Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 25. únor 2021, 00:59

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Propojení 2 zařízení přes GPRS
PříspěvekZaslal v: út 22. únor 2005, 10:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Řeším takový zajímavý problém: Jak donutit dva mobily připojené na dva počítače, aby se navzájem viděli při přenosu přes GPRS. Nevíte někdo, jak na to?

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 22. únor 2005, 10:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: východní prágl
Nahoru
Myslím že to není technicky realizovatelné řešení ad-hoc s vynecháním operátora...
Mobil umí komunikovat pouze s černými skříňkami v BTS operátora ...

_________________
Francie ... sladká Francie


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 22. únor 2005, 10:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2005
Bydliště: Velké Meziříčí néé Valašské :D
Nahoru
Souhlasím se sovickou - toto sem už taky řešil a nic sem nevyřešil prostě to nejde

sovicka2001 napsal:
Myslím že to není technicky realizovatelné řešení ad-hoc s vynecháním operátora...
Mobil umí komunikovat pouze s černými skříňkami v BTS operátora ...

_________________
ObrázekOnly AMD, CS, MSI :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 22. únor 2005, 13:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
OK, díky za rady

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.