Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 26. únor 2021, 13:54

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 95 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 25. červenec 2005, 14:53 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Nordirhaus
Nahoru
no tech 18 nbodu mozna nebylo tim casovanim,ale tim, ze podle zahrivani grafiky se stava, ze pocet bodu kolisa +- o nejaky pocet (klidne i 20bodu)

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět: Problem s 3dm03
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 14:38 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
Mam problem s 03.Mam cistou instalaci win a kdyz chci spustit mark, tak mi napise jen hlasku
Kód:
System info error: System error

nevite co s tim?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 15:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Co ovladace? DX? karta?

_________________
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 16:07 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
78.01 a dx9.0c... 6600gt


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 16:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Nic me nenapada.. :cry:

_________________
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. listopad 2005, 19:05 
Nahoru
zkus si sehnat jinou verzi 3d marku možna pak pojede.


  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. listopad 2005, 21:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
uz se mi to jesnou stalo... stahl jsem 3D mark znovu nainstaloval a fungoval...

mezitim sem presel z omega driver na DNA a zase na omega ,tot vse

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
 Předmět: fx 5700 ultra ddr 2
PříspěvekZaslal v: st 7. prosinec 2005, 09:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. říjen 2005
Nahoru
Nazdar chcel by som sa spitat ci neni malo ked mam v 3 marku 2003 3400 bodov?mam sempron 2300,768 mb ram.Ved v testoch na nete byva na mojej grafike tak 3900 bodov :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. prosinec 2005, 10:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Nordirhaus
Nahoru
jakej mas presne model a jaky tam mas drivery

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. prosinec 2005, 11:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. říjen 2005
Nahoru
Lord napsal:
jakej mas presne model a jaky tam mas drivery




no mam tam 81.95 whql zo stranky nvidia com,a ta karta je od manli,a este mal som predtim atinu kartu,odinstaloval som driveri aj cez cleaner aj cez odebrat programy ,a dal som tam nvidiu a nainstaloval spominane driveri,namal by som aj preinstalovat windows?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. prosinec 2005, 14:42 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. říjen 2005
Nahoru
vaskez napsal:
Lord napsal:
jakej mas presne model a jaky tam mas drivery



je to 128 mb karta,4 pipky,128 bit ddr2
no mam tam 81.95 whql zo stranky nvidia com,a ta karta je od manli,a este mal som predtim atinu kartu,odinstaloval som driveri aj cez cleaner aj cez odebrat programy ,a dal som tam nvidiu a nainstaloval spominane driveri,namal by som aj preinstalovat windows?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. prosinec 2005, 14:54 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
To taky zalezi na CPU a odpovida to tve sestave.

_________________
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. prosinec 2005, 17:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Nordirhaus
Nahoru
co vyzkouset jiny drivery a ne hnedka ty posledni

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět: 3D Mark 03
PříspěvekZaslal v: út 13. prosinec 2005, 19:18 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2005
Nahoru
Zdar, mám problém s 3D Markem 2003 a 2005.
Vždy když ho spustím ta po chvíly spadne a napíše to, že v programu došlo k chybě a proto bude zavřen. Prosím pomozte.
Předem děkuji za všechny odpovědi.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. prosinec 2005, 20:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
taktuješ grafiku ? jestli ano tak to zkus na def. nebo ještě zkus nejnovější ovladače

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. prosinec 2005, 21:08 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2005
Nahoru
Ovladače mám verze 81.94.
Mám přetaktované jádro (299@531) paměti ne.
S def. taktama běží o trochu déle.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. prosinec 2005, 21:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
nejde o to jestli déle ale jestli ti to běží bezproblemu?na def.

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. prosinec 2005, 21:11 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2005
Nahoru
To samí jak s přetaktovanou.
Ale v 3D Marku 2005 to ukáže

IDirect3DDevice9;;Present feild :Device lost (D3DERR_DEVICELOST)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 13. prosinec 2005, 22:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Nordirhaus
Nahoru
co mas za grafiku a na jake sestave

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. prosinec 2005, 15:31 
Nováček
Nováček

Založen: 14. říjen 2005
Nahoru
Procesor: AMD Athlon 3200+
Deska: ASUS A8N SLI DELUXE
Paměti: Kingston 2*512MB DDR400 CL2,5 (původní CL3)
Grafika:GeForce 6600. Výrobce nevím.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 95 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 0 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.