Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 20. únor 2020, 13:14

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 47 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 28. říjen 2003, 11:56 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2003
Bydliště: Milín - okres Příbram
Nahoru
GLOWi napsal:
Tak muzu potvrdit. Mne to taky neslo. (Sachovnice - HerculesR9800SE AIW ) Ted se rozhoduju, jestli ho mam vratit a koupit R9800 nonPro nebo ne. Nevite na jakych kartach jde zprovoznit SoftFireGL?


Vratit??? A jak to provedes???

_________________
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 28. říjen 2003, 13:39 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 03. červenec 2003
Bydliště: Jičín
Nahoru
Kdyz si kupujes neco pomoci dalkove komunikace, napr. pres e-shop, tak mas pravo do 14 dnu od smlouvy odstoupit. Pokud by byl nekdo dost oprásklej tak by to moh takhle zkouset a karty vracet dokud by nemel stesti nebo ho v shopu neposlali do prd...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 28. říjen 2003, 13:42 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2003
Bydliště: Milín - okres Příbram
Nahoru
GLOWi napsal:
Kdyz si kupujes neco pomoci dalkove komunikace, napr. pres e-shop, tak mas pravo do 14 dnu od smlouvy odstoupit. Pokud by byl nekdo dost oprásklej tak by to moh takhle zkouset a karty vracet dokud by nemel stesti nebo ho v shopu neposlali do prd...


Opravdu??? :shock:

Tak to je dobry.....asi si objednam 9500 :wink:

EDIT: A nejsou s tim potize???

_________________
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 29. říjen 2003, 19:26 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 03. červenec 2003
Bydliště: Jičín
Nahoru
Ja jsem ho normalne vratil a koupil jsem si Hercules R9800 . Naprosto bez problemu, jeste mi nabizeli vzit si jiny R9800SE, ale uz se mi to nechtelo zkouset. No ted spis zpytuju svedomi, jestli jsem nebyl cacnej a nevyhodil zbytecne moc penez. Doufam, ze R800 mi vydrzi nejmene 2 roky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 29. říjen 2003, 20:14 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2003
Bydliště: Milín - okres Příbram
Nahoru
GLOWi napsal:
Ja jsem ho normalne vratil a koupil jsem si Hercules R9800 . Naprosto bez problemu, jeste mi nabizeli vzit si jiny R9800SE, ale uz se mi to nechtelo zkouset. No ted spis zpytuju svedomi, jestli jsem nebyl cacnej a nevyhodil zbytecne moc penez. Doufam, ze R800 mi vydrzi nejmene 2 roky


A jakej uvedes duvod, ze to vracis???

Jinak pardon za off-topic. :)

_________________
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 29. říjen 2003, 22:33 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 03. červenec 2003
Bydliště: Jičín
Nahoru
Ja jsem rekl se mi nevyhovuje kvalita TV tuneru. Ale stejne se nikdo na nic moc nevyptaval. V podstate nemusis udavat duvod,, jde o to ze to muzes proste vratit na zaklade toho, ze jsi to kupoval pres internet. To neni reklamace. Je to proto, ze kdyz to kupujes na dalku, tak nemas moznost to primo videt, vyzkouset osahat apod... Proto to muzes vratit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 14. listopad 2003, 14:49 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak jsem zkoušel svojí grafiku pro změnu podtaktovat.
jádro jsem dal na 270 z původních 325 a paměť jsem dal na 257 z původních 310.

Tady je výsledek: 12770 bodů v 2DMarku 2001 SE

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět: vysledkyproc mam tak vysoke skore
PříspěvekZaslal v: pá 9. leden 2004, 09:42 
Nováček
Nováček

Založen: 17. červen 2003
Nahoru
cau lidi, nevim proc mam tak vysoke skore, ale podle vasich konfiguraci PC na tom nejsme nejak moc rozdilne.
kazdopadne:

3D Mark 2001 SE, WinXp Pro
se starou MSI GF4 Ti4200 @ 4400 128MB VIVO AGP4x => 13590
s novou Hercules Radeon AIW 9800SE@9800 bez pretaktovani GPU/mem a vypnutym HiearchicalZ a HyperZ (malinko pomalejsi) => 17050

3D Mark 2003 build 340, WinXp Pro
Hercules Radeon AIW 9800SE@9800 bez pretaktovani GPU/mem a vypnutym HiearchicalZ a HyperZ (malinko pomalejsi) => 5890
pokud jeste potrapim CPU/MEM a jemne (cca o 5MHz) zvednu GPU/mem tak to leze k 6000

.... ma mi prijit dalsi kus teto grafiky, kde mozna nebudou v obraze artefakty a nebudu muset povypinat HiearchicalZ apod. abych se jich zbavil a zustaly mi odemceny vsechny ( 8 ) pipky ===> 15.1. jsem ji zkousel a byly tam artefakty, kterych se neslo vubec zbavit :( prodal jsem ji dal a nechal si tu puvodni ... cekam na dalsi zakazku ;)

_________________
............


Naposledy upravil afk_cz dne pá 16. leden 2004, 17:53, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět: Re: vysledkyproc mam tak vysoke skore
PříspěvekZaslal v: pá 9. leden 2004, 12:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
afk_cz napsal:
cau lidi, nevim proc mam tak vysoke skore, ale podle vasich konfiguraci PC na tom nejsme nejak moc rozdilne.

Vzhledem k sestave mas skoro uplne normalni :)

Pro porovnani:

Soltek FRN2-RL, 2x512MB, Barton 2500+@2.2G, R9800@430/330, cat 3.10

3DM01: 17800
3DM03: 6050
Aquamark: 43700

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. leden 2004, 14:18 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2003
Bydliště: Blansko
Nahoru
v 3dmark03 mám 3850 bodů, nic moc,že?

_________________
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic SSR-550RM MB ASUS Z97-AR CPU Intel Core i5-4690K FAN SilentiumPC Fera 2 HE1224 RAM 16GB CRUCIAL Ballistix Tactical (4x4GB) DDR3 1600 VGA MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G SSD System Crucial MX100-256GB SSD Games Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR NEC EA273WMi SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon laser gaming mouse KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 9. leden 2004, 14:42 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
Dr.Evil napsal:
v 3dmark03 mám 3850 bodů, nic moc,že?

To je opravdu dost malo, tvoje sestava by mela udelat tak o cca 800-900 bodu vic (i bez pretaktovani), pokud mas opravdu 9700PRO.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 12. leden 2004, 12:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Takže tu máme zase pár výsledků
Všechy testy byli s ovladačema Omega 2496c (equivalent Catalist 3.9)
Pod WINXP + SP1 a DirectX 9.0b, Grafika i testy - nastavení na default


taktování grafické karty(od underclock po overclock)

sestava - CPU 2,7Ghz, DDR 375Mhz, Radeon 9700 Pro

GPU:210Mhz
Paměť:210Mhz
3Dmark2001SE 11862 bodů

GPU:325
Paměť:310
3Dmark2001SE 14791 bodů

GPU:330
Paměť:330
3Dmark2001SE 14861 bodů

GPU:360
Paměť:330
3Dmark2001SE 15159 bodů Aquamark 37405 bodů


sestava - CPU 2,772Ghz, DDR 385Mhz, Radeon 9700 Pro
GPU:363
Paměť:333

3Dmark2001SE 15640 bodů 3DMark2003 5442 bodů Aquamark 38458 bodů

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět: Re: vysledkyproc mam tak vysoke skore
PříspěvekZaslal v: pá 16. leden 2004, 17:51 
Nováček
Nováček

Založen: 17. červen 2003
Nahoru
Jiri Drak napsal:
afk_cz napsal:
cau lidi, nevim proc mam tak vysoke skore, ale podle vasich konfiguraci PC na tom nejsme nejak moc rozdilne.

Vzhledem k sestave mas skoro uplne normalni :)

Pro porovnani:

Soltek FRN2-RL, 2x512MB, Barton 2500+@2.2G, R9800@430/330, cat 3.10

3DM01: 17800
3DM03: 6050
Aquamark: 43700


prosimte cim chladis tu grafiku ? ja kdyz dam jadro na 410 tak mi to zacne po chvilce delat bily tecky a musim ho stahnout, kdyz pridam 1x80mm vetrak nahoru (pameti) a 1x80mm vetrak dolu (jadro + pameti), tak je to lepsi, ale porad nic moc :( mam teda Herculesa AIW kterej ma narozdil od poctive verze 9800 asi horsi chlazeni, tema vetrakama se to ale da teplotne stahnout - nedelals na ni treba upravy voltaze, nebo jdou takhle pretaktovavat vsechny ?

_________________
............


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. leden 2004, 18:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. září 2003
Bydliště: Janovice nad Úhlavou
Nahoru
Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:

_________________
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,


 Profil  
 Předmět: Re: vysledkyproc mam tak vysoke skore
PříspěvekZaslal v: pá 16. leden 2004, 19:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
afk_cz napsal:
prosimte cim chladis tu grafiku ? ja kdyz dam jadro na 410 tak mi to zacne po chvilce delat bily tecky a musim ho stahnout, kdyz pridam 1x80mm vetrak nahoru (pameti) a 1x80mm vetrak dolu (jadro + pameti), tak je to lepsi, ale porad nic moc :( mam teda Herculesa AIW kterej ma narozdil od poctive verze 9800 asi horsi chlazeni, tema vetrakama se to ale da teplotne stahnout - nedelals na ni treba upravy voltaze, nebo jdou takhle pretaktovavat vsechny ?

Zadnej Vmod nemam, chladim to sice s heatpipe, ale to hlavne kvuli tichu ne az tak kvuli vykonu, tech 430 to zvladalo i bez nej, ale ten originalni vetrak byl dost bidnej (nemam hercula, tam je lepsi). Ale 420-440 neni na 9800 nic neobvykleho spis si trefil na horsi kousek. Lepsi chladic by urcite neuskodil, ale mozna by pomohlo i sundat chladic, ocistit a nanest tam jen znova pastu.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. leden 2004, 08:30 
Nováček
Nováček

Založen: 17. červen 2003
Nahoru
Deegr napsal:
Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:


na Radeona 9000 to neni spatny ;)

_________________
............


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. leden 2004, 12:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
afk_cz napsal:
Deegr napsal:
Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:


na Radeona 9000 to neni spatny ;)


tak ja mam u moji sestavy v 3DMarku 2001SE 7000bodů... vlastně začínal jsem 6400... trosku pomohl pretakt proc., ale nejvic mi dalo pridani dalsi pameti z 256MB na 512MB - cca 500 bodů... na oc GK se chystam, ale najit vhodny vetracek ci dokonce sehnat pasivy na pameti je docela vopruz... :sad: kdybyste meli typ tak zahlste diky...

P.S. V tntrade jsem ty pasivy nenasel, ale zkusim se zeptat osobne
P.S.S. Rady typu narezej si pasivy neberu.. nemam z ceho :?

_________________
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. leden 2004, 09:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červen 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
hippygamer napsal:
afk_cz napsal:
Deegr napsal:
Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:


na Radeona 9000 to neni spatny ;)


tak ja mam u moji sestavy v 3DMarku 2001SE 7000bodů... vlastně začínal jsem 6400... trosku pomohl pretakt proc., ale nejvic mi dalo pridani dalsi pameti z 256MB na 512MB - cca 500 bodů... na oc GK se chystam, ale najit vhodny vetracek ci dokonce sehnat pasivy na pameti je docela vopruz... :sad: kdybyste meli typ tak zahlste diky...

P.S. V tntrade jsem ty pasivy nenasel, ale zkusim se zeptat osobne
P.S.S. Rady typu narezej si pasivy neberu.. nemam z ceho :?



Já mám na Radeonu 9100 3DM2001 něco kolem 8600bodů :oops:

_________________
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. leden 2004, 09:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Zdenek Teska napsal:
hippygamer napsal:
afk_cz napsal:
Deegr napsal:
Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:


na Radeona 9000 to neni spatny ;)


tak ja mam u moji sestavy v 3DMarku 2001SE 7000bodů... vlastně začínal jsem 6400... trosku pomohl pretakt proc., ale nejvic mi dalo pridani dalsi pameti z 256MB na 512MB - cca 500 bodů... na oc GK se chystam, ale najit vhodny vetracek ci dokonce sehnat pasivy na pameti je docela vopruz... :sad: kdybyste meli typ tak zahlste diky...

P.S. V tntrade jsem ty pasivy nenasel, ale zkusim se zeptat osobne
P.S.S. Rady typu narezej si pasivy neberu.. nemam z ceho :?



Já mám na Radeonu 9100 3DM2001 něco kolem 8600bodů :oops:


Tak OC GK proveden (viz. podpis), dosahl jsem 7360bodů... co u mě děla tak nizky vysledky? Procak? Myslim, ze GK je za ty penize ok :roll:

_________________
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 23. leden 2004, 10:14 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
7300 bodů jsem delal na 2400+ a FIC nForce2 s Clubem 9200 v defaultu... Takze bych to videl, ze u tebe by to mohla trochu brzdit ta KT400 a CPU.

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 47 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.