Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 8. srpen 2020, 03:28

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další
Autor Zpráva
 Předmět: 3D Mark 2005 - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 30. září 2004, 20:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Konzultujte, raďte si, diskutujte... Vše co se nemá psát do threadu s výsledky postujte sem.

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


Naposledy upravil prf.KuBA dne st 18. leden 2006, 23:30, celkem upraveno 5x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. září 2004, 20:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
tak mě by zajímalo, jak jsou na tom starší ATI grafiky s ovladači? Co více sedí v tomto testu třeba 9600PRO nebo 9700PRO?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. září 2004, 21:46 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
No myslím že ovladače který patřičně zoptimalizují skore teprve vyjdou :-D

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. září 2004, 22:23 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Jája napsal:
No myslím že ovladače který patřičně zoptimalizují skore teprve vyjdou :-D

A proto bych testoval ted, dokud to ma jeste nejakou vypovidajici hodnotu :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. září 2004, 22:40 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Můžu říci, že na 5900SP to chodí strašně (980-1000bodů - 2 až 10 fps) :blee: :cry: (drivery jsem zkoušel 61.76, 61.77, 61.36, 65.73 i 66.51) :evil:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. září 2004, 22:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. červen 2004
Bydliště: Strážnice
Nahoru
Já sem byl docela myle překvapen ,že moje R9800 Pro dosáhlo na 2599 bodů po přetaktování na default 2328 bodů :-D vždyť GFX 5950 má jen něco kolem 1300 bodů :oops: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=11369 . Ale upřímě karty s čipem Geforce FX nějak propadli :? .

_________________
procesor: Core i3-3220 deska: Msi B75MA-P45 paměť: 8 GB A-DATA XPG DDR3 1600 grafika: Radeon HD7770 1GB DDR5 hardisk: Seagate 250 GB + Samsung Sp.F3 1000 GB zvukovka: On Board Ps: Zalman ZM450-GS monitor: LCD 22" Hyundai *** NB : HP 655 \ Asus K55VD


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. září 2004, 23:54 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Shit napsal:
Můžu říci, že na 5900SP to chodí strašně (980-1000bodů - 2 až 10 fps)

To me docela prekvapuje, ja jsem na svy pretaktovany 9550 udelal 1351. Sice slideshow jako hrom, ale nechapu jaktoze mam vic nez ty.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 07:07 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
tristone napsal:
Shit napsal:
Můžu říci, že na 5900SP to chodí strašně (980-1000bodů - 2 až 10 fps)

To me docela prekvapuje, ja jsem na svy pretaktovany 9550 udelal 1351. Sice slideshow jako hrom, ale nechapu jaktoze mam vic nez ty.


Možná vyjde zase patch, který bude přidávat právě nVidiím..jako na 3DMark03.

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 07:29 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
to jo patch + optimalizace jednoho + druheho a hned budou dalsi bodiky na svete :-D , kazdopadne jsem videl jak je tu uzasny a uz to zase poslu k ledu :oops:

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64
Obrázek
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 08:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2004
Bydliště: Česká Lípa
Nahoru
Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:

_________________
Dell G7 7790 - Intel Core i7 8750H (-120 mV VCore + Thermal Grizzly Conductonaut), 32GB RAM DDR4 2666Mhz, GeForce RTX 2060 6GB (Full), 1 TB Samsung 970 EVO + 1 TB WD HDD, Logitech G502 Lightspeed


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 08:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
FabledWarrior napsal:
Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:


Snad by něco mohlo být, když byl 3DMark 2001 a já měl ještě TNT2 16MB tak taky nešel, ale nainstaloval jsem Detonatory a hola hej, 3DMark se pustil na 16MB grafice :)

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 11:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
FabledWarrior napsal:
Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:


Si děláš pd*el, že to na mém super Herculovi nepojede!?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 14:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
karf napsal:
FabledWarrior napsal:
Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:


Si děláš pd*el, že to na mém super Herculovi nepojede!?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:


Ani se nečapeš...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 14:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: okr. Uherske Hradiste
Nahoru
FabledWarrior napsal:
Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:


skus zapnout v biosu Aperture(nebo jak to je presne newim :( ) size na 128mb

_________________
AMD HD7870 OC by Gigabyte + Intel i5 3450 with freezer 7 + 5TB Hard_Field + Logitech Z-680 + Asus VE276N + Gigabyte Z77-D3H + 8GB Kingston HyperX blue + SEASONIC M12II-620W CABEL MANAGEMENT + Chieftec LBX-02B-B-B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 14:20 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: okr. Uherske Hradiste
Nahoru
kuba : cpu testy me jednou 2-4fps,mam tak cca 4400 cpu score

_________________
AMD HD7870 OC by Gigabyte + Intel i5 3450 with freezer 7 + 5TB Hard_Field + Logitech Z-680 + Asus VE276N + Gigabyte Z77-D3H + 8GB Kingston HyperX blue + SEASONIC M12II-620W CABEL MANAGEMENT + Chieftec LBX-02B-B-B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 16:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
mr_sheen napsal:
kuba : cpu testy me jednou 2-4fps,mam tak cca 4400 cpu score


To je slušné, ale chtěl bych vidět CPU na kterém by to jelo plynule, když na takové mašině 2-4FPS :shock:

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


Naposledy upravil prf.KuBA dne ne 20. únor 2005, 11:01, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 16:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: okr. Uherske Hradiste
Nahoru
prf.KuBA napsal:
mr_sheen napsal:
kuba : cpu testy me jednou 2-4fps,mam tak cca 4400 cpu score


To je slušný, ale chtěl bych vidět CPU na kterém by to jelo plynule, když na takové mašině 2-4FPS :shock:

mno podle me ani na nejake 4.5ghz P4 to nepujde cca 15-20 fps

_________________
AMD HD7870 OC by Gigabyte + Intel i5 3450 with freezer 7 + 5TB Hard_Field + Logitech Z-680 + Asus VE276N + Gigabyte Z77-D3H + 8GB Kingston HyperX blue + SEASONIC M12II-620W CABEL MANAGEMENT + Chieftec LBX-02B-B-B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 17:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
mr_sheen napsal:
prf.KuBA napsal:
mr_sheen napsal:
kuba : cpu testy me jednou 2-4fps,mam tak cca 4400 cpu score


To je slušný, ale chtěl bych vidět CPU na kterém by to jelo plynule, když na takové mašině 2-4FPS :shock:

mno podle me ani na nejake 4.5ghz P4 to nepujde cca 15-20 fps


Mám stejný názor :( CPU testy jsem ani ve 2003 neviděl absolutně plynulé..tady si ještě hoodně počkáme...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 17:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
vseobecne bych rek ze je to nejaky hodne divny , FXka totalne propadaj o nekolik trid, viz treba fx5700 (700bodu) a R9600pro ma 1500bodu, to mi nerikejte ze r9600pro je dvakrat vykonejsi nez 5700??
a na druhou stranu 6800gt valcuje o cirka 20% x800pro, tohle mi fakt prijde divny

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 22:58 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Tak jsem nainstaloval hotfix v1.1 a skore je u mě stejny jako předtím
2376 vs 2374, ale CPU skore kleslo z 3802 na 3070 - teť strašně drhne cputest 1, chvilema sem měl 0 fps :cry: , dřiv jsem měl 2,2 tet jen 1,4
Cputest 2 je futr stejnej - 3fps

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.