. Karta nemá dosť prostriedkov,aby EAX a equalizér bežali spolu. Aspoň SB Live určite. Novšie karty už dokážu simulovať aj viaceré prostredia a efekty naraz.

_________________
My PC: Intel CeleronD 2400MHz@2650MHz, 533MHzFSB,512 MB DDR 333MHz, MB ASUS P4GE-MX, ATX 300W, HD Maxtor 60GB, SB Live @ homemade amplifier 5x10W+20W,AC97 on board, Asus CD-RW 52x24x52,Toshiba DVD-Rom 52/16, Benq DVD-RW


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. duben 2005, 13:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
Takže vyšel novej NGO Creative Modded Driver pro Life/Audigy serie

http://forums.ngohq.com/index.php?showtopic=560

kdyby link nefungoval, tak se tam dostanete z http://www.ngohq.com/

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. duben 2005, 17:06 
Nováček
Nováček

Založen: 28. duben 2005
Nahoru
andrejkn napsal:
Najjednoduchší spôsob ako rozbehať mikrofón je ...
1\ Otvorte okno dsp
2\ V proFX nájdite modul SRC a vložte ho tam.
3\ Otvorte ho a nastavte tam ac97mic
4\ Na module epilog (napravo dole) nájdite dva vstupy RecL a RecR
5\Prepojte modul src s dvoma vstupmi RecL a RecR

Poprípade medzi src a epilog je občas dobré dať modul gain (zisk) na zvýšenie hlasitosti, a peak (db-meter)na kontrolu hlasitosti, či to nieje prebudené. Odporúčam pred zmenou dsp uložiť nastavenia. A v skype treba nastaviť, aby používalo KX vstup a výstup.

Alebo bez zásahov v okne dsp:
1\ Treba otvoriť kx mixer
2\ Na karte ac97 treba nastaviť aby nahrávalo z mikrofónu a pridať (analog recording gain)
3\ Na karte recording Master recording level a ac97 nesmie byť stlmené a stíšené.
4\ Na karte Ins and outs treba stlmiť ac97, aby sa netvorila spätná väzba.

That´s all
Díky moc,na to jsem se chtěl zrovna zeptat :D


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 99 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.