Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 25. únor 2020, 14:17

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Toto téma je zamknuté, nemůžete editovat nebo odpovídat na příspěvky.  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Výkon sestavy s FX 5200 v 3DMarku 2001
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 21:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Zdarec prosim o radu ,pomoc,nazor mam ted novej kompl sestava
AthlonXP 2500+, 256Ram DDR 266Mhz, grafika MSI FX 5200 64Mb,zakladní deska ASUS A7N8X-X,HDD 40G 5200ot, a problem je v bechmarku 3D Mark 2001 mi to hodí v 1024/768 bez vyhlazování jen 5800 bodů :( není to malo ? Když tady koukam na ostatní fora s touhle tematikou tak jim to haže zhruba v teto sestavě co mam kolem 10 000 bodů tak vážně nev na čem su s mejma bodam :( . Jestli se to dá vylepšit v Biosu nebo jinejma ovladačama u grafiky mam ver53.03 pro upřesnění. Díky za každou odpověd,pomoc k tomuto tematu čau....[/b]

//Upraven název threadu - TomV


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 22:34 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 17. únor 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
s touhle grafikou je to podle mě odpovídající počet bodů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 22:46 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. říjen 2003
Bydliště: Dobřany (Plzeň-Jih)
Nahoru
to je odpovídající výsledek tvé sestavy máš děsně pomalou Graf. kartu!zkus jí drobet Oc a uvidíš!A taky nevím co to máš za paměti vždyť Bartoni potřebujou 333MHz

_________________
PC: CPU Intel i5 2500k, MB MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Vengeance 8GB, GPU Radeon R9 290, HDD WD 500GB + SSD Crucial 256GB, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU Intel Core i5 (Sandy Bridge), GPU GeForce GT 540M, RAM 4096
Tel: Samsung Galaxy Note 3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 22:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
TO bych chtel poznat toho odbornika, co ti tohle slozil.
Vymen DDR266 za DDR400 a FX5200 za R9200 nebo lepsi a bude to o necem jinem.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 23:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. říjen 2003
Bydliště: Dobřany (Plzeň-Jih)
Nahoru
To Jiri Drak: co si myslíš o tech pamětech?Vždyt by to nemělo ani jed :?

_________________
PC: CPU Intel i5 2500k, MB MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Vengeance 8GB, GPU Radeon R9 290, HDD WD 500GB + SSD Crucial 256GB, zdroj SEASONIC 850W
NTB: Asus K73S CPU Intel Core i5 (Sandy Bridge), GPU GeForce GT 540M, RAM 4096
Tel: Samsung Galaxy Note 3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 23:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
FERRO napsal:
To Jiri Drak: co si myslíš o tech pamětech?Vždyt by to nemělo ani jed :?

nForce podporuje DDR266, to neni problem, ale zbytecne tim ztraci vykon. Dnes, kdyz jsou ceny levnych DDR266 a 400 prakticky stejne, tak to nechapu.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 23:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. říjen 2003
Bydliště: Dobřany (Plzeň-Jih)
Nahoru
hold se někdo potřeboval zbavit starý paměti :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 23:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
FERRO napsal:
To Jiri Drak: co si myslíš o tech pamětech?Vždyt by to nemělo ani jed :?

No, JED by to asi opravdu nemělo. :wink: Ale jinak není důvod, proč by to nejelo - Bartonu je jedno, jaký má paměti, to je věc čipsetu. U pamětí jednoho druhu (platí to jak pro DDR, tak i SDR) funguje zpětná kompatibilita. Čipset, podporující rychlejší paměti klidně může jet i s pomalejšíma...

Sice zabíháme trochu do OT, ale tohle stojí za to... :wink:


2 Visitors : Schválně, kolik tě to stálo ? Totiž, nebejt tam ten Barton, tak je to ideální sestava do kanceláře jako psací stroj... Ta sestava je strašná, jak může dneska někdo tohle postavit jako novej komp...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. březen 2004, 23:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Moravské Budějovice
Nahoru
Spis se pochlub s prodejcem.at ma reklamu...

_________________
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 00:08 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Ten disk bude mit asi taky něco naběhany "HDD 40G 5200ot" 8-)

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 00:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
no tolik ohlasu sem ani nečekal:) dík všem . Abych uvedl do obrazu ja sem měl 1Ghz Duron a desku Ecs K7S5A a prodal sem to a doplatil sem si na toho Bartona 5200+ a desku ASUS nForce2 a s te staré sestavy mě zbyl Ramky 256 DDR 266Mhz,HDD, a CDRW ASUS. A planuju že koupim aspon 2*256 na 400Mhz aby s toho bylo Dualchanel deska to podporuje. Ale zpět k věci štve mě že to ma takovej vykon v 3D Marku i když hry jedou bez sekaní Mark uděla kolem těch 6000 bodů tak mě to bylo divné a chtěl sem se na to zeptat ......


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 00:43 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Prachy jsou mrchy když jsou potřeba tak většinou nejsou :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 11:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Těch 6000 bodů opravdu odpovídá. Nenech se zmást tím, že máš GF FX, a že by to tím pádem mělo být nadupaný. Ta karta je opravdu slabá. Já mám s GeForce 3 Ti500 asi 9500 bodů, jenže ta GF3, ač je o dvě generace starší, má mnohem větší výpočetní výkon, než FX 5200... Zkus to trochu přetaktovat, třeba to trochu pomůže...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 11:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
stejně asi koupim nové ramky a postupem času vyměním ani tu grafarnu. A ještě sem se chtěl zeptat o kolik se to taktuje vím že se to dá udělat přímo v ovladačích u kary mam tam nastaveno

Nemory Clock 405 Mhz
Core Clock 250 Mhz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 12:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Moravské Budějovice
Nahoru
Visitors napsal:
stejně asi koupim nové ramky a postupem času vyměním ani tu grafarnu. A ještě sem se chtěl zeptat o kolik se to taktuje vím že se to dá udělat přímo v ovladačích u kary mam tam nastaveno

Nemory Clock 405 Mhz
Core Clock 250 Mhz

uz se to tu resilo mockrat...proste vzdy o neco zvednes..treba o 10...projedes 3d mark a znovu...jak se bjevi artefakty ..hned o neco stahnout...
samozrejme cim visse dostavas tim zvysuj pomaleji..treba po 3 MHz...

_________________
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 12:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. srpen 2003
Bydliště: PRAHA, Veselí n. L. (JČ)
Nahoru
Zkontroluj pres Rivatuner jestli ma ta karta 64-bit nebo 128-bit pametovou sbernici. Dobre se to taky pozna ze skore v 3DMarku 03, vysledky sou cca 1000 vs 1500 bodu.

_________________
HP nx7400 - Sharp 550sh


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 14:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
oki pravě sem to zkoušek tektovat to FX a šlo to v pohodě,testoval sem to v 3D Marku ze zakladních 250 Jádro a 405 paměti sem to vytahl na jadro 300 ,paměti 500 Mhz ještě to zkusim víš zatim to nic neděla a větrak to v pohodě stačí mam tam aktivní. Ale problem je v tom když restartnu PC tak se vše vratí zpět do zakladního nastavení :o tak nev jestli to pomůže když pokaždým spuštění PC musim nastav. na vyší hodnoty :( v Marku 2001 mi to dalo s 5800 bodů na 6476 bodů :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 15:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Visitors napsal:
oki pravě sem to zkoušek tektovat to FX a šlo to v pohodě,testoval sem to v 3D Marku ze zakladních 250 Jádro a 405 paměti sem to vytahl na jadro 300 ,paměti 500 Mhz ještě to zkusim víš zatim to nic neděla a větrak to v pohodě stačí mam tam aktivní. Ale problem je v tom když restartnu PC tak se vše vratí zpět do zakladního nastavení :o tak nev jestli to pomůže když pokaždým spuštění PC musim nastav. na vyší hodnoty :( v Marku 2001 mi to dalo s 5800 bodů na 6476 bodů :wink:


Nevim, přes co to taktuješ, ale obvykle bývá k dispozici volba "Obnovit nastavení při startu Windows", nebo něco takovýho...

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 15:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
no ja to taktoval přes nastavení ovladačů u grafiky ver.53.3 to ma přímo v sobě problem je že se to vždy vratí po restartu PC zpět do puvodního nastavení :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 7. březen 2004, 15:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. červenec 2003
Bydliště: Moravské Budějovice
Nahoru
Visitors napsal:
no ja to taktoval přes nastavení ovladačů u grafiky ver.53.3 to ma přímo v sobě problem je že se to vždy vratí po restartu PC zpět do puvodního nastavení :wink:

poradne se podivej, nekde by tam melo bejt k zafajfkovani: zachovat nastaveni i po restartu

_________________
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Toto téma je zamknuté, nemůžete editovat nebo odpovídat na příspěvky.  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.