Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 25. únor 2020, 14:09

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: AMD2500+@3200 a vykon v PCMark2002.
PříspěvekZaslal v: út 13. leden 2004, 18:55 
Nováček
Nováček

Založen: 08. leden 2004
Bydliště: Hradec Králove - Hlinsko v Č.
Nahoru
Na svem pretaktovanem Barton 2500+ na 3200+ mam v PCMarku2002 jen 6852 bodu.Zda se mi to nejak malo kdyz sem videl vysledky pentia 3GHz :sad:
Napiste kdo ma kolik a na kterym prociku????

_________________
AMD Athlon2500+@3000+,MSI K7N2Delta-ILSR,1024MB DDR400CL2.5 Kingstone,Ati Radeon 9700PRO+VGA silencer
(351,351),200GB a 60GB WD ATA,
120GB Maxtor SATA


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. leden 2004, 19:34 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 05. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
na frekvenci 2200 mam 6380/4684/1015

_________________
AMD 2500+@3200+ (Barton) - WATERCOOLING, MB EPOX 8KRA2l, 2x512 MB 400, HERCULES AIW RADEON 9800 SE 4*1 - WATERCOOLING, AUDIGY, GENIUS 5.1 home theatre, BARRACUDA 120 GB 7200.7 8 MB, CD RW ASUS 1610, DVD TOSHIBA SD-M1712, monitor 19" NOKIA 446X PRO, WI FI Z-COMAX 626, webcam MediaForte, Fortron 300W ATX FSP300-60PN(PF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. leden 2004, 19:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 13. říjen 2003
Bydliště: Šumperk
Nahoru
Jen klid, je to OK. U tohoto testu závisí hlavně na frekvenci a méně na výkonu. Takový celeron 3GHz by měl taky více bodů.

_________________
8700K+Custom Cu IHS+Noctua D15S, Aorus Z390-Pro, 2x8GB G.Skill TridentZ cl16, ...RADEON RX560 ...ffs. , Asus PG279Q G-Sync, Samsung 960EVO 500GB + Intel 660p 2TB + Crucial M550 256GB + Intel X25-M 80GB,Corsair RMx550, Hifiman Sundara + Schiit Audio Modi3 + Magni3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. leden 2004, 07:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. prosinec 2003
Bydliště: Chomutov
Nahoru
:o já mam taky podobný výsledky 6655/5142/1270 takže to odpovídá :P

_________________
Barton 2500+ @2200MHz (11x200 1,675V)+ WhisperRock IV + sání a výfuk (38°C při netu 56°C v P95), MB DFI NFII Ultra AL, 1x DDR Seitec 512MB 400MHz (11-3-3-2CL), Hitachi 7K250 160GB + cool, combo DVD Teac 16x 48x24x48, MSI FX5900SP VTD 128MB (450/780), AOC Klr 19'', Logitech klávesnice a myš, pohon 300W v case Sweex Xenon XB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. leden 2004, 14:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2003
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Epidot napsal:
Jen klid, je to OK. U tohoto testu závisí hlavně na frekvenci a méně na výkonu. Takový celeron 3GHz by měl taky více bodů.
asi mas pravdu muj result 6244/4326/1044 s Duronem (pritom v CPU marku se diky jen 64kB L2 cache sotva vyrovnam XP na 2000)

_________________
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A


 Profil  
 Předmět: jj
PříspěvekZaslal v: st 14. leden 2004, 18:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Rožmitál pod Třemšínem
Nahoru
ja mam 6491/6191/1290
mam ted 2500+ na 190fsbx11


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. leden 2004, 19:58 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. listopad 2003
Bydliště: Frenštát p.R.
Nahoru
Ja mam na T-Brede pri 2200Mhz(11x200) CPU - 6753 a MEM - 5252


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. leden 2004, 23:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. říjen 2003
Bydliště: Praha, Tábor
Nahoru
Já mám na CPU-6702 a na MEM-6140


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. leden 2004, 15:15 
Nováček
Nováček

Založen: 15. leden 2004
Nahoru
dokonca dost dobry vysledok da sa ist aj na 7100 ak tam das fsb na 230Mhz a znizis nasobic. Este viac sa to prejavi na priepustnosti pamete.

_________________
AMD THORTON XP2000+@11x200-2200Mhz-XP3200+ 1.650 V-core odblok L2 Cache na 512Kb, COLLER TITAN CU5TB +120mm ventilator, MB EPOX 8KRA2+ (KT 600), 512MB DDRAM TWINMOSS 400-ide do 440Mhz pri Cl2, ATI RADEON 9000pro (Saphire), CREATIVE SB AUDIGI 2 6.1, HDD 2x120GB SATA raid HITACHI VLSA120 8MB Cache, 1xHDD 120GB ATA100 HITACHI 180GXP 8MB Cache. CDRW Plextor 40/12/40, 420W ZDROJ, Monitor 17" PHILLIPS 107P20, repro GENIUS SW 5.1 drevo, To vsetko chladene jedinym ventilatorom na procesore-120 mm Titan s 1500 ot/m teplota sys 31, CPU 33 a pri zatazi (Prime 95 po 12hod)sys 38 CPU 57. (ten pocitac nepocut)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. leden 2004, 20:34 
Nováček
Nováček

Založen: 19. leden 2004
Bydliště: Dolní Bojanovice
Nahoru
mám CPU 6986 bodů, procák mám 2500+ přetaktovaný 3200 a FSB 209MHz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. leden 2004, 22:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. červen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Mam 2500+ přetaktovanýho na 10 x 200 = 2200 MHz a v PCMarku 02 mam 6525 bodů myslim že by to mohlo být ještě lepší :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. leden 2004, 08:35 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Zlo!!! napsal:
Mam 2500+ přetaktovanýho na 10 x 200 = 2200 MHz a v PCMarku 02 mam 6525 bodů myslim že by to mohlo být ještě lepší :wink:
Počkej, tady mi nějak nesedí počty. Vážně je 10 x 200 = 2200 ? :-)

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 31. březen 2004, 21:53 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Já mam V PC Marku tyto hodnoty:
CPU 6738
RAM 6337
HDD 3319 :twisted:
Ta hodnota HDD je nějaká vysoká ale když to tak vyšlo tak co ne?

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 31. březen 2004, 22:38 
Nováček
Nováček

Založen: 16. březen 2004
Nahoru
Je to v pohode ja som zatial dostal tieto vysledky:

CPU 6744
MEM 3968
HDD som nerobil

pri AXP THORTON 2400@(16.5*140=2.315Ghz) ale aj ta FSB robi svoje.


 Profil  
 Předmět: Re: AMD2500+@3200 a vykon v PCMark2002.
PříspěvekZaslal v: čt 1. duben 2004, 06:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2003
Bydliště: okr. Brno-venkov
Nahoru
Undertaker napsal:
Na svem pretaktovanem Barton 2500+ na 3200+ mam v PCMarku2002 jen 6852 bodu.Zda se mi to nejak malo kdyz sem videl vysledky pentia 3GHz :sad:
Napiste kdo ma kolik a na kterym prociku????

Ty hodnoty jsou vklidu -
Muj duron:
CPU Score: 6853 8)
Memory Score: 4845 8)

_________________
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider


 Profil  
 Předmět: neco
PříspěvekZaslal v: čt 1. duben 2004, 20:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. únor 2004
Bydliště: Tam kde lidi nežijou
Nahoru
Hele proc tady ma nekdo fsb treba kolem 220 a me to nejde dat vic jak 205 mam taky 2500+@3200+ 200fsb a nejde to vic nez 205 neni to nejaky divny???

_________________
CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 1. duben 2004, 23:11 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
presunuto z AMD

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 17 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.