Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 9. květen 2021, 05:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Odblokace Siemens C25
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 19:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. září 2004
Nahoru
Nevíte prosím někdo jak můžu vlastními silami odblokovat Siemens C25 aby šel používat pro všechny operátory?
Mám tento telefon doma už hodně starý a chtěl bych ho používat jen občas na ET i když je bloklý na E-Mobile.
Datový kabel mám, jde mi o to jestli a kde se dá stáhnout nějaký program co to umí.
Předem děkuji.
(Pokud to nepůjde je ten mobil stejně na vyhození.... :wink: )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 20:06 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. leden 2004
Nahoru
Potrebujes k tomu servisny kabel a program......... http://www.siemensmania.cz/utility.php?type=2

_________________
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. leden 2005, 12:11 
Začátečník
Začátečník

Založen: 13. září 2004
Nahoru
kolo napsal:
Potrebujes k tomu servisny kabel a program......... http://www.siemensmania.cz/utility.php?type=2

Aj tak to mě nenapadlo, že existuje ještě i nějaký servisní kabel. V něm je asi zapojeno více drátů že? :sad: :cry:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. leden 2005, 19:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. leden 2004
Nahoru
Najdi si na siemensmanii navod.Je tam ako urobit servisny kabel,ja som si ho zrobil presne podla nich!

_________________
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.