Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 25. únor 2020, 00:03

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Rekordnich 10008 bodu v 3DMarku 03
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 00:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. únor 2004
Bydliště: Tam to neznáš
Nahoru
Nejakej typek s trosku silnejsim kompikem prekonal 10 tisic 3DMarks v 03. Docela vtipny, kdyz ja jsem udelal s pretaktovanou MSI FX5900SP na 3GHz Pentiu 4 neco pres 6000.

http://service.futuremark.com/compare?2k3=2113980

_________________
>>> Nové systémy přinášejí nové problémy. <<<


 Profil  
 Předmět: Re: Rekordnich 10008 bodu v 3DMarku 03
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 08:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. listopad 2003
Bydliště: Frenštát p.R.
Nahoru
VerteX napsal:
Nejakej typek s trosku silnejsim kompikem prekonal 10 tisic 3DMarks v 03. Docela vtipny, kdyz ja jsem udelal s pretaktovanou MSI FX5900SP na 3GHz Pentiu 4 neco pres 6000.

http://service.futuremark.com/compare?2k3=2113980


Ja mnel na Radeone 9600Pro 470/680 take 6000 bodu v 3D 03, ale v 640x480 :D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 08:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Docela by mě zajímalo, s jakou konfigurací toho dosáhnul :?

_________________
http://jebcorliss.net
http://jokkesommer.com/


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 09:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 19. listopad 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
Rajče napsal:
Docela by mě zajímalo, s jakou konfigurací toho dosáhnul :?

http://service.futuremark.com/compare?2k3=2113980 S touhle :wink:

_________________
Athlon 2500XP+@zatim2420MHz(220x11)-Watercooled, ABIT NF7-S r.2.0, OCZ 512MB 433MHz CL 2 EL , ATI Original Radeon 9700@9700Pro-Watercooled, Fortron FSP350-60PN(PF) 350W, Chieftec DX-01BD-U, SB Audigy 2 ZS, GENIUS SW-5.1HT Surround, DVD Toshiba, Samsung Spinpoint 160GB PATA, LCD 17" IIyama prolite 431s-black


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 09:13 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
no nic moz celkem ubohe, jen P4EE@4,5 DDR500, a obyc trosicku pretocenej R9800XT, takze hold jen obyc podprumer :o :o :o , kazdopadne to bylo asi pekny delo, te se nemusi bat, ze mu v nejblizzsich letech nepujde nejaka hra.

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 09:15 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 27. leden 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Proč tam nemá všechny testy, taky ten CPU na 4,2 GHz, hmmm, zvuk mu to nevyzkoušelo. Není ten test nějakej divnej

_________________
Brno: i7 920, 6GB RAM, GTX580
Chalupa: Q6600 2.4@3.0, 8GB RAM, GTX580


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 09:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Borg Cube
Nahoru
Ten test se mi zdá nějakej nekompletní, nevím sice jak velkej vliv to má výsledný počet bodů, ale když tam někdo hodí takovejhle test, kde půlka věcí chybí, tak to moc důveryhodný není. 8-)

_________________
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 09:57 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Zlín
Nahoru
Nema to zadny vliv na vysledek. Body se pocitaji pouze z prvnich 4 testu ty pridavne uz ne.

_________________
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 11:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 31. květen 2003
Bydliště: BRNO
Nahoru
presunuto ze sekce AMD...

veskere "-marky" reste v teto sekci....

_________________

And ye shall know the truth and the truth shall make you free


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 13:55 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Presne tak vyledne body sa pocitaju len s prvich 4 scen.......
a skore sa zda celkom slusne :) ...............................
Rozhodne by som to na svojej domacej masine uvital .......... to by som potom buduce 3 mesiace nemusel upgradovat :D ..........


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. únor 2004, 14:08 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Jotunheim
Nahoru
random napsal:
Rozhodne by som to na svojej domacej masine uvital .......... to by som potom buduce 3 mesiace nemusel upgradovat :D ..........

Možná :lol: :lol: Dneska už se nedá veřit ničemu.... A bůh ví na čem nakonec ten Doom III bude "běhat" :lol:

_________________
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään



 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. únor 2004, 19:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. prosinec 2003
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Nahoru
me se libilo jak nekde tady na PCT bylo napsany ze CPU mel -85°C :)))

_________________
ASUS F3T


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. únor 2004, 19:06 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
martin_CZ napsal:
me se libilo jak nekde tady na PCT bylo napsany ze CPU mel -85°C :)))


no jo no, mit takovehle chlezeni, tak musi jit kazdej procak na 4,5GHz, kam se hrabe vodnik

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. únor 2004, 19:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. prosinec 2003
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Nahoru
Wiruz napsal:
martin_CZ napsal:
me se libilo jak nekde tady na PCT bylo napsany ze CPU mel -85°C :)))


no jo no, mit takovehle chlezeni, tak musi jit kazdej procak na 4,5GHz, kam se hrabe vodnik
na tomshardware s dusikem dostali nakyho pentaka na >5GHz :-D
nevite nekdo jestli se nekdo o neco podobnyho nepokusil s AMDckem?

_________________
ASUS F3T


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. březen 2004, 11:08 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
no mam pocit ze na AMD nejsou tak dobre desky, navic XP nema jadro delany na takove frekvence to je u 2300MHz na hranici, a A64 je na tom jeste hure, ponevadz na deskach je nefunkcni AGP lock, tudiz smula, ale da se koupit sestava s chlazenim MACHIII a A64@2,8GHz

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64

Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. březen 2004, 21:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. leden 2004
Bydliště: Bratislava
Nahoru
no ale mne sa zda ze ten test bol cisto ibe na procesor nie na grafaren :?

_________________
PCforum.sk | Jan.Fecik.sk


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 2. březen 2004, 22:06 
Nováček
Nováček

Založen: 12. únor 2004
Bydliště: turnov/praha
Nahoru
stranka toho borce http://www.akiba-pc.com/news.php
tenhle clovek je oc king :thumbsup:

_________________
Thoroughbred 1,47Ghz@2GHz (12*166) 1,77V<|>Spire Falconrock II<|>epox 8k3a+<|>micron 256 MB ddr266@333 2.8V<|>Maxtor D740X 40GB<|>gigabyte radeon 9200-DH 64MB 250/200@281/230<|>microcom deskporte/w<|>planet 9504


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 14:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. prosinec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Někde sem čet že maximum přetaktovani Athlon XP 2500+ je 2,7GHz, ale to mzuselo bejt dusikem a takovejch kousku je asi malo

_________________
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 18 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.