Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 10. srpen 2020, 00:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 1. říjen 2004, 23:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: okr. Uherske Hradiste
Nahoru
taky mam stahle,rano napisu

_________________
AMD HD7870 OC by Gigabyte + Intel i5 3450 with freezer 7 + 5TB Hard_Field + Logitech Z-680 + Asus VE276N + Gigabyte Z77-D3H + 8GB Kingston HyperX blue + SEASONIC M12II-620W CABEL MANAGEMENT + Chieftec LBX-02B-B-B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. říjen 2004, 08:56 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Je divne za moj pretaktovani R9550 ( 1370 bodov... ) ... dosahuje takmer 2x lepsie skore ako nepretaktovana FX5700 .... :? ..... a takmer ako FX5900 ........., pricom tieto karty sa mi predtim vobec nezdali porovnatelne..... Pricom na R9600XT bolo lepsie vysledne skore ako na FX5900 ( okolo 1600 bodov.... testoval som pomerne narichlo :oops: ) .......
Objektivnost necham na posudenie ostatnich ......

_________________
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 2. říjen 2004, 20:14 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
3dmark05 len potvrdzuje to ze FX maju spatnu pracu zo shadermi (vid pociatocne problemi s farcry, alebo s teraz s HL2).

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500 DDR4, RTX2080Ti 2100/15900, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Toppinh D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell 7590 + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X , Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 2060s


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 3. říjen 2004, 13:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 23. leden 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Vsimajte toto......G4 Ti4200 v 3Dmarku 2005: 6790 b. :lol: :lol: :lol:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=11391

_________________
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod


 Profil  
 Předmět: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PříspěvekZaslal v: po 4. říjen 2004, 07:18 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. srpen 2004
Bydliště: Žilina, Slovensko
Nahoru
Na zostave ktora je v podise

3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)
po pretakte karty 350/1000 na 430/1110 to bolo o nieco lepsie ale stale malo.......3996b(PS3.0)


Zda sa mi to malo poradte niekto ake mate skusenosti s touto kartou ,moze to byt aj ovladacmi alebo SP2 pre XP?
Neviem ale toto urcite nesedi zo skutocnym vykonom tychto kariet .
Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie a XP SP2

Dovod mojich pochyb je hlavne porovnanie z jednym prispevkom kde jeden clen mal myslim 5000b +-10b a to je o dost viac ako ja a pritom sme mali identicku grafiku dokonca uplne ten isty model od LEADTEKU a ten isty procesor AMD64 3000+.
Proste tomu nechapem mam viac pamate ako ten clovek a INU MB(co by sice mohlo byt ono ale neviem)PORADTE

_________________
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W


 Profil  
 Předmět: Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PříspěvekZaslal v: po 4. říjen 2004, 08:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Streethawk napsal:
Na zostave ktora je v podise

3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)
po pretakte karty 350/1000 na 430/1110 to bolo o nieco lepsie ale stale malo.......3996b(PS3.0)


Zda sa mi to malo poradte niekto ake mate skusenosti s touto kartou ,moze to byt aj ovladacmi alebo SP2 pre XP?
Neviem ale toto urcite nesedi zo skutocnym vykonom tychto kariet .
Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie a XP SP2

Dovod mojich pochyb je hlavne porovnanie z jednym prispevkom kde jeden clen mal myslim 5000b +-10b a to je o dost viac ako ja a pritom sme mali identicku grafiku dokonca uplne ten isty model od LEADTEKU a ten isty procesor AMD64 3000+.
Proste tomu nechapem mam viac pamate ako ten clovek a INU MB(co by sice mohlo byt ono ale neviem)PORADTE

asi myslis benchmark "Zarathustra" no to jen potvrzuje to ze s 3dmarkem 05 neni neco v poradku, myslim ze pro hodne lidi byl tento test totalnim sklamanim

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 4. říjen 2004, 11:25 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: okr. Mělník
Nahoru
zkousel jsem na rad. 9600 256 MB Cat. 4.9 8.07 a zadna zmena, asi to "zlepseni" je jen na X...

_________________
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D


 Profil  
 Předmět: Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PříspěvekZaslal v: po 4. říjen 2004, 13:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. únor 2004
Bydliště: Tam kde lidi nežijou
Nahoru
Streethawk napsal:
3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)

Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie


Nainstaluj si drivery 66.51 a budes mit vic bodu 8-)

_________________
CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2


 Profil  
 Předmět: Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PříspěvekZaslal v: po 4. říjen 2004, 16:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: okr. Uherske Hradiste
Nahoru
cool.user napsal:
Streethawk napsal:
Na zostave ktora je v podise

3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)
po pretakte karty 350/1000 na 430/1110 to bolo o nieco lepsie ale stale malo.......3996b(PS3.0)


Zda sa mi to malo poradte niekto ake mate skusenosti s touto kartou ,moze to byt aj ovladacmi alebo SP2 pre XP?
Neviem ale toto urcite nesedi zo skutocnym vykonom tychto kariet .
Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie a XP SP2

Dovod mojich pochyb je hlavne porovnanie z jednym prispevkom kde jeden clen mal myslim 5000b +-10b a to je o dost viac ako ja a pritom sme mali identicku grafiku dokonca uplne ten isty model od LEADTEKU a ten isty procesor AMD64 3000+.
Proste tomu nechapem mam viac pamate ako ten clovek a INU MB(co by sice mohlo byt ono ale neviem)PORADTE

asi myslis benchmark "Zarathustra" no to jen potvrzuje to ze s 3dmarkem 05 neni neco v poradku, myslim ze pro hodne lidi byl tento test totalnim sklamanim

omg je v poradku,jen si musis dat spravne ovladace,vetsinou to resi nova verze ovladacu.

_________________
AMD HD7870 OC by Gigabyte + Intel i5 3450 with freezer 7 + 5TB Hard_Field + Logitech Z-680 + Asus VE276N + Gigabyte Z77-D3H + 8GB Kingston HyperX blue + SEASONIC M12II-620W CABEL MANAGEMENT + Chieftec LBX-02B-B-B


 Profil  
 Předmět: Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PříspěvekZaslal v: po 4. říjen 2004, 16:49 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. září 2004
Bydliště: u Brna
Nahoru
Streethawk napsal:
Na zostave ktora je v podise

3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)
po pretakte karty 350/1000 na 430/1110 to bolo o nieco lepsie ale stale malo.......3996b(PS3.0)


Zda sa mi to malo poradte niekto ake mate skusenosti s touto kartou ,moze to byt aj ovladacmi alebo SP2 pre XP?
Neviem ale toto urcite nesedi zo skutocnym vykonom tychto kariet .
Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie a XP SP2

Dovod mojich pochyb je hlavne porovnanie z jednym prispevkom kde jeden clen mal myslim 5000b +-10b a to je o dost viac ako ja a pritom sme mali identicku grafiku dokonca uplne ten isty model od LEADTEKU a ten isty procesor AMD64 3000+.
Proste tomu nechapem mam viac pamate ako ten clovek a INU MB(co by sice mohlo byt ono ale neviem)PORADTE


Mám výsledky přes 5tis ale taky mám přetaktovanou grafiku,a momentálně mám nové drivery 66,81 a zvedl se mi nepatrně výsledek na 5046 :)

_________________
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 08:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
dosahl jsem 1461 bodu na Sapphire 9600Pro v defaultu.
docela hruza v prvni casti fps 6 - 8, ve druhe 1
zkusim to vytocit a uvidime. Neco tak trhaneho jsem jeste nevidel :lol:

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět: Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 11:10 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Steel napsal:
Streethawk napsal:
3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)

Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie


Nainstaluj si drivery 66.51 a budes mit vic bodu 8-)
66.72 jsou ještě lepší :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 14:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. září 2004
Bydliště: u Brna
Nahoru
A co ty drivery 66,81? Někde jsem četl že dělají chyby ve hrách :(

_________________
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 15:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
CPU: P4 3,4 HT (Northwood)
MB : Asus Intel P4PE (P4N Northwood 533)
RAM: 2 x 256MB DDR-SDRAM 2.5-2-2-8CL 1CMD
VGA: Asus V9980 Ultra VIVO 256MB (GF FX 5950 Ultra ) @ 473/946
Ovladace: 6.1.7.7; WXP SP1

1229 Bodů

NEJAK MALO NE ??? Mohu to nejak zmenit v lepsi ???

CPU: P4 3,4 HT (Northwood)
MB : Asus Intel P4PE (P4N Northwood 533)
RAM: 2 x 256MB DDR-SDRAM 2.5-2-2-8CL 1CMD
VGA: Asus V9980 Ultra VIVO 256MB (GF FX 5950 Ultra ) @ 492/983
Ovladace: 6.1.7.7; WXP SP1

Po OC videokarty pouze

213 Bodů

JAK TO ???? Muzete nekdo poradit ????
Dikes za odpovedi.....

_________________
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 15:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
Cabas napsal:
JAK TO ???? Muzete nekdo poradit ????
Dikes za odpovedi.....

FX5900 proste davaji v 3DM05 malo bodu, budes se s tim muset smirit a zacit hrat nejake jine hry :wink:

Ad 2 bud mas neco spatne nastavene, nebo se ti prehriva.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 15:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. únor 2004
Bydliště: Tam kde lidi nežijou
Nahoru
Jiri Drak napsal:
Cabas napsal:
JAK TO ???? Muzete nekdo poradit ????
Dikes za odpovedi.....

FX5900 proste davaji v 3DM05 malo bodu, budes se s tim muset smirit a zacit hrat nejake jine hry :wink:

Ad 2 bud mas neco spatne nastavene, nebo se ti prehriva.


Prehriva me se to taky stavalo :)

_________________
CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 15:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 24. leden 2004
Bydliště: Prague
Nahoru
Mě by docela zajímalo kde udělali soudruzi z NDR chybu.... :oops:

Na mojí sestavě mám 2380 bodů a to mám přetaktovanou grafiku...jiní useři s tou samou kartou v defaultních taktech mají o 200-300 bodů víc... Co to má sakra znamenat? Procák málo? Myslel jsem že to hlavně dává body za výkon GK.... JAk to je a kde dělám pravděpodobně chybu?

Další anomálie nastala když jsem tam dal catalisty 4.9 a dosáhl 1300 bodů :shock: , při vrácení se k 4.8 zase těch mejch divnejch 2380 bodů...
Vo co go?

_________________
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 18:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Existuje nejaky softik na mereni teploty u grafiky ? Kolik by normalne mela mit ta ma ? Dikes

_________________
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 18:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Cabas napsal:
Existuje nejaky softik na mereni teploty u grafiky ? Kolik by normalne mela mit ta ma ? Dikes


Zkus třeba Riva Tuner...ale teď si nejsem jistý jestli mají FX5950U čidla...

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 5. říjen 2004, 18:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak to take nevim...jak se to da zjistit ?

_________________
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 5 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.